reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

No ja tez mysle ze do roczku i jakos sposobem zabrac ale czuje ze bedzie ciezko. Ja pamietam ze moja kuzynka pierwszej corce zabrala ok 2 lat chyba a drugiej corce znacznie szybciej bo drugie dziecko fajnie bierze przyklad z tego pierwszego i nie bylo duzego problemu :)
ja sie boje, ze jak za dlugo bedzie miec smoka to bedzie miec brzydka wymowe, moja mama zakochana po calosci z moim bracie dawala mu mleko w butli do 7 lat i mial straszna wymowe :( po lekarzach jezdzili i mowi super, teraz to dorosly chlop po studiach, majacy rodzine, ale da mnie zawsze bedzie malym Bartusiem i chyba dla rodzicow tez ♥ wyzszy odemnie, kawal chlopa a ja wolam na niego Maly :D

reklama
ja sie boje, ze jak za dlugo bedzie miec smoka to bedzie miec brzydka wymowe, moja mama zakochana po calosci z moim bracie dawala mu mleko w butli do 7 lat i mial straszna wymowe :( po lekarzach jezdzili i mowi super, teraz to dorosly chlop po studiach, majacy rodzine, ale da mnie zawsze bedzie malym Bartusiem i chyba dla rodzicow tez ♥ wyzszy odemnie, kawal chlopa a ja wolam na niego Maly :D
Ja tez nie chcialabym zrobic krzywdy Franusiowi...wiem mniej wiecej jak bym chciala wychowac dziecko ale w praniu jak zwykle wyjdzie inaczej..;) bede sie starala trzymac zalozen :)

Wie dziewczyna co dobre [emoji13]

♡ 39 tc jeszcze dwa tygodnie do spotkania z Lilcią ♡
za cholere nie da se wlozyc, ale meczace to, bo jak idzie spac to bratowa musi isc z nia i cyc msi byc w dziobie jak spi :szok: a jak Agata wstanie to Zuza zaczyna sie rzucac jak pirania :D idzie sie osikac z tego :D raz z miesiac temu wlozyla se smoka i possala i to byl jednorazowy incdydent, az uwiecznilismy to na zdjeciach na dowod, ze byl taki dzien hahahaha

wiesz mysmy sto razy dame zapraszali, tesciowa sie darla miesiacami, ze co z niej za siostra, ze nie odwiedzi brata :( to sie na BB wydac moze, ze jestem jakas wredna, bo tak zle o niej pisze, ale bez powodu bym nie pisala, zachowac sie nie umie to co ja na to poradze :D a jak urodzisz to tez nie odwiedzi Was? moja se nie podaruje wizji zobaczenia Natana :D
My tam mamy cierpkie kontakty bo nie uwzgledniam jej ksieżniostwa jak reszta rodziny i mam ją w dwunastnicy :) tak lżej....
Ale masz rację że chyba na Święta jak przyjadą bo dzieli nas 200km to pewnie z ciekawości odwiedzi.... choć jak się uda chce isc na Wigilie do rodziców a oni też pewnie będą więc wątpię aby jeszcze jej się chciało do mnie specjalnie przychodzić.
A i tak cud że dostałam( tzn dosłownie zostało mi wypozyczone jakby im się 2gi potomek pojawił ) od brata i bratowej ubranka po jego synku i fotelik czy lezaczek - ktory był cały w plamach po niemowlecych papkach takich do zdrapania apfee.... ale poszło się odmoczyc i w pralce opuściło.
Taaakze oddam spowrotem tez ujebane :D
Żarcik !
Wstyd by mi było po pas jakbym tak zrobiła.

Także luzik ;)

za cholere nie da se wlozyc, ale meczace to, bo jak idzie spac to bratowa musi isc z nia i cyc msi byc w dziobie jak spi :szok: a jak Agata wstanie to Zuza zaczyna sie rzucac jak pirania :D idzie sie osikac z tego :D raz z miesiac temu wlozyla se smoka i possala i to byl jednorazowy incdydent, az uwiecznilismy to na zdjeciach na dowod, ze byl taki dzien hahahaha
Wyrośnie z tego.

♡ 39 tc jeszcze dwa tygodnie do spotkania z Lilcią ♡

My tam mamy cierpkie kontakty bo nie uwzgledniam jej ksieżniostwa jak reszta rodziny i mam ją w dwunastnicy :) tak lżej....
Ale masz rację że chyba na Święta jak przyjadą bo dzieli nas 200km to pewnie z ciekawości odwiedzi.... choć jak się uda chce isc na Wigilie do rodziców a oni też pewnie będą więc wątpię aby jeszcze jej się chciało do mnie specjalnie przychodzić.
A i tak cud że dostałam( tzn dosłownie zostało mi wypozyczone jakby im się 2gi potomek pojawił ) od brata i bratowej ubranka po jego synku i fotelik czy lezaczek - ktory był cały w plamach po niemowlecych papkach takich do zdrapania apfee.... ale poszło się odmoczyc i w pralce opuściło.
Taaakze oddam spowrotem tez ujebane :D
Żarcik !
Wstyd by mi było po pas jakbym tak zrobiła.

Także luzik ;)
u nas jest tak, ze jak gdzies chce jechac tesciowka to szwagierki facet musi ją przywiezc i byc tu bo trzeba tego chorego brata Tomka pilnowac inaczej mam chate rozniesiona :D wiec zawsze jak juz sie zjawiali to wszyscy razem....
ja nic nie dostalam od szwagierki, pewie cos da jak urodze, za to od moich rodzicow i bratowej mam pelno prezentow juz :)
a co do tego, ze dali Ci poplamione rzeczy-nie wzielabym, pod Bogiem, mogli chociaz dac do czyszczenia przedtem, jaki to wstyd dac cos tak brudnego

reklama
Do góry