reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Jezeli usg wychodzi wzorowe to nie ma powodow do niepokoju.Juz dla pewnosci mozesz zrobic amniopunkcje bo wiem ze te wyniki beda cie gryzly do konca ciazy mimo wszystko jezeli usg ok to dzidziol zdrowy.Nie wiem po co te testy robia w ogole

reklama
Jezeli usg wychodzi wzorowe to nie ma powodow do niepokoju.Juz dla pewnosci mozesz zrobic amniopunkcje bo wiem ze te wyniki beda cie gryzly do konca ciazy mimo wszystko jezeli usg ok to dzidziol zdrowy.Nie wiem po co te testy robia w ogole

No właśnie :( przezierność 1,6mm , kość nosowa widoczna, przepływy w normie, serduszko też... nie mam pojecia dlaczego te wyniki takie złe. Mam nadzieje, że to przez tą luteinę.. Jak sama piszesz, będzie mnie to gryzło i będę żyła w stresie kolejne 5miesięcy... a teraz znowu stresuje się powikłaniami.. :(

Karolinka czekaj naprawde cierpliwie, ja wiem,ze to ciezkie, ale musisz jakos dac rade. I zdecydowac czy chcesz robic ta aminopunkcje.

Amniopunkcja teraz juz jest w miare bezpieczna jedynie co okolo 3 dni po niej trzeba bardziej odpoczywac i duzo lezec i powinno byc wszystko dobrze.

Jakby ktoras mi to wytłumaczyła krok po kroku bylabym wdzieczna

Joshi - w pierwszej ciazy bezbarwny i bialy teraz tak jak napisalas kawa z mlekiem i zolty ale pisalam do mojej gin i moge spokojnie czekac do wizyty jutrzejszej
Cisnienie sie wkoncu unormowalo i jest ksiazkowe
Jestem juz na L 4 ale cale dnie z dzieckiem sa wyczerpujace do tego stopnia ze wieczorem padam
U mnie jak dam na spinacz to od razu wchodzi na galerie telefonu. Uzywam aplikacji BabuBoom. A Ty jaka masz apke ? Tapatalk moze ?

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No w czwartek się wszystkiego postaram dowiedzieć i podjąć jakąś sensowną decyzję.. :(
Przykro mi, że u Ciebie takie nie fajne informacje. Trzymam kciuki aby wszystko było OK.

Ja wracam z pracy. To był ciężki dzień. Dawno takiego nie miałam. Nic nie chciało się ułożyć. Ludzie na budowie się nie popisali. Jest mi gorąco i nie najlepiej się czuję a przed mną jeszcze zebranie RR w przedszkolu. Normalnie masakra.

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry