reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Agucha to w poniedziałek zrób bęte bez skierowania, zapłacisz, ale jeden wynik nie ma sensu, bo z czym go porównać?

Boże, czemu ja o tym nie pomyślałam .... :D oczywiście, że zrobię odpłatnie.

Agucha ma chyba 6t4d tylko te suwaczki na telefonie inaczej pokazują, jakby się zaciely ;/

No właśnie, w TEORII :D bo wg lekarki w środę był 2/3 tydzień (jak to w ogóle możliwe, przecież 2/3 tydzień to owulacja jest :D)

Może jej chodziło o wiek płodu? Był pęcherzyk? Jak duży? Bo moim zdaniem 2-3 tydzień to tylko endometrium szerokie może być...

był pusty pęcherzyk. Chyba niewielki, ale wymiarów nie znam... Doktoryzowałyśmy się na forum, ale nic z tego :) a u lekarki zapomniałam zapytać a może mówiła, ale nie pamiętam.

Agucha a na usg ile masz tyg napisane? 5t2d tak mam na usg. Mi z om wychodzi ze 2tyg wiecej byc powinno. Cykle w miare reg. Takze na pewno o tyle owu mi się nie przesunela. Trzeba poczekac do 19 .

A to już pamiętam Twoje zdjęcia, ale może to wina słabego sprzętu usg. U mojego giną też sprzęt raczej starawy. Zastanawiam się nad pójściem na samo usg do innego lekarza gdzie mają dobry sprzęt :)

Wydawało mi się, że w Medicoverze powinni mieć w miarę dobry sprzęt. Wszystko tak naprawdę okaże się w środę. W razie wątpliwości też pójdę gdzie indziej.

witajcie ;) jestem tu nowa;) Jestem Magda;) dosyć niedawno dowiedziałam się o ciąży ;) ale jestem po pierwszym USG i mam już zdjęcie naszego maleństwa ;) licząc od pierwszego dnia ostatniej miesiączki jestem w 5 tygodniu i 3 dni:) opowiadajcie co tam u Was;) chciałabym poznać jakąś mamusię co ma termin na początek grudnia tak jak ja ;)

reklama
Madzia.ch. Witaj. Póki co wszystkie mamy termin na początek grudnia bądź koniec listopada :) możesz pochwalić się zdjęciem :D

Do góry