reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

A ja zjadłam dwa pączki z marmoladą, bo od rana za mną chodziły i poprawiłam fasolką po bretońsku. Mniam [emoji3]
Niestety głowa dalej boli...

Oj jak ja zjadłabym cos slodkiego ;) pączka albo loda albo ciato a najchetniej tort. Jeszcze lepiej pizze z krewetkami. Czyli wszystko co mi nie wolno hehe :) trudno kiedyś sobie odbije.

Jesli chodzi o napoje to ja tylko wode pije ewentualnie rumianek ale to mało bo mnie mdli na sam widok opakowania . co za mna chodzi to piwo bezalkoholowe. Musze namówić męża zeby skozyl jutro na zakupy. Tylko nie mysle o tym karmi czy czyms takim bo na samą mysl mnie cofa:D

Leze sobie w lozeczku i czytam. Ciut mnie bolą plecy. Mam nadzieje ze nerku grzecznie pracują i sie nie będą buntowac.

Byla mowa wcześniej o zegarkach i okularach. Nie umiem chodzić z zegarkiem na reku. Albo gubię albo zepsuje. Jestem beznadziejny przypadek. Nie lubie zadnej biżuterii. Jedyne co nosze to obrączkę. Okulary za to mam na nosie caly czas. Kiedyś nosilam tylko do czytania i komputera a od ostatnich wakacji mam na stałe. Myslalam o okularach przeciwsłonecznych od optyka ale na razie mam inne wydatki wiec muszą poczekac :) ale jest to dobry pomysł do pozniejszej realizacji.

Dobranoc :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kurcze a ja leżę i nie przechodzi mi ból brzucha. Myślałam że wizyta w toalecie pomoże. :(

I jak sie czujesz? Lepeij cos? Ja tez mam dzis jakos dziwnie. Rano glowa a teraz plecy i promieniuje mi na brzuch. A bierzesz magnez? Mi na prawde pomaga. Dzis w poludnie zapomnialam wziasc i pewnie dlatego mnie boli

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Niestety u mnie poprawy brak. Choć wcześniej mnie bolało na okres a teraz standardowo wzdęcia doszły. Nie fajnie :/

Zegarek muszę sobie sprawić na trzydzieche.

Dobranoc

Witam się z rana, nie ma to jak wstać z migrenowym bólem głowy... normalnie tylko iść i się powiesić... ostatnio tak mnie migrena złapała że funkcjonować nie mogłam, paracetamol nie pomagał, dopiero wzięłam etopiryne 2 tablt (wiem wiem nie wolno) i wypiłam mocna kawę i przeszło, oby dzisiaj się obyło bez mocnych tabletek... migreny nasiliły mi się po pierwszej ciąży i jest coraz gorzej, może po tej przejdą? Oby... nie będę wam smęcić z samego rana, póki co planów żadnych nie mamy bo pogoda brzydka i pada deszcz :-/ a wy grudnioweczki jakie plany na dzisiaj?

Bry :)

Ja zaraz z dziewczynkami jadę po moją mamę i będziemy sprzątać u mnie w domu bo mam syf na maksa. Sama bym w 1 dzień nie ogarnęła ale z mamą zawsze łatwiej. Także ten, miłej soboty :)

Dzień dobry
Leżę jeszcze w łóżku. Czuję się lepiej jak zwykle rano.

Wodę piję niegazo lub lekko gazo. Dużo piję szczegolnie w pracy

Pogoda się zepsuła. A miał być festyn u nas

Petunia mówią że ciążowe migreny ustępują po porodzie ale zależy czy masz poza ciążą też

Hej dziewczynki a mnie naszła ochota wczoraj na krokiety bo dawno nie robiłam :) i dzis realizuje swoja zachcianke :D ehh i do tego barszczyk :) pycha :)

reklama
Do góry