reklama
Pogoda super Cały czas po 23-27 stopni, krótkie spodenki i bluzeczka z krótkim dzisiaj byłam w Sopocie tam trochę zimniej Jestem bardzo szczęśliwa, bo mega reset, z dala od moich Katowic...Oooo! Jutro każę się zawieźć do Ustki na takiego gofra! Ach... zazdroszczę, Kleo. A pogoda chociaż ładna? Bo u nas dzisiaj dość wietrznie i temperatura spadła do 15 stopni. Brrr!
wakacjuję do 10.06 tylko U mnie lipiec odpada, do Jastrzębiej miałam 650 km, więc do Ustki pewnie też coś koło tego ale w sierpniu prawdopodobnie znowu będę gdzieś nad morzem, więc może wtedy się uda, kto wie..A do kiedy się wakacjujesz? Może wpadniesz na lipcowy zlot do Ustki?
MyDream
Fanka BB :)
Haha mam to samo w weekend odpoczelam porzadnie, moj luby sie wszystkim w sklepie zajal a ja mialam nakaz lezakowania i dzisiaj bylo cakiem ok w pracy, alee... klienci mnie strasznie irytuja. W sensie oni sa tacy jak zawsze mili i sympatyczni, ale ja jakas dziwna jutro juz pewnie ogarnie mnie niemoc Planuje powoli stopowac, do urlopu w lato poustawiac wszystko tak zebym po urlopie bywala w pracy tylko raz na jakis czas.W ogóle, to mam pytanie do tych "jeszcze pracujących"... też Wam się tak nie chce? Ja ostatnio jestem o kroczek malutki od pójścia już na zwolnienie. Niby bez sensu zupełnie, bo będę w szkole tylko do 24 czerwca, a później już urlop i od września wracać nie planuję, ale... tak cholernie mi się nic nie chce. Dzieciaki jakieś takie głośniejsze niż zwykle, a ja tryskam ignorancją. A Wy kiedy robicie sobie wolne?
Ooo niee, no prosze tutaj takich zdjec nie wstawiac bo zaslinie telefon!Zobacz załącznik 759602Pozdrawiam z Jastrzębiej Góry Dziewczyny!
anio0
No to do Ustki lub w okolice zapraszamywakacjuję do 10.06 tylko U mnie lipiec odpada, do Jastrzębiej miałam 650 km, więc do Ustki pewnie też coś koło tego ale w sierpniu prawdopodobnie znowu będę gdzieś nad morzem, więc może wtedy się uda, kto wie..
reklama
Antiope
24 czerwiec już nie tak daleko, to tylko 14 dni pracy i 18 w kalendarzu. Pewnie i tak już sprawdzianów itp nie robisz, więc łatwiej. A dyrekcja pewnie nie patrzyłaby z zadowoleniem, że odchodzisz na sam koniec roku. Czy Ty już pisałaś w jakim wieku dzieciaki uczysz i mnie może umknęło?W ogóle, to mam pytanie do tych "jeszcze pracujących"... też Wam się tak nie chce? Ja ostatnio jestem o kroczek malutki od pójścia już na zwolnienie. Niby bez sensu zupełnie, bo będę w szkole tylko do 24 czerwca, a później już urlop i od września wracać nie planuję, ale... tak cholernie mi się nic nie chce. Dzieciaki jakieś takie głośniejsze niż zwykle, a ja tryskam ignorancją. A Wy kiedy robicie sobie wolne?
Jak bym miała 2 dzieci w domu, to też bym wolała w biurze siedzieć, bo jednak fizycznie praca z dziećmi cięższa.Planuję od września. Aniu ja w domu nie odpoczne. Mam pracę biurową kontakt z ludźmi. Nie jestem jeszcze gotowa robić sobie wolne.
Poza tym obecne podejście męża też ma wpływ.
Mniam, ale mi przyszła ochota na gofra. Już się zastanawiam gdzie sobie kupić.Zobacz załącznik 759602Pozdrawiam z Jastrzębiej Góry Dziewczyny!