elifit
Moderatorka
Święte słowa @Tuiles.@Lola Lolitta No coż TY sobie wmawiasz, kochana! Jeszcze gdyby to była sytuacja, że faktycznie w rózowych pampuszkach i szlafroczku z puszkiem przyszłabyś do szpitala i stwierdziła, że pierdzielisz, nie rodzisz, żądasz cesarki, i do tego bezkrwawej, bezszwowej i później bezbolesnej - to ok. Wówczas pewnie możnaby potępić Cię jak leci. Ale tak? Słońce, urodziłaś dzieciaczka, jesteś super mamą i wara innym od tego w jaki sposób do tego doszło. A to czy sn czy cieciem - nie ma to żadnego znaczenia. Zrobiłaś to, co było dla Twojego maluszka najlepsze. A co gdybyś się zdecydowała na sn i podczas skurczów maluch zacząłby się dusić - na co jak piszesz wskazywał ten test? Dopero wtedy miałabyś wyrzuty sumienia, że naraziłaś dzieciaczka!
Głowa do głowy! I bądź dumna i mega szczęsliwa, że mały szkrab jest już koło Ciebie!!!!
@Lola Lolitta jak ja cie rozumiem mała i przytulam mocno. Te emocje są normalne, musisz je przetrawić.
Pamiętaj też że każda ciąża jest inna i być może nie tym razem ale następnym razem ci się uda :)
[USER=36330]@Jadwiga orłowska gratulacje ♡ Przytulajcie się:*
@Lux przytulam cię. Ułoży się na pewno.
Ja spałam.. zmęczenie ostatniej nocy i nerwy wyszły ze mnie. Skurcze nadal mam takie jak były czyli liche [emoji14]
♡ 40 tc jeszcze tydzień do spotkania z Lilcią ♡
[/USER]
Ostatnia edycja: