reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Ach... jeszcze tylko dwie godzinki i do domu! :D A Wy? Jesteście w pracy czy leniuchujecie?

w pracy....ale odliczam do wyjścia i jak to się mówi, byle do piątku :-)

chociaż średnio mi się weekend uśmiecha, bo jedziemy do mojego m na święta (prawosławne) i na samą myśl o tym jest mi słabo...

reklama
Hej dziewczyny, chciałabym do was dołączyć [emoji4] jestem w 7tyg3dniu, mam juz córcię prawie 6letnią urodzoną przez cc. Nie ukrywam że ta ciąża jest dla nas ogromną niespodzianką, ale cieszymy sie bardzo. Dwa tyg temu zaczęłam troszkę plamić brałam duphaston i nospe 3x1 raz było juz czysto a raz trochę kapnęło taką lekką kawą z mlekiem. Wczoraj miałam wizytę maluszek super rośnie termin z @ mam na 12.12 a z usg 6.12 [emoji4] tylko plamienia od czasu do czasu sie nadal pojawiają, pani doktor wczoraj zauważyła krwiaka 20mmx10mm i od wieczoraj leżę w szpitalu. A najciekawsze jest to ze podczas badania w szpitalu kolejny lekarz mnie zbadał i robić usg, stwierdził że nie widzi żadnego krwiaka. Wiec juz nie wiem komu wierzyć. Wierze że wszystko bedzie dobrze bo maleństwo pięknie rośnie i tego sie trzymam [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Skadi dzięki. :happy: Napisałam Ci na pw.

joshi też tak mam, że wciąż nie mogę się zdecydować czego mi się chce i kupuję wszystko, a potem nie zjadam.

Antiope nie wiem czy to możliwe żeby w ciagu 3godzin sie wchłonął. Ale biorę cały czas duphaston i leże. W temacie wizyt wrzuciłam zdjęcie z wczorajszego usg wiec może któraś z was miała cos podobnego i wie jak to wyglada na zdjęciu.

Ale naprodukowalyscie!!!
Ja mialam mdlosci piatek i sobota w niedziele i poniedzialek czulam sie swietnie zero mdlosci , dzisiaj znowu wrocily miala ktoras tak ???

reklama
Antiope nie wiem czy to możliwe żeby w ciagu 3godzin sie wchłonął. Ale biorę cały czas duphaston i leże. W temacie wizyt wrzuciłam zdjęcie z wczorajszego usg wiec może któraś z was miała cos podobnego i wie jak to wyglada na zdjęciu.

A no faktycznie, w ciągu trzech godzin to chyba nie bardzo

Do góry