a ja jeszcze poltora godz w pracyja dzis tez mega senna , ide zaraz naciagne leginsy na dupe ,welniane skarpety i pod kocyk sie walne ,pewnie drzemka bedzie jak nic![]()
reklama
agnesis
Fanka BB :)
Agnesis - wracaja tzn ?
Przez kilka dni nie szarpalo mi tak żołądka. A dziś już czuję się coraz mniej przyjemnie. Boję żeby nie wymiotować bo strasznie tego nie lubię.
a jak cos zjesz to lepiej Ci jest?Przez kilka dni nie szarpalo mi tak żołądka. A dziś już czuję się coraz mniej przyjemnie. Boję żeby nie wymiotować bo strasznie tego nie lubię.
anio0
Witaj, AngelkaaaHej dziewczyny, chciałabym do was dołączyć [emoji4] jestem w 7tyg3dniu, mam juz córcię prawie 6letnią urodzoną przez cc. Nie ukrywam że ta ciąża jest dla nas ogromną niespodzianką, ale cieszymy sie bardzo. Dwa tyg temu zaczęłam troszkę plamić brałam duphaston i nospe 3x1 raz było juz czysto a raz trochę kapnęło taką lekką kawą z mlekiem. Wczoraj miałam wizytę maluszek super rośnie termin z @ mam na 12.12 a z usg 6.12 [emoji4] tylko plamienia od czasu do czasu sie nadal pojawiają, pani doktor wczoraj zauważyła krwiaka 20mmx10mm i od wieczoraj leżę w szpitalu. A najciekawsze jest to ze podczas badania w szpitalu kolejny lekarz mnie zbadał i robić usg, stwierdził że nie widzi żadnego krwiaka. Wiec juz nie wiem komu wierzyć. Wierze że wszystko bedzie dobrze bo maleństwo pięknie rośnie i tego sie trzymam [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
agnesis
Lux nie wiem już sama. Byłam głodna to mnie mdlilo, zjadłam to chyba jeszcze gorzej. I strasznie mnie dziś zapachy zabijają. Nawet najpiękniejsze perfumy skłaniają mnie do rzygania.
A w tamtym tygodniu miałam luz, gdzieś od środy. I spać mi się nie chciało, powera miałam. A teraz znów czuję się senna.
Z ciekawostek to u nas od rana śnieg padał do 11 godziny. Teraz już tylko deszcz.
A w tamtym tygodniu miałam luz, gdzieś od środy. I spać mi się nie chciało, powera miałam. A teraz znów czuję się senna.
Z ciekawostek to u nas od rana śnieg padał do 11 godziny. Teraz już tylko deszcz.
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Zadora, moja starsza córka tez ma astme, tez ostatnio jej gorzej, kaszle w nocy mocno [emoji20]
Ja sie dalej zle czuje, cala noc wymiotowalam, nie wyspalam sie.. Dzis mnie strasznie muli ale na szczescie cos jem w miare mozliwosci. Teraz sobie wymyslilam serek almette smietankowy i sliwki, ciekawe czy moj maz gdzies znajdzie hehe [emoji4]
Staram sie Was przeczytac ape napisalyscie ponad 120 postow wiec lekko nie ma [emoji12]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja sie dalej zle czuje, cala noc wymiotowalam, nie wyspalam sie.. Dzis mnie strasznie muli ale na szczescie cos jem w miare mozliwosci. Teraz sobie wymyslilam serek almette smietankowy i sliwki, ciekawe czy moj maz gdzies znajdzie hehe [emoji4]
Staram sie Was przeczytac ape napisalyscie ponad 120 postow wiec lekko nie ma [emoji12]
mamaNadii2
Ja mam jakies rozwolnienie co polecacie z domowych sposobow?? Smecte chyba mozna ?
aneta_ck
Zadora, moja starsza córka tez ma astme, tez ostatnio jej gorzej, kaszle w nocy mocno [emoji20]
A jak plamienie u Ciebie? Przestalo juz? Kiedy masz kontrolę u lekarza?
aneta_ck
Ja mam jakies rozwolnienie co polecacie z domowych sposobow?? Smecte chyba mozna ?
Babcia zawsze nam jagody w sloiczku wciskala do jedzenia. Na 100 % bananki jedz. Nawet pediatra dzieciom kaze to jesc, ryż i marchewka tez podobno pomagają.
reklama
anio0
Nie wiem czemu, ale Twój post mi się skojarzył z tymi kaszkami owocowymi dla dzieciBabcia zawsze nam jagody w sloiczku wciskala do jedzenia. Na 100 % bananki jedz. Nawet pediatra dzieciom kaze to jesc, ryż i marchewka tez podobno pomagają.