reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Super, dziekuje Ci bardzo :* To jest bardzo dobra znajoma mojego M. Od niej tez kupil wozek a fotelik nam dodala " w gratisie" bo jej 12msc cora wyrosla i kupuja jej kolejnego romera :) zachwalala ten fotelik i firme, ale ja lubie zrobic swoj wywiad, poczytac, rozeznac sie w temacie i swiadomie podjac decyzje.

Odebralas juz wyniki? :)

Woohoo wynik 32 ng/ml, według NaPro dla 10tc powinno być 30 ng/ml a dla 12tc 33,4 ng/ml. Ja jestem w 11tc czyli mieszczę się pomiędzy. Jestem usatysfakcjonowana :D

To nie jest prawda pytałam o to w sklepie Gdzieś nawet na blogu widziałam wpis o tym Jak będę miała chwilę to odnajde i wkleję (chodzi mi o to że nie ważne z której strony uderzenie) a jak nie znajdę to opisze swoimi słowami

Tu poczytać można Link do: Wypadki, a foteliki montowane tyłem do kierunku jazdy

Co do adac, wiecie co one oceniają? M. in. łatwość utrzymania tapicerki w ładzie.. Faktycznie bardzo przydatne dla bezpieczeństwa dziecka ;)

W koncu doczytalam.

Anio ja np tez nie mogę coli ani pepsi sie napic. Padlabym z cukrzycą przy takiej ilosci cukru. A te wszystkie light zero itd nie smakują. Trzeba wytrawac;)

Antiope nie wyobrażam sobie zeby dwulatek wysiedzial tylem do kierunku jazdy:D on uwielbia patrzec jak tata kieruje ;) mama niestey nie ma prawka ale juz sobie postanowila i po ciazy zrobi. Troche mnie koszt przeraża 1500 euro około ale moze dam radę:D

Nie mialam czasu dzis jakos odpisac. A jak probowalam to nie moglam sie zalogowac. Mały juz padł a ja w łóżku leżę.

Dwulatek wysiedzi tyłem w aucie dopóki nie pozna zalet jazdy przodem :) Mój nigdy nie protestował przeciwko siedzeniu tyłem. Do czasu gdy poznał jazdę przodem.

Dwulatek wysiedzi tyłem w aucie dopóki nie pozna zalet jazdy przodem :) Mój nigdy nie protestował przeciwko siedzeniu tyłem. Do czasu gdy poznał jazdę przodem.

A moj protestował odkąd skończył 9 miesięcy. Duzo zalezy od dziecka. I nie znał jazdy przodem:)

reklama
Do góry