no ja im wyzej w ciazy tym gorzej sie czuje
reklama
Czarownica3006
Fanka BB :)
No wiadomo, w paranoję nie wpadam ale stwierdziłam, że chlodnik można z kefiru zrobić i warzyw i odstawiłam. Jak mam wybór to wybieram zdrowiej a jak np mam ochotę na chipsy no to już lipa, pochłaniam chemię [emoji6]ja w paranoje nie popadam w restauracji też nie widzisz z czego gotują ... raz na jakis czas wg mnie nie zaszkodzi teraz chemia jest we wszystkim takie jest moje zdanie
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Czarownica3006
W lidlu właśnie ale nie czytałam składu i się teraz boje [emoji1][emoji1][emoji1]
Antiope
No z tego co mi moja ginka mówiła na ostatniej wizycie zrozumiałam, że to skierowanie, które dostałam jest równocześnie na usg i pappa. Poprzednio z Bazylim nie robiłam pappa, ale skoro teraz będzie za darmo, to zrobię, tylko faktycznie muszę podejść do tego testu z dystansem.Ja po konsultacjach z lekarzami idę na pappa i usg. Nie mam niestety 20 lat wierzę, że będzie dobrze. 9go czerwca mam genetyka. To standardowe, zalecane badania po 35r. ż. Trzeba mieć do pappa dystans.
Życzę Ci tego, choć u mnie w 10 mdłości powróciły z podwojoną mocą.no ja wejde zaraz w 9 tydzien i licze, ze te mdlosci lekko spuszcza z tonu
cytrusowa85
A dziewczyny poczukam pierwsze delikatne miziania od srodka!!!!!!! No jakie to cudowne!
A dziewczyny poczukam pierwsze delikatne miziania od srodka!!!!!!! No jakie to cudowne!
Wow czad a który tydzień? Bo na apce nie widzę suwaczków; )
madzia.ch.1995
No właśnie który masz tydzień
elifit
Moderatorka
Ja jeszcze nie wierzę tym mizianiom. Prędzej to moje jelita
Pappa nie robię.
Pappa nie robię.
reklama