reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Dziewczyny a slyszalyscie o Romer Baby Safe Plus?

Baby Safe Plus SHR II sam i z bazą isofix w testach z 2011 roku 5 gwiazdek. Te starsze wersje 3 i 4 gwiazdki. I teraz w żadnym wypadku nie chodzi o wersje / linie kolorystyczne tylko o konstrukcję. Tzn np ten SHR II może być sobie i z kolekcji 2016 ale myśl technologiczna jest z 2011 (czy też 2010 bo zazwyczaj trochę trwa zanim zabiorą się za testy).

A I tak chyba Osiemgwiazdek pisał kiedyś na swoim blogu, że te testy adac o kant czterech liter rozbić. ..

reklama
Baby Safe Plus SHR II sam i z bazą isofix w testach z 2011 roku 5 gwiazdek. Te starsze wersje 3 i 4 gwiazdki. I teraz w żadnym wypadku nie chodzi o wersje / linie kolorystyczne tylko o konstrukcję. Tzn np ten SHR II może być sobie i z kolekcji 2016 ale myśl technologiczna jest z 2011 (czy też 2010 bo zazwyczaj trochę trwa zanim zabiorą się za testy).

A I tak chyba Osiemgwiazdek pisał kiedyś na swoim blogu, że te testy adac o kant czterech liter rozbić. ..
Dziekuje :) To jest ten SHR II. Mam okazje go dostac od zaprzyjaznionej osoby i sie zastanawiam czy nie popelnie bledu :) Przyznam szczerze, ze temat fotelikow mnie troche przeraza i dopiero od niedawna zaczelam sie w to wdrazac dlatego tez fajnie uslyszec opinie bardziej doswiadczonych.

Dziekuje :) To jest ten SHR II. Mam okazje go dostac od zaprzyjaznionej osoby i sie zastanawiam czy nie popelnie bledu :) Przyznam szczerze, ze temat fotelikow mnie troche przeraza i dopiero od niedawna zaczelam sie w to wdrazac dlatego tez fajnie uslyszec opinie bardziej doswiadczonych.

Kochana jak z pewnego źródła i masz pewność, że bezwypadkowy to bierz ;)

Kochana jak z pewnego źródła i masz pewność, że bezwypadkowy to bierz ;)
Super, dziekuje Ci bardzo :* To jest bardzo dobra znajoma mojego M. Od niej tez kupil wozek a fotelik nam dodala " w gratisie" bo jej 12msc cora wyrosla i kupuja jej kolejnego romera :) zachwalala ten fotelik i firme, ale ja lubie zrobic swoj wywiad, poczytac, rozeznac sie w temacie i swiadomie podjac decyzje.

Odebralas juz wyniki? :)

My mamy maxi cosi Cabrio fix razem z bazą i byliśmy zadowoleni. Jest wygodny w użytkowaniu i wg testów bezpieczny.

My też na maxi cosi wraz z bazą. Teraz mamy już ten drugi wiekszy- wpina się w bazę przodem i tyłem do kierunku jazdy. Ja jestem bardzo zadowolona zwłaszcza z bazy, która ułatwiala ciągle wpinanie pierwszego fotelika.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :) nie mam jak sie dzis udzielac bo cholera ta aplikacja mi szwankuje i nie moge sie zalogować.

Moj synek uwielbia autem jezdzic. Nie ma problemu. Czasmi ma jak ma zły humor to cos tam pokrzyczy ale rzadko to sie zdarza. Jak miał 11 miesiecy pojechaliśmy samochodem do Polski. Jechalismy ciut ponad 12 h . większość w nocy oczywiscie ale po obudzeniu tez byl dzielny. Do cyca go tylko na przystankach przykladalam. Zjadl i zasypial.

Mamy dwa foteliki maxi cosi. Ten koszyczek do 9 kg i teraz do 18 maxu cosi priori xp czy jakos tak. Dalej Was nadrabiam ;)

reklama
Super, dziekuje Ci bardzo :* To jest bardzo dobra znajoma mojego M. Od niej tez kupil wozek a fotelik nam dodala " w gratisie" bo jej 12msc cora wyrosla i kupuja jej kolejnego romera :) zachwalala ten fotelik i firme, ale ja lubie zrobic swoj wywiad, poczytac, rozeznac sie w temacie i swiadomie podjac decyzje.

Odebralas juz wyniki? :)

Jeszcze nie, po 18 będą ;)

Do góry