Trzymam bardzo kciuki ! Podobno pappa często daje błędny wynik i kobiety panikują. Będzie dobrze!!Kiedy masz usg pren i test pappa?
reklama
no mam nadzieje, ze bedzie dobrze!Trzymam bardzo kciuki ! Podobno pappa często daje błędny wynik i kobiety panikują. Będzie dobrze!!
Zaklep sobie wcześniej miejsce, weź skierowanie, żebyś się w terminie zmieściła. ja mam 24 maja. Uciekam dziś na mazury złapać dystans, popatrzeć na jezioro, tam mnie moze stres nie dogonipewnie jakos w czerwcu mnie ginka pokieruje miedzy 12 a 14 tygodniem, na kolejnej wizycie bede gadac z nia o tym
Wiadomo, będzie!! Tego nam życzę.no mam nadzieje, ze bedzie dobrze!
Ja się nie przyznałam do prywatnych wizyt. Wiem, że lekarze nfz różnie na to patrzą.Nie ma tak łatwo chciałam te pierwsze badania zrobic na NFZ to mi lekarka powiedziała że jak wolę prywatnego lekarza to na badania też mam sobie iść prywatnie... Chyba, że zadeklaruję, że będę chodziła do Niej to mi wypisze łaskawie.
Ja się nie przyznałam do prywatnych wizyt. Wiem, że lekarze nfz różnie na to patrzą.
To jak to załatwiłaś, poszłaś i powiedziałas że chcesz takie i takie badania bo co?
Czarownica3006
Fanka BB :)
Właśnie się dowiedziałam, że jednak nie mam pappa w abonamencie wiec polecę 350zl. Ale trzeba to trzeba. W połowie czerwca mam robić to pewnie Ty Lux tak samo bo my przecież ciążówki bliźniaczki
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Lekarz sam zlecił, poprosiłam tylko o toksoplazmozę. Ja byłam u ginekologa na nfz.To jak to załatwiłaś, poszłaś i powiedziałas że chcesz takie i takie badania bo co?
reklama
Ja za całość 508zl. w wawie.Właśnie się dowiedziałam, że jednak nie mam pappa w abonamencie wiec polecę 350zl. Ale trzeba to trzeba. W połowie czerwca mam robić to pewnie Ty Lux tak samo bo my przecież ciążówki bliźniaczki