reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Witajcie kobietki! Dołączam do grudniowych mam, obecnie tydzień 10+5 :)
Pozdrawiam serdecznie!

Co do plamień też nimi się stresowałam praktycznie od 5-6 tc. Przy luteinie ustąpiły i mam nadzieję że wszystko jest wporządku :) wizyta 1 czerwca

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj! :happy:

Dobra kuzwa jedziemy.
Trzymajcie za nas kciuki!
Żeby wszystko było dobrze i co bym na zawał nie padła.
OMG!!

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Kciuki zaciśnięte

Dzień dobry
Ja myślałam, że mi mdłości przeszły, a tu znowu męczą. A tak w ogóle to przez całą noc spać nie mogłam.
Nie strasz, bo ja dzisiaj swietuje pierwszy dzien bez wymitow. Wczoraj popoludniu czulam sie lepiej, dzisiaj od rana tez jest dobrze :)

Pozdrawiam serdecznie!

Co do plamień też nimi się stresowałam praktycznie od 5-6 tc. Przy luteinie ustąpiły i mam nadzieję że wszystko jest wporządku :) wizyta 1 czerwca

Witaj! :)

Dobra kuzwa jedziemy.
Trzymajcie za nas kciuki!
Żeby wszystko było dobrze i co bym na zawał nie padła.
OMG!!

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Kciuki sa!!!! :))

Witam nową mamę

MamoNadii leż bo z ciśnieniem nie ma żartów

Ciekawe czy nasi mężowie będą pamiętać jutro o naszym święcie, o dniu mamy :D

Witam nową mamę

MamoNadii leż bo z ciśnieniem nie ma żartów

Ciekawe czy nasi mężowie będą pamiętać jutro o naszym święcie, o dniu mamy :D[/QUOTE
No właśnie też się zastanawiam. Mój D do tej pory zawsze pamiętał, ale kto wie czy w tym roku również. Najwyżej ja też zapomnę o dniu ojca w czerwcu :D

Pozdrawiam serdecznie!

Witaj:)
Goraco goraco a ja mam podniesione cisnienie i bol glowy.Przepraszam ze tu nie zagladam ale w wolnym czasie tylko leze
Odpoczywaj jak najwięcej. Musisz brac lekarstwa na ciśnienie?

reklama
Aneta - nie raz mialam 143/74 wiec pierwsze podniesione ale po zazyciu apapu spadlo do 122/ 70.Wczoraj raz mialam 140/57 wiec straszna rozbieznosc a dzis juz ksiazkowo bo zrobilo sie chlodniej ale glowa dalej boli dzis mialam 120/70

Do góry