reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
A jak nazywa się ta grupa? Ja coś chyba ogapilam. ja należę do podczytywajek i nie mających czasu odpisywać :( a co to będzie jak bliźniaki będą?

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisz mi na priv dane do fb

kochana nie należysz do podczytywajek ;) bo cie znamy kojarzymy i się odzywasz. Obecnie jesteśmy wszystkie na etapie 3-4 udzielamy się z różną częstotliwością.. nie musimy się udzielać codziennie ale jeśli np ktoś od kilku miesięcy się nie udziela to inna sprawa. Mam nadzieję że nie odbierasz tego nijak osobiście.
To jest nie tylko kwestia czasu ale i potrzeb. Po prostu w ciąży ma się masę pytań i traktuje się forum jako wsparcie i pomoc. Po porodzie przez jakiś czas też a potem opadają hormony i ta potrzeba zanika samoistnie.
Wszystkie jesteście tu mile widziane przecież.
Jednakże nie ma się co dziwić że po porodzie wrócimy do tematu forum zamkniętego choćby po to by mieć więcej prywatności :)

Ej czy to znaczy, że po porodzie znikniecie z forum? A ja fb nie mam (wiem, wiem nie istnieję[emoji23] ). Kurde co ja biedna zrobię jak Was nie będzie i kogo będę prosiła o radę??? No nic a nic mi się to nie podoba[emoji22]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja kiedyś byłam na forum wrześniowej 2010 :) teraz tam cicho i pusto

Hej laski ale dzisiaj zabiegana bylam ... Masakra jakas
Jestem po warsztatach mamo to ja niby fajnie ale jakis taki niedosyt czuje ...
Za to juz kupilam sobie pizamy do szpitala i kapcie czyli generalnie moge sie spakowac bez paniki ;) jutro was nadrobie

thgfflw1k3inkyc3.png

Ej czy to znaczy, że po porodzie znikniecie z forum? A ja fb nie mam (wiem, wiem nie istnieję[emoji23] ). Kurde co ja biedna zrobię jak Was nie będzie i kogo będę prosiła o radę??? No nic a nic mi się to nie podoba[emoji22]

Nikt nie zniknie. Przeniesiemy się na forum zamknięte zapewne. Po co? Ano żeby publicznie nie wstawiać fotek swoich dzieci, aby móc intymnie porozmawiać o czym chcemy i by żadna obca osoba nas nie podczytywała.

ej no dziewczyny. .. bo kurcze źle się poczułam aż. Tak działają fora przecież ;)

Ja kiedyś byłam na forum wrześniowej 2010 :) teraz tam cicho i pusto

Noo dokładnie.
Ja jestem na październiku2011 i tylko raz na jakiś czas na fb rozmawiamy.
I jestem na lipcu2014 i tam piszemy na zamkniętym i została nas garstka.
Takie życie.
Jest ciąża jest l4 jest czas. Jest macierzyński jest mniej czasu ale jest.
Po powrocie do pracy czasu jest bardzo mało i po prostu samo się wycisza.
Przy drugiej ciąży zwykle się wraca ale ciężko jest wrócić gdy zżycie z pierwszym forum przeminelo.
W końcu bądź co bądź jesteśmy sobie obce ;)

Nikt nie zniknie. Przeniesiemy się na forum zamknięte zapewne. Po co? Ano żeby publicznie nie wstawiać fotek swoich dzieci, aby móc intymnie porozmawiać o czym chcemy i by żadna obca osoba nas nie podczytywała.

ej no dziewczyny. .. bo kurcze źle się poczułam aż. Tak działają fora przecież ;)
Hmmm... A jak się dostać na zamknięte, bo jak narazie tylko tylko tu się udzielałam, bo chyba większość działo się tu. Wiem, że do kogoś trzeba napisać i co jakiś czas są osoby dodawane (chyba), ale do kogo to już nie pamiętam....

Hmmm... A jak się dostać na zamknięte, bo jak narazie tylko tylko tu się udzielałam, bo chyba większość działo się tu. Wiem, że do kogoś trzeba napisać i co jakiś czas są osoby dodawane (chyba), ale do kogo to już nie pamiętam....

Do którejś z modek (Lux, Bonusowa) ale to po porodzie do tego wrócimy :)
Na razie tu się toczy życie forum.

reklama
A nie możesz za tą lekarką iść teraz do tej drugiej przychodni?

Wyobrażam sobie. Mnie juz przy jednym ciężko, a co dopiero Tobie przy 2. Mnie dziś puściła w kolejce starsza pani w supermarkecie. :happy:

Mnie dzis pani w lidlu tez chciała przepuścić, a że zdarzyło mi sie to pierwszy raz to tak zgłupiałam, że odmówiłam[emoji57][emoji57]

a8doqqmz725nh9h0.png

Do góry