reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Ja tak czy siak mam duzy bez wzgledu na pore ... mam tylko nadzieje, ze caly czas nie bedzie tak rosl bo najpierw bedzie brzuch potem dlugo dlugo nic i JA ! :D
Miala wczesniej przepolowiony faldek tluszczu teraz widze ze sie wyrownuje i robi sie ladna pileczka moj luby dalej twierdzi, ze mam maly brzuch i juz sie nie moze doczekac kiedy bedzie juz widac, ze jestem w ciazy

Kupilam sobie staniki do karmienia i tylko w nich teraz smigam piersi tak nie bola i sa mega wygodne ;)
msze zagadac z mama by mi przywiozla potem staniki do karmienia, bo on ama sklep z bielizna, bratowej teraz ladne poprzywozila z hurtownii

reklama
a Wasze dzieci beda miec wlasne pokoje czy kacik w Waszej sypialni? u nas bedzie dziecko miec swoj pokoik :-) :)
U nas na poczatku bedzie z nami w sypialni w łóżeczku bo nie wyobrazam sobie zostawic noworodka samego a pozniej pewnie jak juz bedzie mialo 2-3latka to bedzie mialo swoj pokoik
Nie chcialabym zeby dziecko spalo z nami w lozku no ale czas pokaze jak to bedzie wygladac tak naprawde...

Do 2 rż kącik w sypialni, nastawiam się na długie karmienie piersią więc pewnie spanie w naszym łóżku. Tak jak córka teraz :p

Wróciłam z biedry. Ledwo się oparłam ptysiom z kremem. Chalwie nie zdołałam się oprzeć

Chałwa bardzo zdrowa jest nie miej wyrzutów ;)

Kurde musze poodkurzac a mi.sie nie chce jak nie wiem luby pojechal z kolega po pralke dla jego mamy i cos czuje, ze pewnie w drodze powrotnej wpadna do nas... zdrzemnelismy sie nawet po poludniu ;) cos mnie znow brzuch pobolewac zaczyna ale to taki raczej menstruacyjny bol wiec nie mam sie czym martwic raczej

Nic mi sie dzisiaj nie chce spalabyn caly dzien tylko...

U nas na poczatku bedzie z nami w sypialni w łóżeczku bo nie wyobrazam sobie zostawic noworodka samego a pozniej pewnie jak juz bedzie mialo 2-3latka to bedzie mialo swoj pokoik
Nie chcialabym zeby dziecko spalo z nami w lozku no ale czas pokaze jak to bedzie wygladac tak naprawde...
ja chce w salonie kolyske dac ale i tak mam juz plany malego pokoju, mam wybrane lozeczki i komode, zawsze marzylam by moje dziecko mialo swoj pokoik :-) :)

Chałwa bardzo zdrowa jest nie miej wyrzutów ;)

Kurde musze poodkurzac a mi.sie nie chce jak nie wiem luby pojechal z kolega po pralke dla jego mamy i cos czuje, ze pewnie w drodze powrotnej wpadna do nas... zdrzemnelismy sie nawet po poludniu ;) cos mnie znow brzuch pobolewac zaczyna ale to taki raczej menstruacyjny bol wiec nie mam sie czym martwic raczej

Nic mi sie dzisiaj nie chce spalabyn caly dzien tylko...
my od rana sprzatamy, juz prawie koniec mamy

reklama
dziewczyny, czy Wy też macie taką wielką różnicę między wielkością brzucha rano a wieczorem? U mnie rano jest ledwie widoczny, a wieczorem, to już taki ewidentnie ciążowy. Nie pamiętam jak to było z Bazylim.

Ja sie juz nie wypre. W zadne spodnie nie wchodzę. Brzusio odstaje mi jak w 5 miesiacu z synem. Rano jest taki maly a wieczorem jak balon. Niedlugo wrzuce Wam zdjecie to zobaczycie ;)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry