reklama
MyDream
Fanka BB :)
Hmm przeczuwalam, ze jest cos na rzeczy. W swieta mialam odrzut od alkoholu, wszyscy drinkowali i winkowali a ja saczylam jedno Somersby. Chodzilam mega wczesnie spac, ale tlumaczylam to sobie tym, ze wczesnie wstaje i caly dzien aktywny zeby sie rodzinka nacieszyc. Po przyjezdzie do UK zasypialam na siedzaco. I zrobilam test a tam jedna kreska, nawet cienia drugiej nie bylo. Pomyslalam, ze mi odbija i sobie wkrecilam sennosc etc. Jednak po kolejnych 4 dniach zemdlilo mnie w pracy. Pobieglam do apteki, kupilam test i jak na szpilkach czekalam do rana. Moj M jeszcze spal a ja po cichaczu do lazienki i testowalam. No i jak zobaczylam dwie kreseczki to szok. Placz, smiech wszystko naraz. Zrobilismy jeszcze 3 testy i wszystkie pozytywne. Az mi sie lezka kreci jak sobie przypominam ten pokrecony dzien, ktory zrobil mi totalny bajzel w glowie. Taki cudownie, piekny bajzel!Sa ludzie ze umieją poznac ze np ktos jest w ciazy
A wiedzialas podświadomie ze cos sie swieci? Ja z dwa dni przed @ jakos mialam intuicje, piersi bolaly, temperatura podwyzszona i pomyślałam ze to może być to! a mój mąż sie śmiał i mowil żebym sie nie wyglupiala z ciaza bo się nie staraliśmy.. i żebym szla do lekarza bo mnie grypsko bierze a ja zamiast do lekarza , myk po test i okazalo sie ze to nie grypa tylko dzidzia a jakie jego zdziwienie bylo hehe
Antiope
Gratuluję udanej wizyty. Szkoda, że bez usg, ale czas do 9 maja szybko zleci.Ja jestem po wizycie. Nie miałam robionego usg; będzie na następnej wizycie 9 maja. Dziś położna założyła mi kartę ciąży i cały wywiad ze mną zrobiła. Dostałam nawet niektóre informacje po polsku. Pani Dorin jest mega sympatyczna. Tylko jeszcze ta niepewność do następnej wizyty....
Mój D mówi, że kobiety w ciąży promienieją i że ja tak promieniałam z Bazylim i teraz też, a że w tej ostatniej nie i że to dla niego był sygnał, że coś nie tak, ale wtedy mi tego nie mówił, bo nie chciał mnie martwić.Moje wszystkie ciąże zaplanowane. Ale zwykle to było tak jak piszecie że jak się odpuści to się zajdzie. Teraz natomiast to był szok że na intensywnym kp i tak szybko bo po dwóch miesiącach starań
Ja muszę unikać mojej dyr finansowej bo ona od razu po oczach ciążę poznaje. Promieniejemy po prostu
Ja Bazylka czułam późno i do samego końca ciąży czułam go dość słabo. Nie było ruszającego się brzucha jak to się nieraz widzi, ale to dlatego, że ja miałam łożysko na przedniej ścianie i ono tłumiło ruchy. Strasznie żałowałam, że nie miałam takich widocznych ruchów. Może teraz będzie inaczej.No ja drugą córe juz w 12 tygodniu czulam tak delikatnie [emoji4] a Wy dziewczyny ?
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja Wam mówię już dziś dobranoc. Jestem taka wściekła na mojego że chyba go zabije jak spróbuje przyjść do sypialni. Hormony ciążowe hormonami ale jak on czasem coś odwali to mnie roznosi...
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
cześć dziewczyny o wczesnym poranku ja wczoraj w końcu powiedziałam swojemu J, że jestem w ciąży. Kupiłam pudełeczko i włożyłam do niego niedrapki, kartkę i test...ale był szok i MEGA radość musiałam mu powiedzieć, bo już ciężko było mnie to ukrywać, szczególnie, że bardzo mnie brzuch boli i dzieciaki po mnie non-stop skaczą, poza tym mam takie jazdy emocjonalne...a chłop ciągle myślał, że jestem przed okresem lub w trakcie i tym sobie to tłumaczył
p.s. byłam wczoraj w smyku, bo chciałam moim chłopakom trochę ciuchów pokupować z uwagi na przeceny i tak sobie na chwilę poszłam w dział niemowlęcy...normalnie wszystko bym wykupiła...instynktownie poszłam na dział chłopięcy...potem się ocknęłam, że możemy tym razem (jak wszystko pójdzie dobrze) będę mogła chodzić na dział "różowo-fioletowy" z resztą mój chłop wczoraj powiedział, że jak będzie chłopak to już mamy wszystko "technicznie" ogarnięte i będzie fajnie...choć dziewczynka też mu się marzy
p.p.s. co do ruchów to w pierwszej ciąży dość późno czułam tak w ok. 18 tygodnia a w drugiej "bulgotanie" w brzuchu czułam już 12/13 tydzień.
p.p.p.s. co do niewiedzy...ja nie wiedząc, że jestem w ciąży, byłam z dziewczynami w SPA i "browarowałyśmy" równo, fajki paliłyśmy...do tego wcześniej zapisałam się na fitness, chodziłam prawie codziennie na mega ciężkie zajęcia (z resztą jak wszystko będzie ok, to na pewno dalej będę chodzić, tylko na coś lajtowego, typu bieżnia, rowerek, basen) i jak Wam wspominałam mam mega migreny, więc ilość tabletek przeciwmigrenowych i przeciwbólowych to ja już nawet nie liczę...
p.s. byłam wczoraj w smyku, bo chciałam moim chłopakom trochę ciuchów pokupować z uwagi na przeceny i tak sobie na chwilę poszłam w dział niemowlęcy...normalnie wszystko bym wykupiła...instynktownie poszłam na dział chłopięcy...potem się ocknęłam, że możemy tym razem (jak wszystko pójdzie dobrze) będę mogła chodzić na dział "różowo-fioletowy" z resztą mój chłop wczoraj powiedział, że jak będzie chłopak to już mamy wszystko "technicznie" ogarnięte i będzie fajnie...choć dziewczynka też mu się marzy
p.p.s. co do ruchów to w pierwszej ciąży dość późno czułam tak w ok. 18 tygodnia a w drugiej "bulgotanie" w brzuchu czułam już 12/13 tydzień.
p.p.p.s. co do niewiedzy...ja nie wiedząc, że jestem w ciąży, byłam z dziewczynami w SPA i "browarowałyśmy" równo, fajki paliłyśmy...do tego wcześniej zapisałam się na fitness, chodziłam prawie codziennie na mega ciężkie zajęcia (z resztą jak wszystko będzie ok, to na pewno dalej będę chodzić, tylko na coś lajtowego, typu bieżnia, rowerek, basen) i jak Wam wspominałam mam mega migreny, więc ilość tabletek przeciwmigrenowych i przeciwbólowych to ja już nawet nie liczę...
Ostatnia edycja:
Ja też uwielbiam gołąbki!!! Tradycyjne po prostu kocham, jadlabym cały czas!!! i ostatnio robiłam z surowych ziemniaków.zakochałam się w tym smaku.dzis właśnie wyciągnęłam z zamrażarki.Dobry ten chłop Twój
I Twój też
Jej, ale bym zjadła takie pyszne gołąbki niestety nigdy nie robiłam, nie umiem chyba.
Lux miałam na myśli szwagierke, pomyliło mi się
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
agnesis
Wczoraj padłam jak dziecko pospałam w końcu porządnie bez żadnych pobudek w środku nocy.
Czasem jak wydmuchuje nos to widzę krew, ale nie że leci, tylko takie jakby kawałeczki, strupki czy coś. Ale to chyba o niczym nie świadczy, co?
Czasem jak wydmuchuje nos to widzę krew, ale nie że leci, tylko takie jakby kawałeczki, strupki czy coś. Ale to chyba o niczym nie świadczy, co?
Z pierwszym synem jakoś 18 tyg( i przez chwilę nie wiedzialam że to to jest) . Z drugim 14-16. [emoji7] [emoji7] [emoji7]No ja drugą córe juz w 12 tygodniu czulam tak delikatnie [emoji4] a Wy dziewczyny ?
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ja się kurde położyć na brzuchu nie mogłam do spania. Ale ogólnie jak nie dotykam jest ok.bola cale piersi, doszedl bol brodawek, hardkor, ani lezec ani siedziec, boli jak diabli