reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
A ja mam skurcze i sie nie chca nasilac...czekanie czekanie jescze raz czekanie :) wy macie autko a nasze rozbite...dobrze ze jest samochod rodzicow i mojego brata ;)

Hej laski
Tez pociesze was ze dacie rade ogarnac maluchy wszystko przychodzi naturalnie ja wszystko sama robie przy Emilce jedynie Luby ja kapie i dajemy rade bez niczyjej pomocy z czego jestem dumna ale tak zakladalam od poczatku, ze sami musimy sobie dac rade i tyle.
Ciezko jest pod wzgledem karmienia w nocy ale na to pomagaja mi drzemki w ciagu dnia na ktore moge sobie pozwolic na szczescie ;)
Emilka jest cudowna nie zamienilabym na zadna inna oczywiscie musialam przewartosciowac moje zycie co bylo dosc bolesne teraz najwazniejsza jest mala a wszystko inne jest nie wazne obawialam sie pologu ale nie jest zle.
Troche tesknie za ciaza mam wrazenie, ze jakos tak przeszlam wszystko bezbolesnie i nie zdazylam ponarzekac na ciaze jako, ze Emilka wyskoczyla w 37t5d ...
No i juz 3tyg jest z nami a ja w szoku jestem kiedy to zlecialo !
IMAG0241.jpeg

Załączniki

• IMAG0241.jpeg
    IMAG0241.jpeg
    30,3 KB · Wyświetleń: 272
@Luxuorius jak pech to pech... ale teraz skupmy sie na sobie i dzieciaczkach naszych :) niedlugo beda z nami po drugiej stronie brzuszka :) a teraz ide sie cieszyć jednym z ostatnich wieczorow tylko z mezem we dwoje :)

reklama
Do góry