reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

omg co wy tu piszecie o kapustce aaaa a wieczorem znów będą wzdęcia ;/

Lux nieregularne cykle, karmienie piersią .

Rozumiem, lepiej potem zrobić listę. Nie spieszy się.

reklama
Juz kiedys mialysmy dyskusję na ten temat ;) ja zanm właśnie te dwie szkoły. Ja mam dziś 9 tydz 1 dzien i niektorzy lekarze liczą ze to 9 tydz a inni ze poczatek 10. Ja sama sie w tym gubię i podaje zawsze tak 9 plus 1. Niech sobie sami wyliczaja:D
ja robię tak samo. Też podaję dokładnie który tydzień i dzień jest, niech sobie interpretują po swojemu

no b o oni po wielkosci zarodka niby to wyliczaja znaczy usg wylicza
ja usg się jakoś średnio kieruję, bo synek zawsze większy z usg wychodził jakoś o tydzień, choć doskonale wiedziałam kiedy doszło do zapłodnienia i teraz mam tak samo; wiem kiedy było zapłodnienie, a maleństwo najpierw na pierwszym usg mniejsze, a na kolejnym już o tydzień starsze niż wynikałoby z daty zapłodnienia

Widzicie suwaczki? Zrobilam sobie ale I Tak ich nie widze . I waszych tez nie. U jednwj tylko widze niku nie pamietam.(u Piotrowska) Mozna na telefonie he widzuec ?
Ja nie widzę Twojego suwaczka, inne tak

A mnie coś dziś na słodkie wzięło. Muszę sobie coś dobrego kupić

ja robię tak samo. Też podaję dokładnie który tydzień i dzień jest, niech sobie interpretują po swojemu

ja usg się jakoś średnio kieruję, bo synek zawsze większy z usg wychodził jakoś o tydzień, choć doskonale wiedziałam kiedy doszło do zapłodnienia i teraz mam tak samo; wiem kiedy było zapłodnienie, a maleństwo najpierw na pierwszym usg mniejsze, a na kolejnym już o tydzień starsze niż wynikałoby z daty zapłodnienia

Ja nie widzę Twojego suwaczka, inne tak

a ja wlasnie nie wiem kiedy chlop mnie zapylil hihihi

A ja bigos bym zjadła albo świeża kapustę z kielbaska albo pierogi z kapusta i grzybami mhmmmm albo taką jak ty proponujesz. Kurcze musze wytrzymac jeszcze dwa i pol tyg. Mama ma przyjechac to przywiezie polska kielbaske i ugotuje mi coś pysznego :D juz nie moge sie doczekac :D
my dostawy z Pl mamy prawie co 2 tyg , zawsze ktos jedzie tam i skladamy liste zamowien.
ostatni no topie wedliny ,kabanosy ,malosolne ;D , kaszanka i flaki !!!!!!!!! ( kaszanke i flaki uwielbia moj najmlodsz , niezle co ? ) w przedszkolu pytal kucharza dlaczego oni dzieciom nie gotuje flaczkow ,albo kaszanki albo watrobki !!! co tam nalesniki z musem jablkowym to nie jedzenie hahahaha. a szczypior z niego

mi sie dalej marzy eklerek !!!!!!!!!! moze na weekend bede miala ;D

my dostawy z Pl mamy prawie co 2 tyg , zawsze ktos jedzie tam i skladamy liste zamowien.
ostatni no topie wedliny ,kabanosy ,malosolne ;D , kaszanka i flaki !!!!!!!!! ( kaszanke i flaki uwielbia moj najmlodsz , niezle co ? ) w przedszkolu pytal kucharza dlaczego oni dzieciom nie gotuje flaczkow ,albo kaszanki albo watrobki !!! co tam nalesniki z musem jablkowym to nie jedzenie hahahaha. a szczypior z niego

mi sie dalej marzy eklerek !!!!!!!!!! moze na weekend bede miala ;D
Jeny jak bym se watrobke zjadla! mozna ja jesc w ciazy?

reklama
Do góry