reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Ojeeej ale malyszkow przyszlo na swiat! Super Gratuluje dzielnym mamusiom!
Eli kciuki zeby skurcze sie rozkrecily.
Lux wspolczuje, jak sie wali to wszystko moze literki przyczep na te rzepy co nie niszcza scian
U nas dobrze, jestem dumna bo udaje sie nam cycolic, najgorsze tylko ze syn jest apsorbujacy w nocy a w dzien przesypia karmienia no zle jakos damy rade. Corcia wlasnie uszykowala kolo lozka ciasteczka dla mikolaja i czeka na prezent.
no szukam takich, moze takie przejda :) podobaja mi sie te imiona na scianie i marza mi sie takie :) fajnie, ze sobie radzisz :)
@Ola0303 no ja mowie caly czas, ze zaczne rodzic kuzwa jak bede sama w domu albo na zakupach i tez czuje sie jak tykajca bomba :D

reklama
#Lux na Allegro jest też opcja, że zrobią Ci imię jakby w całości, nie z pojedynczych literek (tylko jakby polaczone) i wtedy można jeden mały gwoździk i na jakiejś ładnej tasiemce powiesić.

@Luxuorius na taśmę taka budowlana przyklej i tyle....
@Jadwiga orłowska super mocne gratulacje!

Dziewczyny. ..
Ja miałam z godz temu ktg. skurcze z 10min były od 40 do 100 na stałym prawie poziomie... brzuch twardnieje i czuje rozparcie jakby od wew chciał balon peknac.. Ale bólu typowego nie ma.
Pielegniarka wzięła zapis i tyle.
A ja co jakiś czas czuje to twardnienie i rozpieranie mocne dosyć brzucha nisko.

Czy coś się dzieje czy to nic? :)

@Grun moze powoli cos sie szykuje, ciezko tak naprawde jest to stwierdzic, bo z tego co dziewczyny pisza, to czasem w ogole zero skurczy i objawow i bach porod, a np u mnie juz byly skurcze do 60 i mialam jednego dnia regularne i bolesne, ze juz prawie na 100% bylam pewna, ze urodze i nic. Takze to chyba bardzo indywidualna sprawa, ale mam nadzieje, ze sie rozkreca! :)

A jak tam Wasze dzieciaczki? Rozrabiaja w brzuszkach? bo moj Franio jakis taki spokojny sie zrobil dzis...wczoraj wieczorem byl baaardzo ruchliwy a dziś jakos nie bardzo.

reklama
Do góry