anio0
Fanka BB :)
A ja na parterze mieszkam no...Po spacerze to "schodami" do domu![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja na parterze mieszkam no...Po spacerze to "schodami" do domu![]()
Schody, Kochana, schody
A Agucha miała cc wczoraj rano.
Po spacerze to "schodami" do domu![]()
Odwiozlam meza i spotkałam 2 znajome po drodze na zakupy a rano w labo 3 znajoma i wszystkie witaly mnie tym samym zdaniem co ty tu robisz to Ty jeszcze nie na porodowce? Ehhh ano nie na porodowce tylko w domu z pelnymi gaciami ze strachu przed porodem
skakanka mozeŚmieci? Coś z wyrzucaniem śmieci też mi sie obiło, ale to chyba o facetów chodziło....
hehe, wez mi przypomnij, ktory dokladnie masz tydzien??Odwiozlam meza i spotkałam 2 znajome po drodze na zakupy a rano w labo 3 znajoma i wszystkie witaly mnie tym samym zdaniem co ty tu robisz to Ty jeszcze nie na porodowce? Ehhh ano nie na porodowce tylko w domu z pelnymi gaciami ze strachu przed porodem
No ja nie mam wyboru, znieczulenie obowiązkowe, tyle co w domu odczuje.Strach nic nie pomoże. Po prostu trzeba w odpowiednim czasie iść i urodzić. Trzeba się pocieszać, że nie będziesz sama, będziesz miała pomoc, ktoś zawsze będzie nad Tobą czuwał. Boleć, poboli, naklniesz się pewnie ile wlezie, ale co tam! Kazda z nas (oprócz cesarek) będzie się krzywić, klnąć i zwijac z bólu. I urodzimy! I będziemy miały swoje Maluszki! O!