Antiope
Fanka BB :)
U nas docelowo maluszek będzie w pokoju z Bazylim i córką D., ale na początek absolutnie w naszym pokoju. Kategorycznie odmawiam biegania co chwilę w nocy do drugiego pokoju, zwłaszcza, że to byłby wyścig, żeby zdążyć zanim się pozostałe obudzą od tego płaczu. Mój D śpi jak kamień, więc jemu to nie grozi. Bazylka przenieśliśmy do jego pokoju jak miał rok i obyło się bez protestów. Nie zgodziłabym się na to tak szybko (mój D nalegał), gdyby nie elektroniczna niania z monitorem oddechu, ona daje mi niesamowite poczucie bezpieczeństwa. Cały czas ją stosujemy, pomimo, że Bazyli ma już 2,5 roku. Pewnie potem tylko automatycznie przejdzie na młodsze i w ten sposób Bazyli się od niej wyzwoli.a Wasze dzieci beda miec wlasne pokoje czy kacik w Waszej sypialni? u nas bedzie dziecko miec swoj pokoik
Bazyli często lądował u nas w łóżku zanim skończył rok, potem już coraz rzadziej, najczęściej nad ranem, a teraz kiedy bez problemu śpi do rana, to zdarza się to bardzo rzadko, w zasadzie tylko kiedy jest chory i ma niespokojną noc. Wtedy mi łatwiej zabrać go do nas, niż co chwilę do niego biegać.
To ja daję radę w starych stanikach spokojnie. Dużo gorzej jest z majtkami, bo w zasadzie mnie wszystkie cisną. Muszę jakoś podjechać w tym tygodniu i kupić kilka par.Ja tak czy siak mam duzy bez wzgledu na pore ... mam tylko nadzieje, ze caly czas nie bedzie tak rosl bo najpierw bedzie brzuch potem dlugo dlugo nic i JA !
Miala wczesniej przepolowiony faldek tluszczu teraz widze ze sie wyrownuje i robi sie ladna pileczka moj luby dalej twierdzi, ze mam maly brzuch i juz sie nie moze doczekac kiedy bedzie juz widac, ze jestem w ciazy
Kupilam sobie staniki do karmienia i tylko w nich teraz smigam piersi tak nie bola i sa mega wygodne
Ja wrzucę mój po prenatalnych jak będzie wszystko dobrze.Ja sie juz nie wypre. W zadne spodnie nie wchodzę. Brzusio odstaje mi jak w 5 miesiacu z synem. Rano jest taki maly a wieczorem jak balon. Niedlugo wrzuce Wam zdjecie to zobaczycie
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom