reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Cześć dziewczynki :) witajcie

Anioo dzis zadnych badań nie mialam. Leze i czekam. Raz tylko wstalam do pielegniarki teraz bo zadna mi tabletek nie dala. Cisnienie mi podniosly. Mam swoje z domu gdyby cos ale nie chce mieszac. Wczoraj mi daly a dzis zadna nie wie.
Mam nadzieje ze jutro czegoś sie dowiem wiecej. Pewnie wyniki badan przyjdą i zdecyduja co ze mna zrobic. Mam nadZieję ze z dzidzia wszystko dobrze.

Tęsknię za moim synkiem i domkiem nooo:(

myśmy nie mieli tyle szczęścia staraliśmy się o dzidziusia 8 cykli :) ale w końcu się udało
wg moich wyliczeń to jest 6t3d ale dopiero u gina dowiem się jak to wygląda
test pozytywny wyszedł mi 5 dni przed terminem miesiączki :)

Creativo ruda izul witajcie. Aneta niedziela to nigdy nikt nic nie wie. Jutro się dowiesz. Super ze serduszko pika. Chyba ciśnienie niskie bo taka slaba jestem. Strasznie......... Jakie macie przeczucia co do plci?

reklama
Nie ma co sie sugerowac tesciowa :)
Ja mam juz dwie dziewczynki i chcialabym chlopca ale odkad jestem w ciazy to mysle ze jednak znowu dziewczynka :-) choc nie wazne jaka plec, wazne zeby dzidizus byl zdrowy :)

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

Do góry