reklama
pola.
Fanka BB :)
Bonusowa, zgadzam się z tobą. Ja, mimo przejść, nie rezygnuję ze słońca. Staram się po prostu wtedy więcej pić. Co do filtrów to też nie stosuję jakichś ultra wysokich. Podczas spacerów w zasadzie tylko ramiona i kark smaruję bo to są moje najbardziej wrażliwe na słońce obszary. Nóg nawet nie smaruję.
A właśnie, tak a propos, czy możecie polecić jakieś dobre balsamy z filtrem. Ja całe życie stosowalam Garniera, którego po prostu uwielbiałam, a od kilku lat nigdzie go znaleźć nie mogę. Chyba zastał wycofany?
Miłego dnia
A właśnie, tak a propos, czy możecie polecić jakieś dobre balsamy z filtrem. Ja całe życie stosowalam Garniera, którego po prostu uwielbiałam, a od kilku lat nigdzie go znaleźć nie mogę. Chyba zastał wycofany?
Miłego dnia
elifit
Moderatorka
Dzień dobry
E no bez przesady długi rękaw w lato? Nie popadajmy ze skrajności w skrajność
Ja już mam ręce opalone.
Pola ja nie wiem, używam avonowych bo mam za free.
Aneta mnie też się nie chce wstać [emoji14]
Lux spokojnej pracy
Miłej soboty
E no bez przesady długi rękaw w lato? Nie popadajmy ze skrajności w skrajność
Ja już mam ręce opalone.
Pola ja nie wiem, używam avonowych bo mam za free.
Aneta mnie też się nie chce wstać [emoji14]
Lux spokojnej pracy
Miłej soboty
aneta_ck
Witam się i jak.
Kurde nic mi się robic nie chce.
Mam syf w chacie ale leżę jak ten kurz na szafkach.
Mnie na samą myśl o kiełbasie, kabanosie czy cos w tym stylu robi się niedobrze. U mnie tylko biała szyneczka z indyka wchodzi.
Mam pierogi z truskawkami na obiad [emoji7][emoji7][emoji7]
Mam wrażenie że chyba od wczoraj zaczynam odczuwać ruchy. Zawsze w tym samym miejscu, między spojeniem łonowym a pepkiem bardziej z lewej strony. Jak sie położę na plecach i wyciągne nogi.
Ale pewna jeszcze nie jestem
Jeżeli w poniedzialek na wizycie okaże się że dzidziol jest w tym miejscu będę miała pewność.
Ale żeby tak wcześnie?? Już
Sama zglupialam.
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurde nic mi się robic nie chce.
Mam syf w chacie ale leżę jak ten kurz na szafkach.
Mnie na samą myśl o kiełbasie, kabanosie czy cos w tym stylu robi się niedobrze. U mnie tylko biała szyneczka z indyka wchodzi.
Mam pierogi z truskawkami na obiad [emoji7][emoji7][emoji7]
Mam wrażenie że chyba od wczoraj zaczynam odczuwać ruchy. Zawsze w tym samym miejscu, między spojeniem łonowym a pepkiem bardziej z lewej strony. Jak sie położę na plecach i wyciągne nogi.
Ale pewna jeszcze nie jestem
Jeżeli w poniedzialek na wizycie okaże się że dzidziol jest w tym miejscu będę miała pewność.
Ale żeby tak wcześnie?? Już
Sama zglupialam.
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Antiope
A mnie się trafiło bardzo ruchliwe dziecko. Wczoraj i dziś próbowałam posłuchać tętna (a jakoś tak się zainspirowałam po wczorajszej próbie Bonusowej) no i wczoraj udało mi się złapać tętno dosłownie na ułamek sekundy, a dziś na dokładnie 15 sekund i młode "pomknęło gdzieś dalej". Jak byłam w ciąży z Bazylim, to nie dość, że to łożysko blokowało ruchy, to on się niewiele ruszał. Sam fakt, że jak się dość szybko usadowił głową w dół i trwał w tej samej pozycji do końca ciąży. Nie było gwałtownych zmian pozycji i strachu, czy się obróci odpowiednio do porodu. Obrócił się i tak już sobie siedział. Podobno to przez to miał potem asymetrię ułożeniową. Był wygięty w tą stronę w którą był wygięty w brzuchu i musieliśmy chodzić na rechabilitację.
MyDream
Dzien dobry
Ja cos czuje, ze z tym detektorem tetna to bym ze strachu umarla. Panikara jestem straszna wiec raczej to nie dla mnie, a szkoda bo napewno jak ktos ma zdrowe podejscie to uspokaja.
Miala ktoras z Was rwe kulszowa? Chyba mnie dopada poki co nie jest to czesto i nie musze lezec, ale potrafi mnie tak zlapac, ze az mnie wygina. I zaliczylam dzisiaj rzyganko, a myslalam ze to juz za mna. Brr.
Ja cos czuje, ze z tym detektorem tetna to bym ze strachu umarla. Panikara jestem straszna wiec raczej to nie dla mnie, a szkoda bo napewno jak ktos ma zdrowe podejscie to uspokaja.
Miala ktoras z Was rwe kulszowa? Chyba mnie dopada poki co nie jest to czesto i nie musze lezec, ale potrafi mnie tak zlapac, ze az mnie wygina. I zaliczylam dzisiaj rzyganko, a myslalam ze to juz za mna. Brr.
reklama
mnie czasami takie skurcze biora w nogach na dluzsza chwile, ze hej, nie wiem czy to ta rwa czy nie, ale boli jak diabli i ruszyc sie nie mogeDzien dobry