aneta_ck
Fanka BB :)
A ja zjadłam dwa pączki z marmoladą, bo od rana za mną chodziły i poprawiłam fasolką po bretońsku. Mniam [emoji3]
Niestety głowa dalej boli...
Oj jak ja zjadłabym cos slodkiego pączka albo loda albo ciato a najchetniej tort. Jeszcze lepiej pizze z krewetkami. Czyli wszystko co mi nie wolno hehe trudno kiedyś sobie odbije.
Jesli chodzi o napoje to ja tylko wode pije ewentualnie rumianek ale to mało bo mnie mdli na sam widok opakowania . co za mna chodzi to piwo bezalkoholowe. Musze namówić męża zeby skozyl jutro na zakupy. Tylko nie mysle o tym karmi czy czyms takim bo na samą mysl mnie cofa
Leze sobie w lozeczku i czytam. Ciut mnie bolą plecy. Mam nadzieje ze nerku grzecznie pracują i sie nie będą buntowac.
Byla mowa wcześniej o zegarkach i okularach. Nie umiem chodzić z zegarkiem na reku. Albo gubię albo zepsuje. Jestem beznadziejny przypadek. Nie lubie zadnej biżuterii. Jedyne co nosze to obrączkę. Okulary za to mam na nosie caly czas. Kiedyś nosilam tylko do czytania i komputera a od ostatnich wakacji mam na stałe. Myslalam o okularach przeciwsłonecznych od optyka ale na razie mam inne wydatki wiec muszą poczekac ale jest to dobry pomysł do pozniejszej realizacji.
Dobranoc
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom