reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Ania, bo to działa trochę jak klątwa. Męża nie można wychwalac bo zaraz się zepsuje. To samo dotyczy dzieci. Jak tylko zaczniesz chwalić się że dziecko np pięknie przesypia noce to wiedz że zaraz to się zmieni ;)

reklama
upload_2016-6-6_20-25-23.png
Pozdrawiam z Jastrzębiej Góry Dziewczyny!

Załączniki

• upload_2016-6-6_20-25-23.png
    upload_2016-6-6_20-25-23.png
    323,6 KB · Wyświetleń: 426
Oooo! Jutro każę się zawieźć do Ustki na takiego gofra! :D Ach... zazdroszczę, Kleo. A pogoda chociaż ładna? Bo u nas dzisiaj dość wietrznie i temperatura spadła do 15 stopni. Brrr!

Oooo! Jutro każę się zawieźć do Ustki na takiego gofra! :D Ach... zazdroszczę, Kleo. A pogoda chociaż ładna? Bo u nas dzisiaj dość wietrznie i temperatura spadła do 15 stopni. Brrr!
Pogoda super :) Cały czas po 23-27 stopni, krótkie spodenki i bluzeczka z krótkim :D dzisiaj byłam w Sopocie tam trochę zimniej :) Jestem bardzo szczęśliwa, bo mega reset, z dala od moich Katowic... :)

A do kiedy się wakacjujesz? :) Może wpadniesz na lipcowy zlot do Ustki? :D
wakacjuję do 10.06 tylko :) U mnie lipiec odpada, do Jastrzębiej miałam 650 km, więc do Ustki pewnie też coś koło tego :D ale w sierpniu prawdopodobnie znowu będę gdzieś nad morzem, więc może wtedy się uda, kto wie.. :)

W ogóle, to mam pytanie do tych "jeszcze pracujących"... też Wam się tak nie chce? Ja ostatnio jestem o kroczek malutki od pójścia już na zwolnienie. Niby bez sensu zupełnie, bo będę w szkole tylko do 24 czerwca, a później już urlop i od września wracać nie planuję, ale... tak cholernie mi się nic nie chce. Dzieciaki jakieś takie głośniejsze niż zwykle, a ja tryskam ignorancją. A Wy kiedy robicie sobie wolne? ;)
Haha mam to samo :D w weekend odpoczelam porzadnie, moj luby sie wszystkim w sklepie zajal a ja mialam nakaz lezakowania i dzisiaj bylo cakiem ok w pracy, alee... klienci mnie strasznie irytuja. W sensie oni sa tacy jak zawsze mili i sympatyczni, ale ja jakas dziwna :p jutro juz pewnie ogarnie mnie niemoc ;) Planuje powoli stopowac, do urlopu w lato poustawiac wszystko tak zebym po urlopie bywala w pracy tylko raz na jakis czas.

Zobacz załącznik 759602Pozdrawiam z Jastrzębiej Góry Dziewczyny!
Ooo niee, no prosze tutaj takich zdjec nie wstawiac bo zaslinie telefon! :D

reklama
W ogóle, to mam pytanie do tych "jeszcze pracujących"... też Wam się tak nie chce? Ja ostatnio jestem o kroczek malutki od pójścia już na zwolnienie. Niby bez sensu zupełnie, bo będę w szkole tylko do 24 czerwca, a później już urlop i od września wracać nie planuję, ale... tak cholernie mi się nic nie chce. Dzieciaki jakieś takie głośniejsze niż zwykle, a ja tryskam ignorancją. A Wy kiedy robicie sobie wolne? ;)
24 czerwiec już nie tak daleko, to tylko 14 dni pracy i 18 w kalendarzu. Pewnie i tak już sprawdzianów itp nie robisz, więc łatwiej. A dyrekcja pewnie nie patrzyłaby z zadowoleniem, że odchodzisz na sam koniec roku. Czy Ty już pisałaś w jakim wieku dzieciaki uczysz i mnie może umknęło?

Planuję od września. Aniu ja w domu nie odpoczne. Mam pracę biurową kontakt z ludźmi. Nie jestem jeszcze gotowa robić sobie wolne.
Poza tym obecne podejście męża też ma wpływ.
Jak bym miała 2 dzieci w domu, to też bym wolała w biurze siedzieć, bo jednak fizycznie praca z dziećmi cięższa.

Zobacz załącznik 759602Pozdrawiam z Jastrzębiej Góry Dziewczyny!
Mniam, ale mi przyszła ochota na gofra. Już się zastanawiam gdzie sobie kupić.

Do góry