reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Hej dziewczyny, chciałabym do was dołączyć [emoji4] jestem w 7tyg3dniu, mam juz córcię prawie 6letnią urodzoną przez cc. Nie ukrywam że ta ciąża jest dla nas ogromną niespodzianką, ale cieszymy sie bardzo. Dwa tyg temu zaczęłam troszkę plamić brałam duphaston i nospe 3x1 raz było juz czysto a raz trochę kapnęło taką lekką kawą z mlekiem. Wczoraj miałam wizytę maluszek super rośnie termin z @ mam na 12.12 a z usg 6.12 [emoji4] tylko plamienia od czasu do czasu sie nadal pojawiają, pani doktor wczoraj zauważyła krwiaka 20mmx10mm i od wieczoraj leżę w szpitalu. A najciekawsze jest to ze podczas badania w szpitalu kolejny lekarz mnie zbadał i robić usg, stwierdził że nie widzi żadnego krwiaka. Wiec juz nie wiem komu wierzyć. Wierze że wszystko bedzie dobrze bo maleństwo pięknie rośnie i tego sie trzymam [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj, Angelkaaa :)

Lux nie wiem już sama. Byłam głodna to mnie mdlilo, zjadłam to chyba jeszcze gorzej. I strasznie mnie dziś zapachy zabijają. Nawet najpiękniejsze perfumy skłaniają mnie do rzygania.
A w tamtym tygodniu miałam luz, gdzieś od środy. I spać mi się nie chciało, powera miałam. A teraz znów czuję się senna.

Z ciekawostek to u nas od rana śnieg padał do 11 godziny. Teraz już tylko deszcz.

Zadora, moja starsza córka tez ma astme, tez ostatnio jej gorzej, kaszle w nocy mocno [emoji20]

Ja sie dalej zle czuje, cala noc wymiotowalam, nie wyspalam sie.. Dzis mnie strasznie muli ale na szczescie cos jem w miare mozliwosci. Teraz sobie wymyslilam serek almette smietankowy i sliwki, ciekawe czy moj maz gdzies znajdzie hehe [emoji4]

Staram sie Was przeczytac ape napisalyscie ponad 120 postow wiec lekko nie ma [emoji12]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Zadora, moja starsza córka tez ma astme, tez ostatnio jej gorzej, kaszle w nocy mocno [emoji20]

Ja sie dalej zle czuje, cala noc wymiotowalam, nie wyspalam sie.. Dzis mnie strasznie muli ale na szczescie cos jem w miare mozliwosci. Teraz sobie wymyslilam serek almette smietankowy i sliwki, ciekawe czy moj maz gdzies znajdzie hehe [emoji4]

Staram sie Was przeczytac ape napisalyscie ponad 120 postow wiec lekko nie ma [emoji12]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

A jak plamienie u Ciebie? Przestalo juz? Kiedy masz kontrolę u lekarza?

reklama
Babcia zawsze nam jagody w sloiczku wciskala do jedzenia. Na 100 % bananki jedz. Nawet pediatra dzieciom kaze to jesc, ryż i marchewka tez podobno pomagają.
Nie wiem czemu, ale Twój post mi się skojarzył z tymi kaszkami owocowymi dla dzieci :D aż sobie chyba jedną kupię dzisiaj. Ależ ten ciężarny mózg działa dziwacznie ;)

Do góry