no mi lekarka tlumaczyla, ze jak juz nic nie pomaga to trzeba brac furagine, bo niby ona najbezpieczniejsza....i badz tu madry pacjencieTeż słyszałam że w 3 trymestrze niewskazane. Chyba nawet w ulotce tak jest ;/ Rozumiem, że końskie dawki żurawiny suszonej, sok zurawinowy, urosepty etc nic Ci nie dadzą?
reklama
no ja bralam antybiotyk duomox, bo mialam takie leukocyty, ze hohoO matkooo biedna ale moze antybiotyk to nie zbyt bezpieczne ....
urosept biore od conajmniej 6 tyg non stop. w tym czasie juz raz lezalam na zapalenie pecherza w szpitalu(( tam bralam duomox. po skonczeniu znow uroseptTeż słyszałam że w 3 trymestrze niewskazane. Chyba nawet w ulotce tak jest ;/ Rozumiem, że końskie dawki żurawiny suszonej, sok zurawinowy, urosepty etc nic Ci nie dadzą?
no wiem ale...jutro sobota...znow bym musiala na ip jechac...i znow vy mnie polozyli na 4-5 dni (bo weekend)O matkooo biedna ale moze antybiotyk to nie zbyt bezpieczne ....
chyba tylko furagin mi zostaje bo bez recepty. atybiotyku nie mam i zanim sie gdzies dostane to najwczesniej w poniedzialek...no mi lekarka tlumaczyla, ze jak juz nic nie pomaga to trzeba brac furagine, bo niby ona najbezpieczniejsza....i badz tu madry pacjencie
leukocyty robilam w srode (2 dni temu) i bylo 3-5... fuck no juz sama nie wiem...no ja bralam antybiotyk duomox, bo mialam takie leukocyty, ze hoho
podjelam decyzje poczekam do jutra rano pijac wode z cytryna na max i urosept wezme. ostatnio z bolu sie zwijalam wiec sie poznam ze to to
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Ola nie martw sie, po prostu w razie rozpoczecia się porodu musisz szybciej dojechac do szpitala zeby dali ci antybiotyk i wtedy nie ma zagrożenia dla dzidzi.
Kurcze wszyscy mi wroza że przenosze... pol rodziny dzwoni do tesciowej z pytaniem jak ja się czuje i czy coś się zaczyna dziac a tu nic. Naprawdę boję się ze przenosze, niby mam jeszcze 10 dni do terminu Ale jakoś nic nie czuje zeby mialo się rozkrecic
Kurcze wszyscy mi wroza że przenosze... pol rodziny dzwoni do tesciowej z pytaniem jak ja się czuje i czy coś się zaczyna dziac a tu nic. Naprawdę boję się ze przenosze, niby mam jeszcze 10 dni do terminu Ale jakoś nic nie czuje zeby mialo się rozkrecic
Ola0303
Fanka BB :)
Dziekuje za odpowiedz troche sie uspokoilam kochana 10 dni to mnostwo czasu zobaczysz ze cos sie wydarzy.Ola nie martw sie, po prostu w razie rozpoczecia się porodu musisz szybciej dojechac do szpitala zeby dali ci antybiotyk i wtedy nie ma zagrożenia dla dzidzi.
ja mialam ostatnio leukocyty 25 a przedtem 50-75...takze spadly po duomoxie, taki chyba nasz urok z tym pecherzemurosept biore od conajmniej 6 tyg non stop. w tym czasie juz raz lezalam na zapalenie pecherza w szpitalu(( tam bralam duomox. po skonczeniu znow urosept
no wiem ale...jutro sobota...znow bym musiala na ip jechac...i znow vy mnie polozyli na 4-5 dni (bo weekend)
chyba tylko furagin mi zostaje bo bez recepty. atybiotyku nie mam i zanim sie gdzies dostane to najwczesniej w poniedzialek...
leukocyty robilam w srode (2 dni temu) i bylo 3-5... fuck no juz sama nie wiem...
podjelam decyzje poczekam do jutra rano pijac wode z cytryna na max i urosept wezme. ostatnio z bolu sie zwijalam wiec sie poznam ze to to
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
reklama
Boze dziewczyny, gosci mielismy, ale kto!!!! jak ją zobaczylam w drzwiach to kopara mi opadla...moze mega dlugo nie siedzieli bo sie spieszyli, ale sam fakt, niby po mamy dorobione klucze wpadli, ale ze weszla pani....wozkiem sie zachwycala oh ah eh zgadnijcie kto