Ola0303
Fanka BB :)
Oby przybieral tyle...jutro mi powinna usg zrobić i zobaczyć ile waży.teraz to dziecko niby 200-250 gram ma przybierac tygodniowo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby przybieral tyle...jutro mi powinna usg zrobić i zobaczyć ile waży.teraz to dziecko niby 200-250 gram ma przybierac tygodniowo
bardzo niezdrowo, a dzieci potrafia naprawde pouciskac na pecherzTeż tak mam a czasem mi się nie chce wstawać i przetrzymuje chociaż Wiem że to niezdroowo
spokojnie, nie martw sie na zapasOby przybieral tyle...jutro mi powinna usg zrobić i zobaczyć ile waży.
Dobrej nocy ja też lece bo jutro wcześnie rano do lekarzadobra klade sie, synek chyba sie obrazil za podejrzenie braku konczyn i szaleje ide spac paaaa
paaaDobrej nocy ja też lece bo jutro wcześnie rano do lekarza
teraz to dziecko niby 200-250 gram ma przybierac tygodniowo
no odemnie sie duzo kolezanek odwrocilo, odkad zaszlam
To i lepiej, bo co to za koleżanki. Dla mnie to naprawdę dziwne i szczerze powiedziawszy, to się z czymś takim nie spotkałam.u mnie to kilka moj nr skasowalo ehh, nie wiedzialam, ze ciaza to stan gdzie sie traci "znajomych"...
Obiecał rano.Odmówił. .?! no co Ty . może spróbuj jeszcze raz go namówić a jak nie to może schody?
A co ma mój D wspólnego z sytuacją z pedicure?Hahahahah Twoj dobrze dowalil z tym seksem hahahahha i od razu jak sie zaczelam smiac to przypomnial mi sie Twoi pediciure
Co do poprawy, moze lekka jest, ale mam nadzieje, ze jeszcze sie rozkreci... Mialam lekki masaz i oklejone mam pod brzuchem i na plecach az do stopy. W ogole nie czuje brzucha, tak trzymaja te plastry, no ale jednak w plecach cos siedzi, oby byla poprawa...
A skąd Ty masz takie inteligentne koleżanki?no przeciez jedna moja kumpela slyszac moje slowa, ze czuje ruchy (poczatki jak sie zaczynal ruszac, 17 tydzien) powiedziala: takie dzieci sie nie ruszaja, nie maja rak i nog dziewczyna lat 23 kopara mi opadla i dlugo nie moglam dojsc do siebie, tyle jest filmikow o poczeciu, tyle sie pisze o tym, oglada w tv...nie wierze, ze niektorzy takich rzeczy nie wiedza
U mnie na odwrót. W ciągu dnia latam co 15 min, a w nocy bywa, że tylko 2 razy, albo i mniej.a czesto wstajesz? bo u mnie to ciekawe jest, ze jak siedze w ciagu dnia to nie latam jakos bardzo czesto ale jak sie klade to dopoki nie zasne co godzine.. szok a jak sie przekrecam to czuje jakbym miala popuscic
A czy to nie jest czasem tak, ze zeby okreslic wage trzeba zmierzyc?co do miary, moja ginka nie mierzy juz, tyle co okresla wage
Bo mi sie kochana przypomnialo jak sie smialam, ze ostatnio cos smiesznego odwalilasanio ja się śmieję, że mój mały spóźnił się tylko 9 godzin 50 minut, bo termin miałam na 27 października i tego dnia po 22 wieczorem byłam u mojej położnej i jeszcze się kompletnie nic nie działo, a o 9.50 rano 28 października młody był już na świecie.
To i lepiej, bo co to za koleżanki. Dla mnie to naprawdę dziwne i szczerze powiedziawszy, to się z czymś takim nie spotkałam.
Obiecał rano.
A co ma mój D wspólnego z sytuacją z pedicure?
To nieźle Cię poobklejali. Ja miałam taśmy tylko na kręgosłupie lędźwiowym.
A skąd Ty masz takie inteligentne koleżanki?
U mnie na odwrót. W ciągu dnia latam co 15 min, a w nocy bywa, że tylko 2 razy, albo i mniej.