msze zagadac z mama by mi przywiozla potem staniki do karmienia, bo on ama sklep z bielizna, bratowej teraz ladne poprzywozila z hurtowniiJa tak czy siak mam duzy bez wzgledu na pore ... mam tylko nadzieje, ze caly czas nie bedzie tak rosl bo najpierw bedzie brzuch potem dlugo dlugo nic i JA !
Miala wczesniej przepolowiony faldek tluszczu teraz widze ze sie wyrownuje i robi sie ladna pileczka moj luby dalej twierdzi, ze mam maly brzuch i juz sie nie moze doczekac kiedy bedzie juz widac, ze jestem w ciazy
Kupilam sobie staniki do karmienia i tylko w nich teraz smigam piersi tak nie bola i sa mega wygodne
reklama
creativo
Fanka BB :)
U nas na poczatku bedzie z nami w sypialni w łóżeczku bo nie wyobrazam sobie zostawic noworodka samego a pozniej pewnie jak juz bedzie mialo 2-3latka to bedzie mialo swoj pokoika Wasze dzieci beda miec wlasne pokoje czy kacik w Waszej sypialni? u nas bedzie dziecko miec swoj pokoik
Nie chcialabym zeby dziecko spalo z nami w lozku no ale czas pokaze jak to bedzie wygladac tak naprawde...
elifit
Moderatorka
Do 2 rż kącik w sypialni, nastawiam się na długie karmienie piersią więc pewnie spanie w naszym łóżku. Tak jak córka teraz
Wróciłam z biedry. Ledwo się oparłam ptysiom z kremem. Chalwie nie zdołałam się oprzeć
Wróciłam z biedry. Ledwo się oparłam ptysiom z kremem. Chalwie nie zdołałam się oprzeć
creativo
Chałwa bardzo zdrowa jest nie miej wyrzutów
Kurde musze poodkurzac a mi.sie nie chce jak nie wiem luby pojechal z kolega po pralke dla jego mamy i cos czuje, ze pewnie w drodze powrotnej wpadna do nas... zdrzemnelismy sie nawet po poludniu cos mnie znow brzuch pobolewac zaczyna ale to taki raczej menstruacyjny bol wiec nie mam sie czym martwic raczej
Nic mi sie dzisiaj nie chce spalabyn caly dzien tylko...
Kurde musze poodkurzac a mi.sie nie chce jak nie wiem luby pojechal z kolega po pralke dla jego mamy i cos czuje, ze pewnie w drodze powrotnej wpadna do nas... zdrzemnelismy sie nawet po poludniu cos mnie znow brzuch pobolewac zaczyna ale to taki raczej menstruacyjny bol wiec nie mam sie czym martwic raczej
ja chce w salonie kolyske dac ale i tak mam juz plany malego pokoju, mam wybrane lozeczki i komode, zawsze marzylam by moje dziecko mialo swoj pokoikU nas na poczatku bedzie z nami w sypialni w łóżeczku bo nie wyobrazam sobie zostawic noworodka samego a pozniej pewnie jak juz bedzie mialo 2-3latka to bedzie mialo swoj pokoik
Nie chcialabym zeby dziecko spalo z nami w lozku no ale czas pokaze jak to bedzie wygladac tak naprawde...
my od rana sprzatamy, juz prawie koniec mamyChałwa bardzo zdrowa jest nie miej wyrzutów
chalwa ♥ kcocham, ja juz dwa lody dzis zjadlamDo 2 rż kącik w sypialni, nastawiam się na długie karmienie piersią więc pewnie spanie w naszym łóżku. Tak jak córka teraz
mi lody na mdlosci pomagajaO wlasnie lody mam! Ide sobie nalozyc moze mnie pobudza do zycia
reklama
aneta_ck
dziewczyny, czy Wy też macie taką wielką różnicę między wielkością brzucha rano a wieczorem? U mnie rano jest ledwie widoczny, a wieczorem, to już taki ewidentnie ciążowy. Nie pamiętam jak to było z Bazylim.
Ja sie juz nie wypre. W zadne spodnie nie wchodzę. Brzusio odstaje mi jak w 5 miesiacu z synem. Rano jest taki maly a wieczorem jak balon. Niedlugo wrzuce Wam zdjecie to zobaczycie
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom