Tak pearl. Bardzo fajny jest. Co ważne, mała mi teraz spi po 2kmO tak tak, baza to podstawa jak dla mnie.
Perla, jaki teraz macie fotelik. Pearl?
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak pearl. Bardzo fajny jest. Co ważne, mała mi teraz spi po 2kmO tak tak, baza to podstawa jak dla mnie.
Perla, jaki teraz macie fotelik. Pearl?
Super, dziekuje Ci bardzo :* To jest bardzo dobra znajoma mojego M. Od niej tez kupil wozek a fotelik nam dodala " w gratisie" bo jej 12msc cora wyrosla i kupuja jej kolejnego romerazachwalala ten fotelik i firme, ale ja lubie zrobic swoj wywiad, poczytac, rozeznac sie w temacie i swiadomie podjac decyzje.
Odebralas juz wyniki?![]()
To nie jest prawda pytałam o to w sklepie Gdzieś nawet na blogu widziałam wpis o tym Jak będę miała chwilę to odnajde i wkleję (chodzi mi o to że nie ważne z której strony uderzenie) a jak nie znajdę to opisze swoimi słowami
No i pieknie! Super wynikWoohoo wynik 32 ng/ml, według NaPro dla 10tc powinno być 30 ng/ml a dla 12tc 33,4 ng/ml. Ja jestem w 11tc czyli mieszczę się pomiędzy. Jestem usatysfakcjonowana![]()
To ja mam tą samą maść. Ale boje się ją stosować.clotrimazolum tanie bo cos 3-6 zl, za to za tamte leki zabulilam ostro, ale ja nie przeliczam tego, bo to dla dobra dziecka i moge kazda zlotowke wydac byleby urodzic
Mnie ją poleciła ginekolog na początku ciąży. Później pytałam jeszcze drugiego ginekologa i też pozwolił także chyba niepotrzebnie się obawiasz...To ja mam tą samą maść. Ale boje się ją stosować.