reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Kurde mimo że mnie muli, zjadłabym botwinke, zjadłabym pomarańcze, zjadłabym lazanki, pochlonelabym jakiś chłodnik.

Oczywiście wszystko czego nie mam na chacie!

Pociesze się makaronem z truskawkami [emoji526]

Dziś jakas bez siły jestem, pół dnia było gorąco, później było oberwanie chmury z gradem [emoji33]
Chwilę się zdrzemnelam.
Boże czuje się padnieta a za wiele to ja dziś nie zrobiłam.

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Glupota ludzi nie zna granic [emoji52]

Powiedz mi, jakies firmy jestes przedstawicielka ? [emoji6]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Bayer. Aspiryna, dicoflor, bepanthen i takie tam :)
A no i claritine, której reklama w tej aplikacji wyskakuje mi 100x dziennie [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzis zrobilam sobie sorbecik truskawkowy i racuchy z jablkami... A teraz leze i chyba zemdleje od nadmiaru cukru:-) ale brzusio szczesliwy![emoji170]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Podziwiam was z tym jedzeniem :) ja mam głównie fazę na jaja na twardo, na zupy jarzynowe, jabłka, kiwi i szpinak. Od początku tak. Smacznego :)

reklama
Do góry