reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

omg co wy tu piszecie o kapustce aaaa a wieczorem znów będą wzdęcia ;/

Lux nieregularne cykle, karmienie piersią .

Rozumiem, lepiej potem zrobić listę. Nie spieszy się.

reklama
Juz kiedys mialysmy dyskusję na ten temat ;) ja zanm właśnie te dwie szkoły. Ja mam dziś 9 tydz 1 dzien i niektorzy lekarze liczą ze to 9 tydz a inni ze poczatek 10. Ja sama sie w tym gubię i podaje zawsze tak 9 plus 1. Niech sobie sami wyliczaja:D
ja robię tak samo. Też podaję dokładnie który tydzień i dzień jest, niech sobie interpretują po swojemu

no b o oni po wielkosci zarodka niby to wyliczaja znaczy usg wylicza
ja usg się jakoś średnio kieruję, bo synek zawsze większy z usg wychodził jakoś o tydzień, choć doskonale wiedziałam kiedy doszło do zapłodnienia i teraz mam tak samo; wiem kiedy było zapłodnienie, a maleństwo najpierw na pierwszym usg mniejsze, a na kolejnym już o tydzień starsze niż wynikałoby z daty zapłodnienia

Widzicie suwaczki? Zrobilam sobie ale I Tak ich nie widze . I waszych tez nie. U jednwj tylko widze niku nie pamietam.(u Piotrowska) Mozna na telefonie he widzuec ?
Ja nie widzę Twojego suwaczka, inne tak

A mnie coś dziś na słodkie wzięło. Muszę sobie coś dobrego kupić

ja robię tak samo. Też podaję dokładnie który tydzień i dzień jest, niech sobie interpretują po swojemu

ja usg się jakoś średnio kieruję, bo synek zawsze większy z usg wychodził jakoś o tydzień, choć doskonale wiedziałam kiedy doszło do zapłodnienia i teraz mam tak samo; wiem kiedy było zapłodnienie, a maleństwo najpierw na pierwszym usg mniejsze, a na kolejnym już o tydzień starsze niż wynikałoby z daty zapłodnienia

Ja nie widzę Twojego suwaczka, inne tak

a ja wlasnie nie wiem kiedy chlop mnie zapylil hihihi

A ja bigos bym zjadła albo świeża kapustę z kielbaska albo pierogi z kapusta i grzybami mhmmmm albo taką jak ty proponujesz. Kurcze musze wytrzymac jeszcze dwa i pol tyg. Mama ma przyjechac to przywiezie polska kielbaske i ugotuje mi coś pysznego :D juz nie moge sie doczekac :D
my dostawy z Pl mamy prawie co 2 tyg , zawsze ktos jedzie tam i skladamy liste zamowien.
ostatni no topie wedliny ,kabanosy ,malosolne ;D , kaszanka i flaki !!!!!!!!! ( kaszanke i flaki uwielbia moj najmlodsz , niezle co ? ) w przedszkolu pytal kucharza dlaczego oni dzieciom nie gotuje flaczkow ,albo kaszanki albo watrobki !!! co tam nalesniki z musem jablkowym to nie jedzenie hahahaha. a szczypior z niego

mi sie dalej marzy eklerek !!!!!!!!!! moze na weekend bede miala ;D

my dostawy z Pl mamy prawie co 2 tyg , zawsze ktos jedzie tam i skladamy liste zamowien.
ostatni no topie wedliny ,kabanosy ,malosolne ;D , kaszanka i flaki !!!!!!!!! ( kaszanke i flaki uwielbia moj najmlodsz , niezle co ? ) w przedszkolu pytal kucharza dlaczego oni dzieciom nie gotuje flaczkow ,albo kaszanki albo watrobki !!! co tam nalesniki z musem jablkowym to nie jedzenie hahahaha. a szczypior z niego

mi sie dalej marzy eklerek !!!!!!!!!! moze na weekend bede miala ;D
Jeny jak bym se watrobke zjadla! mozna ja jesc w ciazy?

reklama
Do góry