reklama
agnesis
Fanka BB :)
Cos jest nie tak z moim suwaczkiem? bo na telefonie w ogole go nie widac. Sprawdzę jak wrócę
Jednak wszystko OK z Twoim suwaczkiem. Na telefonie widziałam 4tygodnie i 4dni, a teraz na kompie widzę 5tygodni i 6dni
nieistotne, najważniejsze, że wszystko ok i że serce bije jak dzwon
Dziewczyny jak bierzecie zestaw witamin dla ciężarnych to już dodatkowo nie łykacie kwasu foliowego? Bo dziś zamówiłam witaminy i w nich jest kwas foliowy, mam nadzieję, że faktycznie tak dużo jak piszą na opakowaniu
cytrusowa85
Lastpetunia witaj i tutaj kobitko na zwolnienie koniecznie bo te warunki tam sa sama wiesz . Ja juz nie pamięta swoich sygnaturek a na tel nie widac. Fajnie sie czyta dobre wieści z wizyt. Agucha a Ty kiedy następne usg masz?
cytrusowa85
Agucha to u mnie nast wizyta 19 kwietnia. W Sygnaturkach pod . miałam syna i core widocznie się pokasowaly. No i wiekowo to juz po 3dyszkach u mnie. Zobaczymy czy 3bebje do nas dolaczy.
Magwa super zdjęcia bejbi
Możesz wkleić USG też na nasz wątek o wizytach USG? Link do: Grudnióweczki u lekarza
Możesz wkleić USG też na nasz wątek o wizytach USG? Link do: Grudnióweczki u lekarza
reklama