Szybko, ale czy się potwierdzi to druga sprawaO kurcze to tak szybko wypatrzyli wam płeć? Ale super
reklama
Nie wiem jak, ale u mnie gin też po tym poznał musi być różnica w budowie jakaśjak po budowie kosci mozna poznac plec?
pisanka89
Fanka BB :)
Ja mam teraz wizytę w piątek a potem nie wiem kiedy mi wyznacza prenatalne pewnie koło 14 czerwca... znosze juz jajooooSzybko, ale czy się potwierdzi to druga sprawa
kurcze fajnie heheh, nie znalam tej metodyNie wiem jak, ale u mnie gin też po tym poznał musi być różnica w budowie jakaś
Antiope
Fanka BB :)
Koleżanka z października w ciąży ze swoimi bliźniaczkami miała zawsze tydzień różnicy, więc spokojnieJa jutro zaczynam 9 tc miałam wizytę 17 maja i jeden maluszek miał 13 mm drugi 17. Między nimi 3 dni różnicy. Martwię się trochę o to ale serduszka walily jak oszalałe większego 169 a malutkiej 166 chciałabym już znać płeć. Może coś się na prenatalnych wyłowi lekarz powiedział że 3 dni różnicy jest jeszcze dopuszczalne
mowi sie, ze jesli dobry lekarz i dobry sprzet to mowi jaka plec, choc zawzze jest szanasa, ze sie myliChyba jestem pierwsza, której ktoś odważył się powiedzieć płeć
juz wycztalam o co chodzi z tymi kosciami, niby u chlopca te kosci lonowe ida ku gorze a u dziewuszki na odwrot, tak pisza
reklama
mowi sie, ze jesli dobry lekarz i dobry sprzet to mowi jaka plec, choc zawzze jest szanasa, ze sie myli
juz wycztalam o co chodzi z tymi kosciami, niby u chlopca te kosci lonowe ida ku gorze a u dziewuszki na odwrot, tak pisza
Byłoby fajnie jakby się potwierdziło