reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
ja w paranoje nie popadam w restauracji też nie widzisz z czego gotują ... ;) raz na jakis czas wg mnie nie zaszkodzi teraz chemia jest we wszystkim takie jest moje zdanie
No wiadomo, w paranoję nie wpadam ale stwierdziłam, że chlodnik można z kefiru zrobić i warzyw i odstawiłam. Jak mam wybór to wybieram zdrowiej a jak np mam ochotę na chipsy no to już lipa, pochłaniam chemię [emoji6]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja po konsultacjach z lekarzami idę na pappa i usg. Nie mam niestety 20 lat :( wierzę, że będzie dobrze. 9go czerwca mam genetyka. To standardowe, zalecane badania po 35r. ż. Trzeba mieć do pappa dystans.
No z tego co mi moja ginka mówiła na ostatniej wizycie zrozumiałam, że to skierowanie, które dostałam jest równocześnie na usg i pappa. Poprzednio z Bazylim nie robiłam pappa, ale skoro teraz będzie za darmo, to zrobię, tylko faktycznie muszę podejść do tego testu z dystansem.

no ja wejde zaraz w 9 tydzien i licze, ze te mdlosci lekko spuszcza z tonu
Życzę Ci tego, choć u mnie w 10 mdłości powróciły z podwojoną mocą.

reklama
Ja tam czuję mizianie cały czas ale to zdecydowanie są jelita. Na tym etapie ciąży to zdecydowanie za wcześnie na odczuwanie ruchów.

Do góry