reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

hehe, spytam sie ginki jak to jest, ale en aspargin to takie wielkie sa tabsy i chyba naprawde przejde a magneb6
Ja biore asmag forte

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
Ja biore do środy tylko magnez i po 30 tyg mogę w koncu go odstawic jupiii:D

Creativo z tego co piszesz to to faktycznie wyglada na skurcze przepowiadanace. Jak ustają i nie sa regularne i nie bolą mocno to chyba tak.

Lenam szczerze ja bym cukru cukrem nie poprawiala ;) jasne cukry zlozone dla cukrzykow sa lepsze bo po.nich nie ma szybkiego wzrostu cukru- rozklada sie ładnie w czasie. Ale jak pozwolisz sobie na dżem czy duzo owocow ciasteczko itd to Twoj sposób jest dobry. Na spacer trzeba isc sporo wody wypic i powinno byc ok. Ja sobie tez od czasu do czasu pozwolę na jakies ciasteczko czy kawalek loda czy troszke czekolady. W piatek bylam znowu na szkoleniu dla diabetykow i jak kuz nie mozesz wytrzymac bez slodkiego to np zamiast cukierkow czy czegos takiego lepiej zjesc czekolade czy np kawalek tortu śmietanowego. One zawieraja duzo tłuszczu a on tak samo hamuje gwaltowny skok cukru. Rozklada go w czasie i nie bedzie tragedii. Oczywiscie z głową. Mały kawalek nie zaszkodzi. Wyprobowane na urodziny. Zresztą ufam mojemu lekarzowi i wiem ze jest zawsze na bieżąco z nowosciami i szkoleniami dla diabetologow ;)

Przez Ciebie, a raczej dzięki Tobie wiem już co mały dostanie pod choinkę;) felt&love - balon z przyjaciółmi. Odleciałam jak zobaczyłam na FB. Już wypytałam o cenę, zamówię jak tylko się urodzi.
Cieszę się. :) ja też się zakochałam choć ceny adekwatne są do poziomu cudowności. Ale pewnie namowie któraś z ciotek na prezent hihi ;)

Creativo to są tzw przepowiadacze. Szybko cie wzięły.

Mnie też cały czas miednica boli. Najgorzej wstać jest i rozchodzić. Potem już ujdzie.

no ja czekalam niecale 30, Krasnal miala sytuacje, ze czekala dluzej, ale tak to wedlug prawa w tych 30 dniach musza wyslac, ja teraz mam miec 27 kase wiec nawet nie uplynie 30 dni, tylko duzo mniej :) kontroluj to, zaloz to zaufane konto lub zrob tak jak ja, pojedz, daj dowod i podadza Ci kiedy bedzie wyplata i jaka kwota i za jaki okres ;)
Dzieki :)

reklama
Do góry