reklama
cytrusowa85
Fanka BB :)
Antiope a ta dxiewczyna z monitoring urodzila zdrowe dziecko?
madzia.ch.1995
a Wy macie jakieś zdjęcia? pochwalcie się jakieś badania robiłyście? pierwsza ciąża czy już kolejna? kiedy miałyście tą słynną ostatnią miesiączkę?
ale lecicie z postami moja drazliwosc jest tak wielka ze jak wyszlam o 7.30 z domu po spięciu z moim to niedawno wróciłam za to z instrukcją obslugi hihi
Napisane na SM-G357FZ w Forum BabyBoom
agnesis
Madzia.ch. mamy wątek wizyt u lekarza i tam będziemy wklejać zdjęcia i zdawać relacje z wizyt. Mamy też wątek z listą grudniowych mamuś, ale jeszcze nie uzupełniony, bo czekamy na serduszka naszych fasolek jak planujesz zostać z nami dłużej to wrzuć fotki na wątek wizytowy i możesz mi priv wysłać z danym do listy. Odwiedź pozostałe wątki i zobacz.
Edit: dane już mam. Nie zauważyłam
Edit: dane już mam. Nie zauważyłam
są w empiku i obslugi dziecka....ale to mojemu później kupię [emoji12]Gabinia czadowe ! Ja mam taką instrukcję obsługi kota, nie wiedziałam, że ciążówki też można obsłużyć zgodnie z instrukcją
I też się dziś pożarłam, a właściwie to wczoraj.
madzia.ch.1995
to by był mniej więcej 5/6 tydzień?
reklama
anio0
Badania robiłam w 37dc i spojrzałam właśnie, że w październiku robiłam betę w 40dc i wyszła niższa, bo 5015. Tamta ciąża obumarła, a oczywiście dzisiejsza wizyta u ginekologa też zakończyła się fiaskiem. Nie zbadał, nie zrobił wywiadu... spojrzał na betę i dał skierowanie na badania krwi i moczu. To tyle. Mam przyjść 22.04 na kolejną wizytę i wtedy niby ma mi już kartę ciąży zakładać. Wszystko ładnie i pięknie, ale co gdyby pacjentka miała ciążę pozamaciczną czy cokolwiek innego niedobrego? Ech... nie mogę się doczekać prywatnej wizyty. Chociaż teraz mam przynajmniej badania gratis ;P