to ja mam na codzien takie cisnienie choc to drugie nizsze czestoJa brałam magnez tylko przez 3tyg od 33do36 tc. Tylko dlatego, że mnie skurcz łydki łapał.
Rany, mam teraz puls 110! ciśnienie 129/93, hmmm
reklama
mamaNadii2
Fanka BB :)
Ja odstawilan w pon czyli wtedy nic magnezu nie zazylam wczoraj zazylam 2 bo mnie chwycila choroba a dzis juz nic.Brzuch ok nie stawia sie.
mamaNadii2
Lenam - 93 to za duzo troche lekarze mowia ze lepiej ja jest wyzsze to pierwsze niz drugie a puls ok pewnie dziecko wiercilo sie
a jakies mikroskurcze masz lub cos?Ja odstawilan w pon czyli wtedy nic magnezu nie zazylam wczoraj zazylam 2 bo mnie chwycila choroba a dzis juz nic.Brzuch ok nie stawia sie.
Tuiles
Ja brałam magnez tylko przez 3tyg od 33do36 tc. Tylko dlatego, że mnie skurcz łydki łapał.
Rany, mam teraz puls 110! ciśnienie 129/93, hmmm
Wczoraj też taki puls miałam :/ I to po nic-nie-robieniu! Przerażające to... ale ponoć nic nadzwyczajnego pod koniec ciąży.
Jadwiga orłowska
Ja odstawiłam magnez ok 35-36 tyg i jak widzicie nic do tej pory sie nie stało. Zmiejszalam stopniowo.
Klarolina to na kiedy masz termin? 04.12?
Jadwiga orłowska
Tyle ze moje skurcze teraz trwają nawet 3 min i potrafią być regularne przez kilka godzin po czym znikają. Rozwarcia nie chcieli sprawdzić to nie wiem czy jest dalej 2 cm a może więcej.
no ja tez taki mam i takie cisnienie, a nie daj Bog jak sie wku*wie...to zaraz ostro w goreWczoraj też taki puls miałam :/ I to po nic-nie-robieniu! Przerażające to... ale ponoć nic nadzwyczajnego pod koniec ciąży.
jaka dawke magnezu bralas?Ja odstawiłam magnez ok 35-36 tyg i jak widzicie nic do tej pory sie nie stało. Zmiejszalam stopniowo.
reklama
mamaNadii2
Lux - nic a nic skurczy nie mam