reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Antiope, pewnie masz racje z tymi snami, moze byc tak ze organizm jesg zmeczony zlym samopoczuciem..

Wizyte mam dopiero 17 maja.. Ale chyba faktycznie wybiore sie wczesniej..

Wam kochane tez jest tak okropnie zimno ?

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Izu kochana trzymaj sie... jaak dzise Ci nie przejdzie skontaktuj się z lekarzem bo masz biedactwo bardzo mocne te objawy , że byś się nie męczyła niepotrzebnie :-*

Hej ja jestem po wczorajszej wizycie polozna zalozyla mi karte ciazy, po jakims czasue zawolala mnie bo juz byl lekarz wzial moje wyniki i mowi do mnie tak no wyniki to ma pani naeet lepsze niz dobre ! Pytal jak sie czuje i czy chce zeby mnie przebadal mowie ze w sumie czuje sie dobrze nic mnie nie boli ani nie plamie i mysle, ze nie ma sensu robic badania skoro tydzien temu mialam usg i wszystko bylo ok powiedzial ze w sumie racja pytam kiedy mam sie stawic a on na to za dwa tygodnie chyba ze cos bedzie sie dzialo zle to prosze szybciej ale za chwile dodal ze raczej watpi bo wszystko jest super :) w ogole taki mily byl wczoraj ze az w szoku bylam zapytalam czy to normalne ze nie mam apetytu a on do mnie no dziwne jakby pani conajmniej w ciazy byla i sie zasmial powiedzial ze to normalne i mam sie nie przejmowac a moja waga wyjsciowa jest -3kg niz przed ciaza dziecko chce miec chyba mame fit haha ale niech zabiera bo juz mialam i tak sie odchudzac haha ma z czego brac :)

Boshe myslalam przed chwila, ze pojde wymiotowac zjadlam manne na mleku bo juz czuje, ze dzis znow jest ten dzien w ktorym niczego nie rusze i mnie cofnelo ale przypomnialo mi sie jak mama powiedziala zeby zjadla szybko skorke od chleba i pomoglo ! Teraz parzy sie herbatka z imbirem

Ktora to mowila ze objawy ustaja w 8 tyg i wracaja w 10 ? Przyznac sie bez bicia ! Ja mam teraz wg usg 8t2d ... i jakos te objawy sie nasilaja a nie ustaja pomocyyy :(

Dzień dobry

Izu mnie jest ciągle zimno, od samego początku ciąży.

creativo super, że takie dobre wyniki i że jesteś zadowolona z wizyty. Dziewczyny chyba pisały, że objawy mogą ustąpić koło ósmego tygodnia i wrócić koło 10, ale nie jest to reguła.

A ja się dziś obudziłam, a tu mi znowu cycki urosły…

Tak poza tym, to się trochę stresuję, bo zaraz zbieram się z synkiem do okulisty. Jak sobie pomyślę, że pewnie znowu mu będą robili badanie dna oka, to mi słabo. Trzymajcie kciuki, żebyśmy to wytrzymali z Bazylim.

Creativo to ja mówiłam :D
Co prawda miałam kilka dni bez objawów, a wczoraj cycki bolały bez dotykania ich, swedzialy, nawet sutki bolały i wieczorem taka byłam głodna, ale nie mogłam nic przełknąć więc wzięłam banana. Wszedł normalnie, a jak się chciałam położyć to mnie tak cofnelo, że nie wiedziałam co się dzieje. Ale udało mi się zapobiec wymiota, otworzyłam okno w łazience i głęboko oddychalam i przeszło to okropne uczucie.

Macie czkawkę, odbijanie i gazy? Bo ja cały czas :/

Mi też ciągle zimno.

Antiope powodzenia u okulisty :)

Współczuję takich snów podłych. Mnie się ostatnio nic nie śni, a przynajmniej budzę się snów nieświadoma nad ranem. W nocy jednak łapią mnie skurcze nóg i mimowolnie się rozciągam cała, aż mi coś w jajnikach jakby przeskakiwało :p

Antiope, mój biust od wczoraj jest jak jeden nadmuchany do granic możliwości balon. Do tej pory piersi mnie jedynie bolały przy dotyku, ewentualnie chwilami przy chodzeniu, ale to wszystko. Teraz się czuję jakby mi tam ktoś silikonu napchał :p

reklama
To jest chyba najgorsze - jesteś głodna, a nie możesz niczego zjeść. Ja mdłości nie mam, ale wieczne uczucie sytości i brak jakiejkolwiek ochoty na jedzenie. A w brzuchu burczy...
Creativo to ja mówiłam :D
Co prawda miałam kilka dni bez objawów, a wczoraj cycki bolały bez dotykania ich, swedzialy, nawet sutki bolały i wieczorem taka byłam głodna, ale nie mogłam nic przełknąć więc wzięłam banana. Wszedł normalnie, a jak się chciałam położyć to mnie tak cofnelo, że nie wiedziałam co się dzieje. Ale udało mi się zapobiec wymiota, otworzyłam okno w łazience i głęboko oddychalam i przeszło to okropne uczucie.

Macie czkawkę, odbijanie i gazy? Bo ja cały czas :/

Mi też ciągle zimno.

Antiope powodzenia u okulisty :)

Do góry