reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Cos jest nie tak z moim suwaczkiem? :) bo na telefonie w ogole go nie widac. Sprawdzę jak wrócę ;)

Jednak wszystko OK z Twoim suwaczkiem. Na telefonie widziałam 4tygodnie i 4dni, a teraz na kompie widzę 5tygodni i 6dni :eek:
nieistotne, najważniejsze, że wszystko ok i że serce bije jak dzwon :biggrin2:

Dziewczyny jak bierzecie zestaw witamin dla ciężarnych to już dodatkowo nie łykacie kwasu foliowego? Bo dziś zamówiłam witaminy i w nich jest kwas foliowy, mam nadzieję, że faktycznie tak dużo jak piszą na opakowaniu :p

Lastpetunia witaj i tutaj kobitko;) na zwolnienie koniecznie bo te warunki tam sa sama wiesz . Ja juz nie pamięta swoich sygnaturek a na tel nie widac. Fajnie sie czyta dobre wieści z wizyt. Agucha a Ty kiedy następne usg masz?

Kindzia ja u Ciebie nie widzę podpisu, a siedzę przy komputerze ...

następna wizyta w środę 13-go, mam nadzieję, że szcześliwa data. Mamy wątek z wizytami naszymi, możesz wysłać mi PW żebym Cię wpisała :)

Agucha to u mnie nast wizyta 19 kwietnia. W Sygnaturkach pod . miałam syna i core widocznie się pokasowaly. No i wiekowo to juz po 3dyszkach u mnie. Zobaczymy czy 3bebje do nas dolaczy.

To mój dzisiejszy skan :)

Załączniki

• WP_20160407_006.jpg
    WP_20160407_006.jpg
    849,6 KB · Wyświetleń: 90
  • WP_20160407_006.jpg
    WP_20160407_006.jpg
    849,6 KB · Wyświetleń: 96
reklama
Do góry