a ile magnezu bierzesz na dobe? ja 3x1Magnez zaraz wezme czekam zeby mi nie kolidowal z zelazem....
reklama
creativo
Fanka BB :)
2tabl wieczorem zawsze bo podobno w nocy sie lepiej wchlaniaa ile magnezu bierzesz na dobe? ja 3x1
mi ginka gadala, ze mam rano, w dzien i wieczorem brac, ja tam sie nie znam2tabl wieczorem zawsze bo podobno w nocy sie lepiej wchlania
Lola Lolitta
No to dobre cukry mamyBiodra mnie już bolą od nocnego przekręcania, pełzam jak dżdżownica z boku na bok. Ech. Mąż twierdzi, że wyglądam jak ninja (wszystko przez legginsy i czarną koszulkę).
@Lola Lolitta ja też rano miałam 84, dziwne, bo jadłam placki z jabłkami wieczorem. Przy okazji- jaka ładna jesień o Ciebie na stole
Czarownica - zapamiętam zasadę dot. cukrów. Ciężko ostatnio się oprzeć pokusie.
A ta jesień na stole taka naciapaba, muszę bialy bieżnik położyć bo oczopląsu dostanę
creativo
Mi znajoma mowila, ze magnez najlepiej brac na nocmi ginka gadala, ze mam rano, w dzien i wieczorem brac, ja tam sie nie znam
Lola Lolitta
A ja nie wiem ile mam cm... Jutro znajdę miarę i się zmierze.
Ale senny dzień...
Ale senny dzień...
hehe, spytam sie ginki jak to jest, ale en aspargin to takie wielkie sa tabsy i chyba naprawde przejde a magneb6Mi znajoma mowila, ze magnez najlepiej brac na noc
reklama
u mnie wczoraj byl senny, dzis ok, czuje sie lepiejA ja nie wiem ile mam cm... Jutro znajdę miarę i się zmierze.
Ale senny dzień...