reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

No dobra, ale w czym się różni gotowanie na parze w tm od klasycznego? Tutaj naprawdę chodzi tylko o czas?
Bo ja to bym chciała taki sprzęt cud, który sam zrobi zakupy i zrobi to na co mam ochotę czytając w moich myślach :)

Mąż przywiózł mi właśnie gofra z bitą śmietaną. Mniam

Na piwo nie mam ochoty.

Pola jeszcze taki co posprząta i dziecko do snu ułoży ;) :D

reklama
Tak ja tez marze o takiej maszynie :) moze nadejdzie kiedys ten piękny dzien i zagosci ona w mojej kuchni :D chociaz powiem Wam ze na liscie marzen jest na drugiej pozycji. Na pierwszej jest suszarka do prania ojjjjjj tak tak tak :D zeby nie musiec rozwieszac tego prania a potem zbierac i prasowac.

Kurcze ja ci prawda nie mam suszarki jako osobnego sprzętu ale mam w pralce i te rzeczy po wysuszeniu to dopiero trzeba prasować.. Może moja zbyt tania

No ta apka tez jest ekstra:) wrzucac sobie salatke jarzynowa, zupa ogorkowa i nalesniki do menu tygodniowego i lista zakupow zrobiona:) tylko chodzisz po sklepie i odznaczasz:-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A mycia przy nim dużo? Można elementy myć w zmywarce?
Raz kiedyś był jakiś klon tm w lidlu. Wiem, że nie miał kilku funkcji, ale cena była dużo przyjemniejsza niż tm.
Ciut tańszy jest też sprzęt tefala, a funkcje chyba te same.

Raz kiedyś był jakiś klon tm w lidlu. Wiem, że nie miał kilku funkcji, ale cena była dużo przyjemniejsza niż tm.

Mycia maluteńko, tak naprawdę sam się myje, wlewasz wodę z płynem i naciskasz guzik i umyty po 30 sekundach :)
Są elementy które trzeba umyć, ale zero problemu. Nie to co przy sokowirówce...

Tak, mozna wszystko wrzucic do zmywary.
Ja znajduję jedną wadę... Rozmiar miski. Przy rodzinie 2+3 jest szansa, że nie każdy załapie się na porcję... Oczywiście zakładając taką rodzinkę co lubi sobie porządnie zjesc;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry