reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Joshi - dostalas cos na te plamienia ?
Nie nic, tylko zwolnienie.bo zbadał mnie w środku nic nie widział i usg idealne i wyniki też super te co miałam ostatnio robione. Także kazał jedynie się nie przemeczac.no i zwolnienie juz będę miała do końca ciąży prawdopodobnie.
Druga sprawa ze plamienia drugi raz pokazały się w terminie miesiączki i w kwietniu i w maju. Być może taka natura tej ciąży.

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mam nadzieje ze u mnie tez to nie bedzie nic zlego no nic musze czekac do jutra a do jutra to chyba zwariuje z nerwow.
Aneta - a ty mialas cos na ten sluz brazowy?

Mam nadzieje ze u mnie tez to nie bedzie nic zlego no nic musze czekac do jutra a do jutra to chyba zwariuje z nerwow.
Aneta - a ty mialas cos na ten sluz brazowy?
Progesteron tabletki dopochwowe ale ja mialam duzego krwiaka 3 cm na 2.5 i stad krwawienia krwitoki z potem brązowe plamienia.

Hej dziewczyny... nie wiem czy któraś z was miała już taką sytuację albo zasłyszała od innej ciężarnej... Czy branie progesteronu (w moim przypadku była to luteina z powodu krwiaka) może fałszować wyniki testu pappa? :( miałam w piątek robione I badanie prenatalne, wzorowe usg... a wczoraj telefon ze szpitala, ze wyniki testu bardzo złe i wysokie ryzyko ZD.. 1:185... wskazanie na amniopunkcje.. :(

Karolina - to tylko prawdopodobienstwo ja ogolnie nie polecam tych testow robic

Wiem..ale jednak jak się dostaje taki telefon to świat się wali.. Tutaj niby wszystko super a z krwi masakra... Sama nie wiem czy decydować się na tą amniopunkcję czy nie :( Dodam jeszcze,że mam straszną anemię..może przez to te białka tam poświrowały :( W czwartek mam wizytę w celu omówienia tych wyników nieszczęsnych :(

Wiem..ale jednak jak się dostaje taki telefon to świat się wali.. Tutaj niby wszystko super a z krwi masakra... Sama nie wiem czy decydować się na tą amniopunkcję czy nie :( Dodam jeszcze,że mam straszną anemię..może przez to te białka tam poświrowały :( W czwartek mam wizytę w celu omówienia tych wyników nieszczęsnych :(
poczekaj cierpliwie do czwartku, bo czesto sie slyszalo, ze testy pappa tak wychodzily a dziecko bylo zdrowe jak ryba!

reklama
poczekaj cierpliwie do czwartku, bo czesto sie slyszalo, ze testy pappa tak wychodzily a dziecko bylo zdrowe jak ryba!

Mam nadzieję, że i u mnie tak będzie. Od wczoraj się już tyle naczytałam, że głowa mi pęka... Choć lekarka przez telefon wprost powiedziała, że amniopunkcja..a ja jakoś nie jestem przekonana bo ryzyko powikłań większe niż urodzenie chorego dziecka (1:100 / 1:185)

Do góry