reklama
anio0
Fanka BB :)
Antiope, w podstawówce pracuję z oddziałami integracyjnymi. Dyrekcję mam cudowną i wyrozumiałą, więc o to bym się nie martwiła za bardzo, ale sama bym się chyba czuła dość nieswojo z faktem, że z własnego lenistwa na zwolnienie idę na sam koniec.
Antiope
No chyba ja też bym się nie czuła dobrze jak bym tak numer "bez powodu" wywinęła. A czego uczysz?Antiope, w podstawówce pracuję z oddziałami integracyjnymi. Dyrekcję mam cudowną i wyrozumiałą, więc o to bym się nie martwiła za bardzo, ale sama bym się chyba czuła dość nieswojo z faktem, że z własnego lenistwa na zwolnienie idę na sam koniec.
anio0
Jestem anglistką ale cały program mam już zrealizowany, oceny wystawione, a teraz siedzę i kwitnę, bo dzieciaki już na wakacjach myślami, a mnie się materiały skończyły... to jest najgorszy okres. Ach, gdyby tylko oceny były wystawiane aż do samego zakończenia, to może i jakoś by się gaduły motywowały, ale tak to trzeba siedzieć z takimi, którzy wiecznie są na "nie".No chyba ja też bym się nie czuła dobrze jak bym tak numer "bez powodu" wywinęła. A czego uczysz?
madzia.ch.1995
Zobacz załącznik 759602Pozdrawiam z Jastrzębiej Góry Dziewczyny!
Bylam tam fajnie jest
elifit
Moderatorka
Ania teraz to gry i zabawy językowe. Ja też nauczam tyle że prywatnie.
Gofry mogę wam zrobić w moim Dezalu tamie samusienkie
Idę gary myć bo panicz zaraz wróci haha
Gofry mogę wam zrobić w moim Dezalu tamie samusienkie
Idę gary myć bo panicz zaraz wróci haha
mamaNadii2
Elifit - tez angielski ?
Ja tam jestem kosmetyczka a pracuje w calkiem innym zawodzie w firmie taty.
Ja tam jestem kosmetyczka a pracuje w calkiem innym zawodzie w firmie taty.
elifit
Moderatorka
MamaNadii też też
Idę serial obejrzeć
Dobranoc
Idę serial obejrzeć
Dobranoc
tak sobie mysle od wczoraj - bo ja kocham moje l4 od 7 tyg siedze na nim i w zasadzie od poczatku takie bylo zalozenie. po drugiej stracie wzielam nawet "urlop macierzynski" (no bo przysluguje 8 tyg) i wtedy jak wracalam do pracy to od razu rozmawialam z szefem zeby byl przygotowany ze bede pewnie za jakis czas probowac i ze jak sie uda to od razu zwolnienie na cala ciaze. Bardzo dobrze to przyjal...chciaz mnie nie lubi a moze wlasnie dlatego? wezmie sobie kogos na zastepstwo i moze bedzie bardziej tego kogos lubial)) tyle ze ja to juz prawdopodobnie nie wroce do pracy...przeprowadzamy sie przyszlym roku pod miasto i poza dzieckiem bede miala dom do ogarniecia i spory ogrod. poza tym od 2 lat pomagam mezowi w firmie. tfu-tfu oby sie nie pogorszylo to bede mogla spokojnie dziecko odchowac i dom ogarnac na wychowaczym a potem podjac decyzje.
czy ktoras z was planuje wychowaczy...bo dzis to chyba malo kto korzysta?
Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge
czy ktoras z was planuje wychowaczy...bo dzis to chyba malo kto korzysta?
Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge
reklama
Ja jeszcze pracuje. Ale mam o tyle dobrze ze szefów mam spoko i dają fory. Jak jestem zmęczona mogę wyjść wcześniej. Jak zebranie w szkole przedszkolu to to samo. Nie muszę brać urlopu. Jak chce mogę pracować w domu. Ale juz mi sił brakuje. Bliznikaki mnie męczą. Nie wiem na jak dlugo starszy mi sił. Czuje się jakbym byla w 8 miesiacu ciąży.W ogóle, to mam pytanie do tych "jeszcze pracujących"... też Wam się tak nie chce? Ja ostatnio jestem o kroczek malutki od pójścia już na zwolnienie. Niby bez sensu zupełnie, bo będę w szkole tylko do 24 czerwca, a później już urlop i od września wracać nie planuję, ale... tak cholernie mi się nic nie chce. Dzieciaki jakieś takie głośniejsze niż zwykle, a ja tryskam ignorancją. A Wy kiedy robicie sobie wolne?
Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom