reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

No dobra, ale w czym się różni gotowanie na parze w tm od klasycznego? Tutaj naprawdę chodzi tylko o czas?
Bo ja to bym chciała taki sprzęt cud, który sam zrobi zakupy i zrobi to na co mam ochotę czytając w moich myślach :)

Mąż przywiózł mi właśnie gofra z bitą śmietaną. Mniam

Na piwo nie mam ochoty.

Pola jeszcze taki co posprząta i dziecko do snu ułoży ;) :D

reklama
Tak ja tez marze o takiej maszynie :) moze nadejdzie kiedys ten piękny dzien i zagosci ona w mojej kuchni :D chociaz powiem Wam ze na liscie marzen jest na drugiej pozycji. Na pierwszej jest suszarka do prania ojjjjjj tak tak tak :D zeby nie musiec rozwieszac tego prania a potem zbierac i prasowac.

Kurcze ja ci prawda nie mam suszarki jako osobnego sprzętu ale mam w pralce i te rzeczy po wysuszeniu to dopiero trzeba prasować.. Może moja zbyt tania

No ta apka tez jest ekstra:) wrzucac sobie salatke jarzynowa, zupa ogorkowa i nalesniki do menu tygodniowego i lista zakupow zrobiona:) tylko chodzisz po sklepie i odznaczasz:-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A mycia przy nim dużo? Można elementy myć w zmywarce?
Raz kiedyś był jakiś klon tm w lidlu. Wiem, że nie miał kilku funkcji, ale cena była dużo przyjemniejsza niż tm.
Ciut tańszy jest też sprzęt tefala, a funkcje chyba te same.

Raz kiedyś był jakiś klon tm w lidlu. Wiem, że nie miał kilku funkcji, ale cena była dużo przyjemniejsza niż tm.

Mycia maluteńko, tak naprawdę sam się myje, wlewasz wodę z płynem i naciskasz guzik i umyty po 30 sekundach :)
Są elementy które trzeba umyć, ale zero problemu. Nie to co przy sokowirówce...

Tak, mozna wszystko wrzucic do zmywary.
Ja znajduję jedną wadę... Rozmiar miski. Przy rodzinie 2+3 jest szansa, że nie każdy załapie się na porcję... Oczywiście zakładając taką rodzinkę co lubi sobie porządnie zjesc;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry