reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
anio ja się śmieję, że mój mały spóźnił się tylko 9 godzin 50 minut, bo termin miałam na 27 października i tego dnia po 22 wieczorem byłam u mojej położnej i jeszcze się kompletnie nic nie działo, a o 9.50 rano 28 października młody był już na świecie.
no odemnie sie duzo kolezanek odwrocilo, odkad zaszlam :(
u mnie to kilka moj nr skasowalo :oo: ehh, nie wiedzialam, ze ciaza to stan gdzie sie traci "znajomych"...
To i lepiej, bo co to za koleżanki. Dla mnie to naprawdę dziwne i szczerze powiedziawszy, to się z czymś takim nie spotkałam.

Odmówił. .?! no co Ty . może spróbuj jeszcze raz go namówić a jak nie to może schody?;)
Obiecał rano. :-p

Hahahahah Twoj dobrze dowalil z tym seksem hahahahha i od razu jak sie zaczelam smiac to przypomnial mi sie Twoi pediciure :D
Co do poprawy, moze lekka jest, ale mam nadzieje, ze jeszcze sie rozkreci... Mialam lekki masaz i oklejone mam pod brzuchem i na plecach az do stopy. W ogole nie czuje brzucha, tak trzymaja te plastry, no ale jednak w plecach cos siedzi, oby byla poprawa...
A co ma mój D wspólnego z sytuacją z pedicure?
To nieźle Cię poobklejali. Ja miałam taśmy tylko na kręgosłupie lędźwiowym.

no przeciez jedna moja kumpela slyszac moje slowa, ze czuje ruchy (poczatki jak sie zaczynal ruszac, 17 tydzien) powiedziala: takie dzieci sie nie ruszaja, nie maja rak i nog :szok: dziewczyna lat 23 :D kopara mi opadla i dlugo nie moglam dojsc do siebie, tyle jest filmikow o poczeciu, tyle sie pisze o tym, oglada w tv...nie wierze, ze niektorzy takich rzeczy nie wiedza
A skąd Ty masz takie inteligentne koleżanki? :-p

a czesto wstajesz? bo u mnie to ciekawe jest, ze jak siedze w ciagu dnia to nie latam jakos bardzo czesto ale jak sie klade to dopoki nie zasne co godzine.. szok :) a jak sie przekrecam to czuje jakbym miala popuscic
U mnie na odwrót. W ciągu dnia latam co 15 min, a w nocy bywa, że tylko 2 razy, albo i mniej.

reklama
anio ja się śmieję, że mój mały spóźnił się tylko 9 godzin 50 minut, bo termin miałam na 27 października i tego dnia po 22 wieczorem byłam u mojej położnej i jeszcze się kompletnie nic nie działo, a o 9.50 rano 28 października młody był już na świecie.

To i lepiej, bo co to za koleżanki. Dla mnie to naprawdę dziwne i szczerze powiedziawszy, to się z czymś takim nie spotkałam.

Obiecał rano. :-p

A co ma mój D wspólnego z sytuacją z pedicure?
To nieźle Cię poobklejali. Ja miałam taśmy tylko na kręgosłupie lędźwiowym.

A skąd Ty masz takie inteligentne koleżanki? :-p

U mnie na odwrót. W ciągu dnia latam co 15 min, a w nocy bywa, że tylko 2 razy, albo i mniej.
Bo mi sie kochana przypomnialo jak sie smialam, ze ostatnio cos smiesznego odwalilas :)

Do góry