ja sie boje, ze jak za dlugo bedzie miec smoka to bedzie miec brzydka wymowe, moja mama zakochana po calosci z moim bracie dawala mu mleko w butli do 7 lat i mial straszna wymowe po lekarzach jezdzili i mowi super, teraz to dorosly chlop po studiach, majacy rodzine, ale da mnie zawsze bedzie malym Bartusiem i chyba dla rodzicow tez ♥ wyzszy odemnie, kawal chlopa a ja wolam na niego MalyNo ja tez mysle ze do roczku i jakos sposobem zabrac ale czuje ze bedzie ciezko. Ja pamietam ze moja kuzynka pierwszej corce zabrala ok 2 lat chyba a drugiej corce znacznie szybciej bo drugie dziecko fajnie bierze przyklad z tego pierwszego i nie bylo duzego problemu
reklama
Ola0303
Fanka BB :)
Ja tez nie chcialabym zrobic krzywdy Franusiowi...wiem mniej wiecej jak bym chciala wychowac dziecko ale w praniu jak zwykle wyjdzie inaczej.. bede sie starala trzymac zalozenja sie boje, ze jak za dlugo bedzie miec smoka to bedzie miec brzydka wymowe, moja mama zakochana po calosci z moim bracie dawala mu mleko w butli do 7 lat i mial straszna wymowe po lekarzach jezdzili i mowi super, teraz to dorosly chlop po studiach, majacy rodzine, ale da mnie zawsze bedzie malym Bartusiem i chyba dla rodzicow tez ♥ wyzszy odemnie, kawal chlopa a ja wolam na niego Maly
a dla odmiany corka brata za cholere smoka nie wezmie do dzioba, tylko cycaJa tez nie chcialabym zrobic krzywdy Franusiowi...wiem mniej wiecej jak bym chciala wychowac dziecko ale w praniu jak zwykle wyjdzie inaczej.. bede sie starala trzymac zalozen
elifit
Moderatorka
Wie dziewczyna co dobre [emoji13]a dla odmiany corka brata za cholere smoka nie wezmie do dzioba, tylko cyca
♡ 39 tc jeszcze dwa tygodnie do spotkania z Lilcią ♡
za cholere nie da se wlozyc, ale meczace to, bo jak idzie spac to bratowa musi isc z nia i cyc msi byc w dziobie jak spi a jak Agata wstanie to Zuza zaczyna sie rzucac jak pirania idzie sie osikac z tego raz z miesiac temu wlozyla se smoka i possala i to byl jednorazowy incdydent, az uwiecznilismy to na zdjeciach na dowod, ze byl taki dzien hahahahaWie dziewczyna co dobre [emoji13]
Grun
Fanka BB :)
My tam mamy cierpkie kontakty bo nie uwzgledniam jej ksieżniostwa jak reszta rodziny i mam ją w dwunastnicy tak lżej....wiesz mysmy sto razy dame zapraszali, tesciowa sie darla miesiacami, ze co z niej za siostra, ze nie odwiedzi brata to sie na BB wydac moze, ze jestem jakas wredna, bo tak zle o niej pisze, ale bez powodu bym nie pisala, zachowac sie nie umie to co ja na to poradze a jak urodzisz to tez nie odwiedzi Was? moja se nie podaruje wizji zobaczenia Natana
Ale masz rację że chyba na Święta jak przyjadą bo dzieli nas 200km to pewnie z ciekawości odwiedzi.... choć jak się uda chce isc na Wigilie do rodziców a oni też pewnie będą więc wątpię aby jeszcze jej się chciało do mnie specjalnie przychodzić.
A i tak cud że dostałam( tzn dosłownie zostało mi wypozyczone jakby im się 2gi potomek pojawił ) od brata i bratowej ubranka po jego synku i fotelik czy lezaczek - ktory był cały w plamach po niemowlecych papkach takich do zdrapania apfee.... ale poszło się odmoczyc i w pralce opuściło.
Taaakze oddam spowrotem tez ujebane
Żarcik !
Wstyd by mi było po pas jakbym tak zrobiła.
Także luzik
elifit
Moderatorka
Wyrośnie z tego.za cholere nie da se wlozyc, ale meczace to, bo jak idzie spac to bratowa musi isc z nia i cyc msi byc w dziobie jak spi a jak Agata wstanie to Zuza zaczyna sie rzucac jak pirania idzie sie osikac z tego raz z miesiac temu wlozyla se smoka i possala i to byl jednorazowy incdydent, az uwiecznilismy to na zdjeciach na dowod, ze byl taki dzien hahahaha
no bratowa ma taka nadzieje, bo mowi, ze blad zrobila, ze zasypiala razem z niaWyrośnie z tego.
u nas jest tak, ze jak gdzies chce jechac tesciowka to szwagierki facet musi ją przywiezc i byc tu bo trzeba tego chorego brata Tomka pilnowac inaczej mam chate rozniesiona wiec zawsze jak juz sie zjawiali to wszyscy razem....My tam mamy cierpkie kontakty bo nie uwzgledniam jej ksieżniostwa jak reszta rodziny i mam ją w dwunastnicy tak lżej....
Ale masz rację że chyba na Święta jak przyjadą bo dzieli nas 200km to pewnie z ciekawości odwiedzi.... choć jak się uda chce isc na Wigilie do rodziców a oni też pewnie będą więc wątpię aby jeszcze jej się chciało do mnie specjalnie przychodzić.
A i tak cud że dostałam( tzn dosłownie zostało mi wypozyczone jakby im się 2gi potomek pojawił ) od brata i bratowej ubranka po jego synku i fotelik czy lezaczek - ktory był cały w plamach po niemowlecych papkach takich do zdrapania apfee.... ale poszło się odmoczyc i w pralce opuściło.
Taaakze oddam spowrotem tez ujebane
Żarcik !
Wstyd by mi było po pas jakbym tak zrobiła.
Także luzik
ja nic nie dostalam od szwagierki, pewie cos da jak urodze, za to od moich rodzicow i bratowej mam pelno prezentow juz
a co do tego, ze dali Ci poplamione rzeczy-nie wzielabym, pod Bogiem, mogli chociaz dac do czyszczenia przedtem, jaki to wstyd dac cos tak brudnego
reklama
elifit
Moderatorka
Zawsze może spróbować inaczej.no bratowa ma taka nadzieje, bo mowi, ze blad zrobila, ze zasypiala razem z nia
Moja Zu szła trybem cycek do spania 1,5roku i żyję. Zawsze wyciągałam pierś z paszczki jak już mocno spała