reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

@Luxuorius bo tak to jest, że jak się wali to wszystko naraz, niestety znam to.. ale wierz mi, na pewno niedługo się wszystko poukłada, mówię to z doświadczenia :)

@Lola Lolitta nie zadręczaj się, przecież to nie jest Twój wymysł, że musiałaś mieć CC a już na pewno nie jesteś w niczym gorsza od mam rodzących sn.. Takie były wskazania lekarskie, a nie Twoje widzimisię, mialaś cc dla dobra Twojego i maleństwa i to właśnie świadczy o tym, że jesteś wspaniałą mamą, bo Twój maluszek jest dla Ciebie najważniejszy:) a gadaniem ludzi się nie przejmuj ,nie byli w takiej sytuacji, to mogą sobie oceniać, a swoją drogą to dziwni Ci ludzie żeby wystawiać takie idiotyczne opinie. Głowa do góry i nie daj sobie wmówić, że coś z Tobą nie tak, nie Ty pierwsza i nie ostatnia miałaś cc i jesteś wspaniałą mamą właśnie dlatego, że dobro dziecka jest dla Ciebie najważniejsze :)

@Jadwiga orłowska gratulacje :-) nabierajcie sił :)

reklama
@Jadwiga !!! Super, wielkie gratulacje ! :)

@lola oszalałas już do końca kobieto !! To nie był Twój świadomy wybór, taka decyzje podjęto że względu na Wasze dobro, niestety nasze ciało czasem się buntuje i nie jesteśmy w stanie nic z tym zrobić, jesteś dzielna kobieta, masz wspaniałe, ZDROWE dzieci i tylko to się liczy !

Dziewczyny jeżeli chodzi o koktajl położnych to też dołączam do grona tych, które się boją :) ale kto wie jak minie i mój termin...
@Antiope u mojej koleżanki po godzinie zadziałał koktajl, więc jest szansa, że jak jutro wiecz zastosujesz to może akcja szybko ruszy :)

@lola Lolita, kochana masz 2 synów. Obu przez 9 m-cy nosiłas w brzuszku. Obu urodziłas i nie jest ważne w jaki sposób, a teraz nie zadreczaj się i głowa do góry. Twarda sztuka z Ciebie i dasz radę[emoji9]

@jadwigaOrłowska gratuluję. I widzisz nie jesteś ostatnia[emoji4]

@Antopie dajesz mi nadzieję, że mimo braku objawów, to mogę urodzić bez wywoływania[emoji9]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

@Nonkatoja to Krasnal też jest dobrym przykładem :) tu żarty, nic się nie dzieje, młody przyczepił się do wątroby i nie chce wyjść, a tu w nocy psikus :) wody odeszły i na porodowke :)
Ja ostatnio mam ciągle fazy, zd akurat jak będę w sklepie czy z psem to coś się wydarzy ;)

@Jadwiga orłowska gratulacje!!!! Juz dopisuje do maluszkow, daj znac w wolnej chwili ktory dzien i tydzien ciazy i imie malutkiej! :) i oczywiscie opisz sie na porodowym watku!

@Lola Lolitta urodzilas i to jest najwazniejsze, co to za roznica w jaki sposob?!?!?! Bylas dzielna i walczylas cala ciaze, to sie liczy!

@Luxuorius przytulam i zycze szybkiego rozwiazania problemow.

Moje malenstwo dzis tak skacze po brzuchu, ze az sie zastanawiam co ona tam wyprawia [emoji23][emoji23][emoji23]

@ana ana też miałam taka fazę, ale jak nic się nie dzieje, to znów wróciłam do żywych i dziś nawet shopping był[emoji6]

Dziś rozmawiałam z położoną i mówiła, że kocioł mają i dobrze, że dziś nie rodze [emoji14]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

No u mnie jeszcze trochę do terminu, więc też nie siedzę w domu i nie czekam ;) ten tydzień mam dosyć intensywny, potem niech się dzieje.... :)
Oo czyli na razie trzeba zaciskać nogi, ja w czw ide na wizytę kwalifikacyjna do DN :)

reklama
Do góry