reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

No i lipa z słuchaniem maluszka, bo wyciągnęłam mój detektor i nie ma baterii. Dopiero muszę iść do sklepu i kupić.

reklama
Hej [emoji4] Dawno mnie nie bylo, podczytywalam Was, ale nie mialam czasu odpisywac. Mamy remont w domu na dole, cala klatka schodowa itd. Spedzam duzo czasu na polku zeby unikac smrodku farb.
Mi dzis zaczal sie 11 tydzien, ciesze sie ze juz 1/4 za mna[emoji6]
Dzis gotuje zupke fasolowa. Normalnie nie uwierzycie ze jak sie gotuje doslownie sama fasolke jas, doprawi sie trochę wegety, soli, pieprzu, majeranku, i sie tak troche rozgotuje te fasolke, to wyjdzie zupka cud [emoji6]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej [emoji4] Dawno mnie nie bylo, podczytywalam Was, ale nie mialam czasu odpisywac. Mamy remont w domu na dole, cala klatka schodowa itd. Spedzam duzo czasu na polku zeby unikac smrodku farb.
Mi dzis zaczal sie 11 tydzien, ciesze sie ze juz 1/4 za mna[emoji6]
Dzis gotuje zupke fasolowa. Normalnie nie uwierzycie ze jak sie gotuje doslownie sama fasolke jas, doprawi sie trochę wegety, soli, pieprzu, majeranku, i sie tak troche rozgotuje te fasolke, to wyjdzie zupka cud [emoji6]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
oo lubie fasolowa bardzo!
ja dzis mam 9 tydzien i 0 dni wiec jutro wejde na 10 tydzien szok jak to leci w srode usg :)

reklama
Lekarze mówią tylko o skończonych tygodniach wiec gdybyś poszła na wizytę to by powiedział 11 tc. Ale faktem jest że 12 tc już zaczął lecieć.

Do góry