reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

@Lux też tak właśnie jak przeczytałam u Ciebie o tym gbs to jakoś późno zleciła Ci to ? Ja miałam prawie 2tc temu robione, a te nasze terminy tak całkiem blisko siebie.

@joshi mam to samo, w ciągu dnia jeszcze jakoś omijam łazienkę, ale w nocy to mogłabym zasnąć na kiblu i to byłoby chyba najwygodniejsze rozwiązanie ;)

Edit : i te pączki... [emoji7][emoji7]

reklama
@majka23x współczuję bóli choć dałabyś mi trochę ich coo to przynajmniej nadzieja na rychły poród by była ;)
Aha i piękne malpki stawiasz przed nickami. Aż przyjemnie się czyta teraz ten wątek :*
Dziękuję wszystkim którzy tak pięknie małpkują! Naprawdę robi to wielką różnicę :)

Dziś grudzień, ludzie już dzwonią czy jeszcze chodzę z brzuchem.. jeszcze mnie to nie wkurza..

Mamy śnieg :) ale się topi :/

@joshi mnie też spojenie boli najgorzej po leżeniu i wstawaniu. Jak chodzę to mniej. Daj pączka ejj ;) a sen noo. Powiem tylko że my wszystkie nie możemy się doczekać twojego porodu :)

Nie wysypiam się ostatnio i chodzę zmęczona.

Lilka się obudziła ooo

Iza trzymam kciuki za wyjście

@Luxurious widziałaś nowy wątek z regulaminem? Jesteś naszym modem na grudniowkach. Masz coś do dodania?

♡ 39 tc jeszcze tydzień do spotkania z Lilcią ♡
widzialam :) przeczytalam, nie mam nic do dodania, niech bedzie jak jest :)

Lenam-oby szybko u Cb sie ruszylo, bo pewnie mega ciezko juz co?
Ola-no ja myslalam, ze wczoraj mi pobierze, ale nie, twierdzi, ze za dwa tygodnie, gorzej jak urodze do tego czasu hehe :D wtedy antybiotyk zapobiegawczo dadza w szpitalu i juz :)
Noemi a teraz sie ja czujesz?
Ana ana-sama jestem zdziwiona, ale ona mowi, ze to ma byc niby na sam koniec ciazy...taaaa tylko kiedy ja to potem odbiore jesli np po usg urodze? Musze z nia to jakos ustalic

Bylam w Zusie i wiecie co? Byla dziewczyna, ktora przyjechala dac wyjasnienie odnosnie kontroli...ciezarna rzecz jasna, macie jeszcze jakies kontrole na tym etapie? Ja nie mialam zadnej do tej pory i obym juz nie miala :)
Jak z ruchami dzieci dzis? Moj nad ranem dal czadu i w Zusie troche pokopal i cisza :) ide zjesc ciasto to moze hrabia sie ruszy :)

@Luxuorius a dziękuje, delikatnie mnie zaczyna pobolewać brzuch, ale to nic w porównaniu z tym co wczoraj.. chwyciło, dłuższą chwilę bolało, przeszło, poleciałam na kibelek i potem znów to samo, chwila i przeszło.. i od rana nic się nie działo. Teraz delikatne pobolewania jakie już miałam nieraz.

Co do gbsa ja w ogóle nie miałam pobieranego, ani w tamtej ciąży ani w tej..

@Luxuorius a dziękuje, delikatnie mnie zaczyna pobolewać brzuch, ale to nic w porównaniu z tym co wczoraj.. chwyciło, dłuższą chwilę bolało, przeszło, poleciałam na kibelek i potem znów to samo, chwila i przeszło.. i od rana nic się nie działo. Teraz delikatne pobolewania jakie już miałam nieraz.

Co do gbsa ja w ogóle nie miałam pobieranego, ani w tamtej ciąży ani w tej..
no to ciekawe czy sie zaczyna czy nie :) a lekarz nic nie wspominal o pobraniu na paciorkowca?

Dzień dobry mamy, spanie na raty. 4 - 9 przerwa w spaniu. Nastrój słaby, bo Jaś nie chce się rodzić, a ja mam ciary na myśl o wywoływaniu. Oby dziś lub jutro wydarzył się cud. Spokojnego dnia wszystkim.
@lookata jeszcze raz gratulujè pièknej córeczki.
Trzymamy za Was kciuki! :) Ja też odliczam już dni do terminu, bo teoretycznie mam na środę, ale póki co cisza na morzu i też szaleję na myśl o wywoływaniu. Tego się boję chyba najbardziej na świecie...

reklama
Do góry