reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

@Luxuorius bo tak to jest, że jak się wali to wszystko naraz, niestety znam to.. ale wierz mi, na pewno niedługo się wszystko poukłada, mówię to z doświadczenia :)

@Lola Lolitta nie zadręczaj się, przecież to nie jest Twój wymysł, że musiałaś mieć CC a już na pewno nie jesteś w niczym gorsza od mam rodzących sn.. Takie były wskazania lekarskie, a nie Twoje widzimisię, mialaś cc dla dobra Twojego i maleństwa i to właśnie świadczy o tym, że jesteś wspaniałą mamą, bo Twój maluszek jest dla Ciebie najważniejszy:) a gadaniem ludzi się nie przejmuj ,nie byli w takiej sytuacji, to mogą sobie oceniać, a swoją drogą to dziwni Ci ludzie żeby wystawiać takie idiotyczne opinie. Głowa do góry i nie daj sobie wmówić, że coś z Tobą nie tak, nie Ty pierwsza i nie ostatnia miałaś cc i jesteś wspaniałą mamą właśnie dlatego, że dobro dziecka jest dla Ciebie najważniejsze :)

@Jadwiga orłowska gratulacje :-) nabierajcie sił :)

reklama
@Jadwiga !!! Super, wielkie gratulacje ! :)

@lola oszalałas już do końca kobieto !! To nie był Twój świadomy wybór, taka decyzje podjęto że względu na Wasze dobro, niestety nasze ciało czasem się buntuje i nie jesteśmy w stanie nic z tym zrobić, jesteś dzielna kobieta, masz wspaniałe, ZDROWE dzieci i tylko to się liczy !

Dziewczyny jeżeli chodzi o koktajl położnych to też dołączam do grona tych, które się boją :) ale kto wie jak minie i mój termin...
@Antiope u mojej koleżanki po godzinie zadziałał koktajl, więc jest szansa, że jak jutro wiecz zastosujesz to może akcja szybko ruszy :)

@lola Lolita, kochana masz 2 synów. Obu przez 9 m-cy nosiłas w brzuszku. Obu urodziłas i nie jest ważne w jaki sposób, a teraz nie zadreczaj się i głowa do góry. Twarda sztuka z Ciebie i dasz radę[emoji9]

@jadwigaOrłowska gratuluję. I widzisz nie jesteś ostatnia[emoji4]

@Antopie dajesz mi nadzieję, że mimo braku objawów, to mogę urodzić bez wywoływania[emoji9]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

@Nonkatoja to Krasnal też jest dobrym przykładem :) tu żarty, nic się nie dzieje, młody przyczepił się do wątroby i nie chce wyjść, a tu w nocy psikus :) wody odeszły i na porodowke :)
Ja ostatnio mam ciągle fazy, zd akurat jak będę w sklepie czy z psem to coś się wydarzy ;)

@Jadwiga orłowska gratulacje!!!! Juz dopisuje do maluszkow, daj znac w wolnej chwili ktory dzien i tydzien ciazy i imie malutkiej! :) i oczywiscie opisz sie na porodowym watku!

@Lola Lolitta urodzilas i to jest najwazniejsze, co to za roznica w jaki sposob?!?!?! Bylas dzielna i walczylas cala ciaze, to sie liczy!

@Luxuorius przytulam i zycze szybkiego rozwiazania problemow.

Moje malenstwo dzis tak skacze po brzuchu, ze az sie zastanawiam co ona tam wyprawia [emoji23][emoji23][emoji23]

@ana ana też miałam taka fazę, ale jak nic się nie dzieje, to znów wróciłam do żywych i dziś nawet shopping był[emoji6]

Dziś rozmawiałam z położoną i mówiła, że kocioł mają i dobrze, że dziś nie rodze [emoji14]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

No u mnie jeszcze trochę do terminu, więc też nie siedzę w domu i nie czekam ;) ten tydzień mam dosyć intensywny, potem niech się dzieje.... :)
Oo czyli na razie trzeba zaciskać nogi, ja w czw ide na wizytę kwalifikacyjna do DN :)

reklama
Do góry