to ja mam na codzien takie cisnienieJa brałam magnez tylko przez 3tyg od 33do36 tc. Tylko dlatego, że mnie skurcz łydki łapał.
Rany, mam teraz puls 110!ciśnienie 129/93, hmmm
reklama
mamaNadii2
Fanka BB :)
Ja odstawilan w pon czyli wtedy nic magnezu nie zazylam wczoraj zazylam 2 bo mnie chwycila choroba a dzis juz nic.Brzuch ok nie stawia sie.
mamaNadii2
Lenam - 93 to za duzo troche lekarze mowia ze lepiej ja jest wyzsze to pierwsze niz drugie a puls ok pewnie dziecko wiercilo sie
a jakies mikroskurcze masz lub cos?Ja odstawilan w pon czyli wtedy nic magnezu nie zazylam wczoraj zazylam 2 bo mnie chwycila choroba a dzis juz nic.Brzuch ok nie stawia sie.
Tuiles
Ja brałam magnez tylko przez 3tyg od 33do36 tc. Tylko dlatego, że mnie skurcz łydki łapał.
Rany, mam teraz puls 110!ciśnienie 129/93, hmmm
Wczoraj też taki puls miałam :/ I to po nic-nie-robieniu! Przerażające to... ale ponoć nic nadzwyczajnego pod koniec ciąży.
Jadwiga orłowska
Ja odstawiłam magnez ok 35-36 tyg i jak widzicie nic do tej pory sie nie stało. Zmiejszalam stopniowo.
Klarolina to na kiedy masz termin? 04.12?
Jadwiga orłowska
Tyle ze moje skurcze teraz trwają nawet 3 min i potrafią być regularne przez kilka godzin po czym znikają. Rozwarcia nie chcieli sprawdzić to nie wiem czy jest dalej 2 cm a może więcej.
no ja tez taki mam i takie cisnienie, a nie daj Bog jak sie wku*wie...to zaraz ostro w goreWczoraj też taki puls miałam :/ I to po nic-nie-robieniu! Przerażające to... ale ponoć nic nadzwyczajnego pod koniec ciąży.
jaka dawke magnezu bralas?Ja odstawiłam magnez ok 35-36 tyg i jak widzicie nic do tej pory sie nie stało. Zmiejszalam stopniowo.
reklama
mamaNadii2
Lux - nic a nic skurczy nie mam