reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Eli, olej koko jest ok, ale może nie nawilzyc wystarczająco. Większość balsamow niby można stosować od 4 mc, ale rossmannowe babydream można już od 1 mc. Ja sobie właśnie dziś kupiłam balsam z tej serii. W poprzednich ciążach stosowalam oliwke z babydream na przemian z maslem palmers i balsamem pharmaceris i byłam bardzo zadowolona z efektów.
Ja mam i mleczko i olivke z babydreams ale uzylam raz i mi to po prostu smierdzi [emoji12]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No z tego co mi moja ginka mówiła na ostatniej wizycie zrozumiałam, że to skierowanie, które dostałam jest równocześnie na usg i pappa. Poprzednio z Bazylim nie robiłam pappa, ale skoro teraz będzie za darmo, to zrobię, tylko faktycznie muszę podejść do tego testu z dystansem.

Życzę Ci tego, choć u mnie w 10 mdłości powróciły z podwojoną mocą.
Koniecznie z dystansem. :)

Dobra, w takim razie jutro kupię i wam wrzucę słoik:)
Póki co nie mam zachcianki na ogórki, choć przyznaję ze dwa tyg temu chodziła za mną ogórkowa. Jednak zjadłam i się okazało że to nie to.
Mi smaki się co chwilę zmieniają. Generalnie odrzucilo mnie od mięsa totalnie. Na początku jadłam tylko sery. Teraz nawet na sery patrzeć nie mogę.
Jedyne na co mam ochotę to niezdrowe jedzenie typu kebaby czy hamburgery, ale każdego dnia jest inaczej. Nigdy nie wiem co zjem jutro na śniadanie czy obiad bo to mi się zmienia jak w kalejdoskopie.
Ja tez nie jem miesa [emoji20] a zawsze lubilam

Ja bym powtórzyła te badania. Mnie leukocyty w moczu zawsze stresują, bo po tym jak mój synek miał ZUM jak był malutki, to przez rok mu ciągle mocz badałam. Wydaje mi się, że jak są nieliczne, to nie ma co panikować. Wiem, że u Bazylka nie kazali mi się przejmować dopóki jest do 4 w polu widzenia. A nieliczne, to chyba jeszcze mniej. Co do pozostałych, to nie pomogę, bo nie wiem jak interpretować. Wiem tylko, że śluz mógł się wziąć z zanieczyszczenia próbki. Tak jak Izu pisała, pobierz ze środkowego strumienia.

Jasne, witaj! :happy:

Ja też ciągle mam na coś innego ochotę. Ale głównie na tłuste i słodkie. Choć dziś chodzą za mną ziemniaki z kwaśnym mlekiem.
A ja nie moge ani kefiru, ani zsiadlego mleka, ani nawet zwyklego mleka.. Wszystko mi sie doslownie kwasi w zoladku i wychodzi od razu.. Eh

Witam się dziewczynki.
Wczoraj mulilo mnie na wieczór na maxa, poprzytulalam się z kiblem przez chwilę.
Ehhh
Jakoś bardziej zeska byłam z chłopakami w ciąży.nie wiedzialam co to mdłości.
A tu czuje się 24h na dobę podejrzanie. Kuzwa wstaje chyba już zmulona.

Lecę małego prowadzić do przedszkola dziś mają kolejna wycieczkę. Wczoraj wbijaj gwoździe i cioł drzewo. Niczym drwal, [emoji23]

Ale narombałam postów [emoji15][emoji15]
Post pod postem, sorry dziewczyny ale na apce jestem w tel i nie ogarniam funkcji multicytat tutaj

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez wlasnie nie moge cytowac kilku postow temu tak glupio odpisuje post pod postem.. Sorki tez [emoji4]

Ja się smarowalam Palmersem, cała ciąża bez rozstępów a brzuchol miałam olbrzym. Ale niestety w trakcie cc lub podczas wstawania po, strzeliła mi skóra na boczkach i mam tam po 2 rozstępy. Małe ale są... :(

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kochane, witam Nowe Mamuski:)
A ja dzisiaj miałam super pobudke. .. o 7 dzwoni do mnie mój prawie mąż,że mam w aucie wybita szybę i rozwalone kartony z ulotkami. .. i w związku z tym zamiast jechać do pracy to siedzę sobie w domu i czekam na tel z serwisu żeby mi szybę wymienili....
No co za debile tu mieszkają. To już drugi raz z tym ze rok temu jak mi się włamali do auta to na ponad 3tys nakradli a dzisiaj to co najwyżej kilka herbatek owocowych [emoji23] no i mi chyba wolny dzień zapewnili .... ehhhh oby karma do nich wróciła bo to na bank ktoś kto mnie obserwuje i wie,że jestem przedstawicielem...

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Glupota ludzi nie zna granic [emoji52]

Powiedz mi, jakies firmy jestes przedstawicielka ? [emoji6]

reklama
Do góry