reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
a Wy macie jakieś zdjęcia? ;) pochwalcie się:) jakieś badania robiłyście? pierwsza ciąża czy już kolejna?:) kiedy miałyście tą słynną ostatnią miesiączkę?

ale lecicie z postami ;) moja drazliwosc jest tak wielka ze jak wyszlam o 7.30 z domu po spięciu z moim to niedawno wróciłam za to z instrukcją obslugi hihi
6916c5f82379fa22aa52e23b9c2e5733.jpg

Napisane na SM-G357FZ w Forum BabyBoom

Madzia.ch. mamy wątek wizyt u lekarza i tam będziemy wklejać zdjęcia i zdawać relacje z wizyt. Mamy też wątek z listą grudniowych mamuś, ale jeszcze nie uzupełniony, bo czekamy na serduszka naszych fasolek :) jak planujesz zostać z nami dłużej to wrzuć fotki na wątek wizytowy i możesz mi priv wysłać z danym do listy. Odwiedź pozostałe wątki i zobacz.

Edit: dane już mam. Nie zauważyłam ;)

Gabinia czadowe ! Ja mam taką instrukcję obsługi kota, nie wiedziałam, że ciążówki też można obsłużyć zgodnie z instrukcją :D

I też się dziś pożarłam, a właściwie to wczoraj.

reklama
Badania robiłam w 37dc i spojrzałam właśnie, że w październiku robiłam betę w 40dc i wyszła niższa, bo 5015. Tamta ciąża obumarła, a oczywiście dzisiejsza wizyta u ginekologa też zakończyła się fiaskiem. Nie zbadał, nie zrobił wywiadu... spojrzał na betę i dał skierowanie na badania krwi i moczu. To tyle. Mam przyjść 22.04 na kolejną wizytę i wtedy niby ma mi już kartę ciąży zakładać. Wszystko ładnie i pięknie, ale co gdyby pacjentka miała ciążę pozamaciczną czy cokolwiek innego niedobrego? Ech... nie mogę się doczekać prywatnej wizyty. Chociaż teraz mam przynajmniej badania gratis ;P

Do góry