reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

U mnie od jakiegoś czasu na tapecie jest bułka z masłem i pomidorem. W zasadzie to jem wyłącznie to w ilościach hurtowych.
Ja też uwielbiam! Wszelkie bulki, kanapki, ogórkiem, czy pomidorem sałata, szypiorek! ja na to mówię kanapki wiosenne [emoji16] że starszym synem też na to wene miałam.
Odrzucilo mnie totalnie od mięsa, teraz zjem ale nie musi być, wtedy nic słodkiego teraz bardzo lubię, wtedy nie rzygalam nie mulilo a teraz wsio na raz.
Ale kanapki uwielbiam tak jak wtedy [emoji23]

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak Eli, to ta.
Marzy mi się bardzo, ale zastanawiam się czy naprawdę jest to taki cud.

Dla mnie mięso mogłyby nie istnieć.

aecd55b8059d50db4c6948b9abcff738.jpg
kto ze mną?

Szczerze mówiąc ja zawsze myślałam, że to kolejny produkt typu odkurzacz rumba za 8 tys. Który na cudownej prezentacji posprząta twój dom na błysk.
Pomyślałam sobie ostatnio, że jak ma być bobo to jednak zaproszę kogoś na prezentację i sprawdzę... Do ufnych nie należę, pieniądze swoje szanuje bardzo i podeszłam do sprawy sceptycznie... Ale jak w 2,5h prezentacji zrobiłam bułki, masło, dwudaniowy obiad, sorbet truskawkowy i surówkę to kupiłam w tym samym dniu... Dziś urodziny mojego W. I pierwszy raz zrobiłam dla gości dwa ciasta, lemoniadę, sorbecik i to w tzw. międzyczasie...[emoji3][emoji3]

A dla młodego obywatela zawsze lepiej samemu zrobić dżem, kisiel, ugotować coś na parze, upiec bułeczke maślaną, zrobić budyń... A to tylko mala część tego co potrafi TM[emoji854][emoji854]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Szczerze mówiąc ja zawsze myślałam, że to kolejny produkt typu odkurzacz rumba za 8 tys. Który na cudownej prezentacji posprząta twój dom na błysk.
Pomyślałam sobie ostatnio, że jak ma być bobo to jednak zaproszę kogoś na prezentację i sprawdzę... Do ufnych nie należę, pieniądze swoje szanuje bardzo i podeszłam do sprawy sceptycznie... Ale jak w 2,5h prezentacji zrobiłam bułki, masło, dwudaniowy obiad, sorbet truskawkowy i surówkę to kupiłam w tym samym dniu... Dziś urodziny mojego W. I pierwszy raz zrobiłam dla gości dwa ciasta, lemoniadę, sorbecik i to w tzw. międzyczasie...[emoji3][emoji3]

A dla młodego obywatela zawsze lepiej samemu zrobić dżem, kisiel, ugotować coś na parze, upiec bułeczke maślaną, zrobić budyń... A to tylko mala część tego co potrafi TM[emoji854][emoji854]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Krasnal mów mi jeszcze.. Niech no tylko chorobowe dostanę :D

reklama
Ja uważam, że jeśli ktoś lubi i przede wszystkim umie gotować i robi to dobrze, to dla niego thermomix jest tylko po to żeby zaoszczędzić czas, ale jeśli ktoś jest kuchennym "debilem" jak ja to robi to co mu ta maszyna nakazuje, wrzuca, ustawia magiczny przycisk i samo się dzieje, potem jak trzeba to do piekarnika i tyle. Przepisy w książce proste, tylko doprawiam po swojemu, bo mega jałowe.

Do góry