reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Podczytuje Was dzis tylko, bo byłam z synkiem u jego kolegi z grupy. Koleguje sie z mama tego chłopcZyka, wiec od czasu do czasu sie odwiedzamy. Tak sie złożyło ze ona tez jest w ciazy. Ma termin dwa tyg po mnie na 14.12:)

Ja tez miewam takie bole brzucha i nie wiem czy to skurcze macicy czy jelit. Lekarka w szputalu mi tlumaczyla ze moge miec tez bole jelit od progesteronu ktory przyjmuje i stąd takie uczucie.

reklama
Jak się podnieść pytałaś? Cxy znalazłaś powód swojego złego samopoczucia? Czy da się jakoś wyjść z tej sytuacji, zlikwidować źródło stresu?
Czy jest coś co mogłoby ci pomóc?
Wysypiasz się? D3 suplementujesz? Magnez?

duzo by pisać. ..
eh musze gdzies psychologa zaliczyc bo szkoda mi moich dzieci....
dzieki za przytulaski

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Czasem poprostu trzeba się wygadać... Czasem też popłakać żeby pozbyć się negatywnych emocji... Główka do góry! Nami wszystkimi rządzą ostatnio hormony :) nie martw się, bo wszystko na pewno się ułoży! Łap każdy "promyczek słońca", każda pozytywną chwilę, drobnostkę :) ślę do Ciebie uśmiech i przytulasa!

reklama
Do góry