Ależ miałam stresująca rozmowę z mamą moja. Zadzwoniła spanikowana ze dwa dni nie dzwonie. Codziennie dzwonimy i wisimy ok godziny i gadamy o dupie marny. Przez ostatnie dni albo spalam albo się wkurzalam i byłam nie do gadania, więc odpuściłam.
Dzwoni i mówi " matko co ty nie dzwonisz, myślę Poczekam aż sama zadzwonisz, ale dziś nie wytrzymalam i musiałam zadzwonić bo miałam taki sen dziwny."
Pytam:" no jeju a ci tam ci sie śniło."
Mama do mnie: no leciała ci krew z nosa tak mocno. Więc myślę że może ci się cos stało,może chora.
Uspokoiłam ja i za chwilę skończylysmy gadać.
Z ciekawości otworzyłam sennik bo ta krew trochę mnie wystraszyla.
A w senniku: widzieć krew z nosa INTERESUJACE NOWINY od osoby która widzisz w śnie !
No to mamina niedługo dostanie od nas interesujące nowiny, naprawdę interesujące [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzwoni i mówi " matko co ty nie dzwonisz, myślę Poczekam aż sama zadzwonisz, ale dziś nie wytrzymalam i musiałam zadzwonić bo miałam taki sen dziwny."
Pytam:" no jeju a ci tam ci sie śniło."
Mama do mnie: no leciała ci krew z nosa tak mocno. Więc myślę że może ci się cos stało,może chora.
Uspokoiłam ja i za chwilę skończylysmy gadać.
Z ciekawości otworzyłam sennik bo ta krew trochę mnie wystraszyla.
A w senniku: widzieć krew z nosa INTERESUJACE NOWINY od osoby która widzisz w śnie !
No to mamina niedługo dostanie od nas interesujące nowiny, naprawdę interesujące [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom