reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Ja dzos jadlam ogorkowa i nalesniki z musem jablkowym.

Tak sie cieszylam ze mdlosci przechodza i za wczesnie sie cieszylam bo dzis umieram [emoji20] znow wymiotowalam, caly czas mnie muli, ble.
Jeszcze tylko godzinka i poloze dziewczynki spac to bede mogla tez isc spac jak zasna to licze na to ze mi przejdzie jak sie zdrzemne.. Mysle ze to taki dzien dzisiaj kiepski po prostu, bo tez strasznie slaba jestem, wszystkie kosci mnie bola jak na grype [emoji52]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A mi znow smaki zmieniaja sie codziennie mam smak na cos innego albo nie mam smaku w ogole i jem suchy chleb doslownie bo nic mi nie wchodzi..

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

O to to! To ja mam identycznie. Teraz na topie jest bułka z masłem i pomidorem. Ale pomidor nie może być byle jaki. Najlepiej odmiana baron.

To prawda, mi też śmierdzi. Dziś użyłam pierwszy raz balsam i nie wiem czy dam radę go zużyć. No ale spróbuję bo jednak trzeba się czymś smarować.

Ja tam się niczym nie smarowałam w pierwszej i brzuch przetrwał wszystko zależy od skóry i genów raczej nie od kremów

Eli, ale to taki jelitowy ból?

Lookata, geny genami, ale wspomóc się warto. Jakby nie patrzeć to przecież ogromne wyzwanie dla ciała i skóry. Rozciąga się w zastraszającym tempie.

Podziwiam was z tym jedzeniem :) ja mam głównie fazę na jaja na twardo, na zupy jarzynowe, jabłka, kiwi i szpinak. Od początku tak. Smacznego :)
To ja odwrotnie z tymi jajkami. Od początku ciąży od jajek mnie po prostu odrzuca.

Jeśli chodzi o rozstępy to picie dużej ilości wody pewnie też nie zaszkodzi, bo przecież dobrze nawilżona skóra jest też elastyczniejsza.

Rano był temat okularów a ja teraz o zegarku. Bardzo się cieszę bo na grouponie udało się trafić na zegarek daniel wellington w fajnej cenie i będę mieć spóźniony prezent imieninowy od męża [emoji4] długo na niego chorowałam.

Smarowanie tym razem odpuszczam. Moja mama rozstępów nie miala, w pierwszej ciąży nie miałam więc może u mnie geny wystarcza ;)

reklama
To ja odwrotnie z tymi jajkami. Od początku ciąży od jajek mnie po prostu odrzuca.

Jeśli chodzi o rozstępy to picie dużej ilości wody pewnie też nie zaszkodzi, bo przecież dobrze nawilżona skóra jest też elastyczniejsza.
Ja bez jaj teraz świata nie widzę ;)) woda niegazowana pycha. Najchętrniej z jodem.

Do góry