creativo
Fanka BB :)
Ja biore asmag fortehehe, spytam sie ginki jak to jest, ale en aspargin to takie wielkie sa tabsy i chyba naprawde przejde a magneb6
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja biore asmag fortehehe, spytam sie ginki jak to jest, ale en aspargin to takie wielkie sa tabsy i chyba naprawde przejde a magneb6
jakie sa duze tabletki?Ja biore asmag forte
Jak jednogroszowki ale ja i tak rozgryzam bo mi z kolei w przelyku stajajakie sa duze tabletki?
no to takie duze jak aspargin, az sie dusze czasami jak mam je przelknacJak jednogroszowki ale ja i tak rozgryzam bo mi z kolei w przelyku staja
Cieszę się. ja też się zakochałam choć ceny adekwatne są do poziomu cudowności. Ale pewnie namowie któraś z ciotek na prezent hihiPrzez Ciebie, a raczej dzięki Tobie wiem już co mały dostanie pod choinkę felt&love - balon z przyjaciółmi. Odleciałam jak zobaczyłam na FB. Już wypytałam o cenę, zamówię jak tylko się urodzi.
Dziekino ja czekalam niecale 30, Krasnal miala sytuacje, ze czekala dluzej, ale tak to wedlug prawa w tych 30 dniach musza wyslac, ja teraz mam miec 27 kase wiec nawet nie uplynie 30 dni, tylko duzo mniej kontroluj to, zaloz to zaufane konto lub zrob tak jak ja, pojedz, daj dowod i podadza Ci kiedy bedzie wyplata i jaka kwota i za jaki okres
Jak pojechałam na IP bo często twardniał mi brzuch to lekarz kazał mi brać Magnefar max b6 dwa razy dziennie... Może spróbuj mi pomogłohehe, spytam sie ginki jak to jest, ale en aspargin to takie wielkie sa tabsy i chyba naprawde przejde a magneb6
i sa malutkie zeby latwo polknac?Jak pojechałam na IP bo często twardniał mi brzuch to lekarz kazał mi brać Magnefar max b6 dwa razy dziennie... Może spróbuj mi pomogło