reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

W ogóle mało nas zostało...
A po porodzie zobaczysz ile zostanie ;)

Klasyfikacja forumowiczek wg Eli ;)
1. Podczytywaczki - wiadomo [emoji14]
2. Powitajki-znikajki
3. Ciążówki-regulajki czyli grudniowki obecnie
4. Ciążówki-regulajki-udzielajki też my

Potem następuje etap
5. Poporodówki
6. Regulajki-Macierzynki

Po około dwóch latach
7. Wytrwałki

[emoji23] [emoji1] [emoji1]

Aha i m.in z tego powodu nie ruszany jest teraz temat forum zamkniętego.
Naprawdę dziewczyny to tak działa że po porodzie jest mniej czasu i odpada sporo dziewczyn. Przerobilam już to dwa razy. Mamy grupę fb to tam się spotykajmy. :)

Ostatnia edycja:
reklama
Smutno mi, dzwoniła moja lekarka, odchodzi z przychodni prywatnej w której prowadzę ciążę :( Stwierdziłam, że to jak rozstanie sercowe po kilku miesiącach. Wrócę do niej po ciąży, na szczęście pracuje też w innej prywatnej przychodni. Stwierdziłyśmy, że "robimy przerwę w związku". Bardzo ją polubiłam :(

9 mies. za chwilę, a ja muszę zmienić lekarza. Zapisałam się już na wizytę do lekarki, która ma b. dobre opinie. Kiepsko mi z tym.
A nie możesz za tą lekarką iść teraz do tej drugiej przychodni?

Mam dość wieczorów i nocy. Strasznie się kręcą. Spać nie mogę. Chodzę ciągle niewyspana.

Dziś poszłam kupić warzywa do zupy. Wracam z torbami i nagle łup. Zgiełam się w pół. Jakaś kobieta do mnie podbiega. Nic Pani nie jest? Może zakupy wezmę i poniose? Jak Pani pomóc?
Ja oczy zrobiłam. I do niej, że dziękuję dam radę. Tylko mnie dzieci mocno kopnely. Już dobrze. I że dam radę bo to moja klatka.
Miło :)
Ale powiem wam że coraz gorzej ze mną. Nie mam już siły. Dzieci kopią, brzuch ciąży, równowaga nie ta :( a tu jeszcze niecałe 4 tygodnie do cc. Chyba nie dam rady.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Wyobrażam sobie. Mnie juz przy jednym ciężko, a co dopiero Tobie przy 2. Mnie dziś puściła w kolejce starsza pani w supermarkecie. :happy:

Ksad staraj się dużo odpoczywac. Zakupy niech robi mąż albo zamawiaj. U ciebie to już końcówka a ta jest najgorsza

Lenam smutne nie dziwię się że ci smutno. A prywatnie chodzisz do niej?

Ostatnia edycja:

Wyobrażam sobie. Mnie juz przy jednym ciężko, a co dopiero Tobie przy 2. Mnie dziś puściła w kolejce starsza pani w supermarkecie. :happy:
Niestety nie,zależy mi żeby chodzić do tej samej przychodni. Z nią związany jest szpital w którym rodzimy. To przychodnia przyszpitalna, takie 2in1.

2. Powitajki-znikajki

Potem następuje etap
5. Poporodówki
6. Regulajki-Macierzynki

Po około dwóch latach
7. Wytrwałki

Naprawdę dziewczyny to tak działa że po porodzie jest mniej czasu i odpada sporo dziewczyn. Przerobilam już to dwa razy. Mamy grupę fb to tam się spotykajmy. :)
A jak nazywa się ta grupa? Ja coś chyba ogapilam. ja należę do podczytywajek i nie mających czasu odpisywać :( a co to będzie jak bliźniaki będą?

Ksad staraj się dużo odpoczywac. Zakupy niech robi mąż albo zamawiaj. U ciebie to już końcówka a ta jest najgorsza

Eli, tak, prywatnie.Nie sądziłam, że to tak odchoruję. Jak tylko urodzę wracam do niej, chyba, że nowa Pani doktor okaże się cudowną osobą. Moja ex doktor jest w podobnym wieku, to była miłość od pierwszej wizyty.:) Zbyt łatwo angażuję się w relacje z ludzmi. Pocieszam się, że to tylko przerwa. Jutro będzie lepiej.

Dziewczyny ja już robię zakupy w ostateczności. Dzieci też nie odprowadzam. Robię drobne prace domowe i tyle.
Czasami pójdę po coś do obiadu bo się skończyło. A to marchewka, a to co innego. Ale sklep mamy na parterze bloku więc daleko nie mam. Łazienke sprzątam cały dzień a duża nie jest.

reklama

2. Powitajki-znikajki

Potem następuje etap
5. Poporodówki
6. Regulajki-Macierzynki

Po około dwóch latach
7. Wytrwałki

Ej czy to znaczy, że po porodzie znikniecie z forum? A ja fb nie mam (wiem, wiem nie istnieję[emoji23] ). Kurde co ja biedna zrobię jak Was nie będzie i kogo będę prosiła o radę??? No nic a nic mi się to nie podoba[emoji22]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry