reklama
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Hej [emoji4] Dawno mnie nie bylo, podczytywalam Was, ale nie mialam czasu odpisywac. Mamy remont w domu na dole, cala klatka schodowa itd. Spedzam duzo czasu na polku zeby unikac smrodku farb.
Mi dzis zaczal sie 11 tydzien, ciesze sie ze juz 1/4 za mna[emoji6]
Dzis gotuje zupke fasolowa. Normalnie nie uwierzycie ze jak sie gotuje doslownie sama fasolke jas, doprawi sie trochę wegety, soli, pieprzu, majeranku, i sie tak troche rozgotuje te fasolke, to wyjdzie zupka cud [emoji6]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzis gotuje zupke fasolowa. Normalnie nie uwierzycie ze jak sie gotuje doslownie sama fasolke jas, doprawi sie trochę wegety, soli, pieprzu, majeranku, i sie tak troche rozgotuje te fasolke, to wyjdzie zupka cud [emoji6]
no ja musze dac rade do ranca, ale jakos sie nie budze na siku teraz
oo lubie fasolowa bardzo!Hej [emoji4] Dawno mnie nie bylo, podczytywalam Was, ale nie mialam czasu odpisywac. Mamy remont w domu na dole, cala klatka schodowa itd. Spedzam duzo czasu na polku zeby unikac smrodku farb.
ja dzis mam 9 tydzien i 0 dni wiec jutro wejde na 10 tydzien szok jak to leci w srode usg
aneta_ck
Fanka BB :)
no to 4 miesiac blisko hihiU mnie jutro będzie równy 12 tydzień. Jupi!!!
K
Krasnal77
Gość
A jak to w koncu jest? Ja mam dzis 11 tydzien i 2 dzien czyli oficjalnie 12. Tydzien?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Antiope
Fanka BB :)
Lekarze na ogół liczą, że to 11 tydzień, pomimo, że na logikę leci 12 tydzieńA jak to w koncu jest? Ja mam dzis 11 tydzien i 2 dzien czyli oficjalnie 12. Tydzien?
reklama