reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

hehe, spytam sie ginki jak to jest, ale en aspargin to takie wielkie sa tabsy i chyba naprawde przejde a magneb6
Ja biore asmag forte

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
Ja biore do środy tylko magnez i po 30 tyg mogę w koncu go odstawic jupiii:D

Creativo z tego co piszesz to to faktycznie wyglada na skurcze przepowiadanace. Jak ustają i nie sa regularne i nie bolą mocno to chyba tak.

Lenam szczerze ja bym cukru cukrem nie poprawiala ;) jasne cukry zlozone dla cukrzykow sa lepsze bo po.nich nie ma szybkiego wzrostu cukru- rozklada sie ładnie w czasie. Ale jak pozwolisz sobie na dżem czy duzo owocow ciasteczko itd to Twoj sposób jest dobry. Na spacer trzeba isc sporo wody wypic i powinno byc ok. Ja sobie tez od czasu do czasu pozwolę na jakies ciasteczko czy kawalek loda czy troszke czekolady. W piatek bylam znowu na szkoleniu dla diabetykow i jak kuz nie mozesz wytrzymac bez slodkiego to np zamiast cukierkow czy czegos takiego lepiej zjesc czekolade czy np kawalek tortu śmietanowego. One zawieraja duzo tłuszczu a on tak samo hamuje gwaltowny skok cukru. Rozklada go w czasie i nie bedzie tragedii. Oczywiscie z głową. Mały kawalek nie zaszkodzi. Wyprobowane na urodziny. Zresztą ufam mojemu lekarzowi i wiem ze jest zawsze na bieżąco z nowosciami i szkoleniami dla diabetologow ;)

Przez Ciebie, a raczej dzięki Tobie wiem już co mały dostanie pod choinkę;) felt&love - balon z przyjaciółmi. Odleciałam jak zobaczyłam na FB. Już wypytałam o cenę, zamówię jak tylko się urodzi.
Cieszę się. :) ja też się zakochałam choć ceny adekwatne są do poziomu cudowności. Ale pewnie namowie któraś z ciotek na prezent hihi ;)

Creativo to są tzw przepowiadacze. Szybko cie wzięły.

Mnie też cały czas miednica boli. Najgorzej wstać jest i rozchodzić. Potem już ujdzie.

no ja czekalam niecale 30, Krasnal miala sytuacje, ze czekala dluzej, ale tak to wedlug prawa w tych 30 dniach musza wyslac, ja teraz mam miec 27 kase wiec nawet nie uplynie 30 dni, tylko duzo mniej :) kontroluj to, zaloz to zaufane konto lub zrob tak jak ja, pojedz, daj dowod i podadza Ci kiedy bedzie wyplata i jaka kwota i za jaki okres ;)
Dzieki :)

reklama
Do góry