reklama
Czarownica3006
Fanka BB :)
Mi rachunki przez zimę wzrosły o około 15zl na miesiąc a suszylam ok 3x w tygodniuCiocia ostatnio kupila boscha takiego fajnego z różnymi programami i bajka po prostu. Prasuje tylko koszule męża do pracy bo to wiadomo. Wcześniej miala pralko suszarkę i to nie bylo to. Trzeba bylo prasowac i tak. Ja marze jak sie drugie urodzi zeby miec. Duzo czasu bys sie zaoszczedzilo na pewno. Boje sie tylko o rachunki za prąd. Juz teraz placimy 120 euro miesiecznie za światło.
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
zuzanna8704
Ja też marzę o pralko suszarce, bo niestety mieszkamy w bloku i mie ma miejsca na dodatkowy sprzęt typu osobna suszarkaCo do pralko suszarki to ja mam od paru miesięcy i kocham ją całym sercem mam taki program jak "do szafy" i ustawiam zawsze na syntetyczne i wtedy mam nie pogniecione, suche i jeszcze odkłaczone (mam dwa koty) także ja jestem jak najbardziej na tak
aneta_ck
Wierzę i trzymam kciuki za Was &&&&
Przepraszam Was za nieobecność na forum, ale wykluł się niespodziewany wyjazd i nie miałam dostępu do internetu... wybaczcie... Co chodzi odżywienie malucha ja raczej gotowałam sama, bo on to jedzenie chętniej jadł. Ze słoika tylko w wyjątkowych sytuacjach jak np. wyjazdy Mój syn niestety nie może słodyczy wsuwać ze względu na alergię więc nie mamy tego problemu Jedynie co to biszkopty je i to czasem.
Witam nową mamusię Ja też latam często do lekarza, a raczej jeżdżę kupę km, bo 100 co 2 ,3 tygodnie. Pewno niejedna z Was zapyta po co, ale tylko temu lekarzowi zaufałam i choćbym miała kilka razy dalej jeździć to tak bym zrobiła. W poprzedniej ciąży przez okolicznych lekarzy przeszłam wiele i ja,ale przede wszystkim moje dziecko. Drugi raz bym tego nie nie zniosła i oto powód mojego wyboru
Anatko będzie wszystko dobrze Z tego co widzę to my prawie na tym samy etapie jesteśmy ja dzisiaj mam 12t1d
Nie wiem czy pamiętasz, ale kilka miesięcy temu kontaktowałam się z Tobą w sprawie synka (kiss syndrom).
I jeszcze raz chciałam Ci podziękować, że postanowiłaś się podzielić swoimi przeżyciami Dzięki Tobie moje dziecko na dzień dzisiejszy śmiga na całego, śpi spokojnie nie płacze, nie ma już nadwrażliwości na dotyk i przede wszystkim wszystkie asymetrie się cofają. Niestety w Polsce nie jest wręcz "uznawany" taki sposób terapii... Wczoraj mieliśmy 4 spotkanie. U nas trochę to dłużej trwa, ponieważ jak trafiliśmy do osteopaty to mały miał już 13 miesięcy i nieprawidłowe utrwalone wzorce mimo 11 miesięcznej terapii.
Moje mdłości wrócały miałam spokój cały tydzień. Generalnie nie mam ochoty na nic tylko wodę
Przyznaje, że myliłam się w poprzedniej ciąży , bo byłam zdania , że zachcianki to wymysł kobiet ... Teraz wiem , że nie . W moim przypadku zachcianką jest wszystko to o czym pomyślę i nie mam wrażenia, że zwrócę na samą myśl
Kurcze dopiero teraz skojarzylam widzisz mało osob w Polsce o tym wie a jeszcze mniej chce o tym słuchać czy czytać. Jak pisalam o tym to mialam wrażenie ze nie zgadzaja sie dziewczyny ze mna. Ja tez mialam kogos kto mi pomógł. Moj wujek jest super fizjoterapeuta. On sie od razu poznal. Zresztą nie ma co porownywac opieki zdrowotnej w pl i de . jest zupelnie inaczej. Cieszę sie bardzo ze moglam pomoc
spoko. tez nie naglosniam sprawy ale jestem od 6 tygodni na zwolnieniu...poza tym odmowilam np udzialu w komunii w rodzinie meza (bo to bylo 120 km od nas)...nie da sie tego ukryc. ale staram sie mowic jak najmniej i nie snuc planow (wczesniej od poczatku ciazy przestawialam meble w mieszkaniu...).Nie wiem czemu odpowiedź mi się w dymku zrobiła...
w 9 tyg mialam usg po ktorym moja prof powiedziala ze leki dzialaja i moge juz oddychac, wiec staram sie oddychac...mimo strachu
apropo's kupilam detektor))
Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge
Nie, ekonomiczny jest. Ten nowszy chyba trochę bardziej niż poprzedni. Moja mama ma go już 6 czy 7 rok. Ja mam od roku w nowym mieszkaniu. ALe tak jak mówię ja i tak gotuję nie wiele. Ale moja mama daje czadu, masło 3 razy w tygodniu, ciasta na niedziele, zupy, sosy, drineczki, adwokaty, krówki, co kto sobie życzy...To ja jeszcze podrążę temat thermomixa. Czy któraś z was ma go już długo? Bo ja to się trochę boję że będę go używać przez miesiąc lub dwa a potem pójdzie w kąt.
Dużo prądu zjada?
aneta_ck
Dziewczyny przyszedł mi detektor tętna!
Mówię spróbuję co to jest, kupiłam używkę na olx.
I po 10 minutach znalazłam fasola[emoji14]tętno ok. 140-150, wczoraj na wizycie 170, ale nie dziwię się, bo bardzo ruchliwy
Ja czekam jeszcze ale ten ktory dostane jest chyba tylko do sluchania i nie wyswietla sie nic. W ktorym miejscu znalazlas dzidzia?
pola.
Dziewczyny przyszedł mi detektor tętna!
Mówię spróbuję co to jest, kupiłam używkę na olx.
I po 10 minutach znalazłam fasola tętno ok. 140-150, wczoraj na wizycie 170, ale nie dziwię się, bo bardzo ruchliwy
O super!
reklama