reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
No i przekonalyscie mnie, olewam tego lekarza. Niech sobie sam idzie jak to takie niezbędne. Ja juz bylam na jednych warsztatach na temat szczepień, pielęgnacji noworodka, bezpieczenstwie w podrozy. Teraz w piątek sa jeszcze jakies fajne w moim mieście i może się wybiore. Z tym, że warsztaty są za darmo a poza tym, wiem w jaki jest dzień i jeżeli mam wtedy czas to ide, jest to jednorazowe spotkanie a nie jak szkola rodzenia już w konkretne dni jestem uwieziona i to przez 4 tyg.

No i przekonalyscie mnie, olewam tego lekarza. Niech sobie sam idzie jak to takie niezbędne. Ja juz bylam na jednych warsztatach na temat szczepień, pielęgnacji noworodka, bezpieczenstwie w podrozy. Teraz w piątek sa jeszcze jakies fajne w moim mieście i może się wybiore. Z tym, że warsztaty są za darmo a poza tym, wiem w jaki jest dzień i jeżeli mam wtedy czas to ide, jest to jednorazowe spotkanie a nie jak szkola rodzenia już w konkretne dni jestem uwieziona i to przez 4 tyg.
U nas teraz beda spotkania 2 razy w tygodniu .... Troche mnie to przeraza bo mi sie po prostu czasami nie chce z domu ruszac ;)

thgfflw1k3inkyc3.png

Grama dziękuję za odp, czyli mówisz ze zrezygnowalas z masazu... hmm ja się zdecyduje, pisalam już dlaczego z tym że sama nie wiem czy będę to dobrze robila. No nic, trzeba poczytać więcej na ten temat może się uda. Piersi też zaczynam smarowac, bardzo mi zależy na kp więc może dzięki temu po porodzie bedzie latwiej. Tak w ogóle to Miłego dnia mamusie :)

O matko 2 razy w tyg to mnie by było ciężko się zebrać a co dopiero mąż.

Niedługo musimy się wybrac z mezem do szpitala, ponieważ mąż bedac jeszcze kilka lat temu w szkole medycznej (technik masazysta) odbywal w tym szpitalu praktyki. Zawsze wszyscy byli zadowoleni z tego jak masuje, nawet pacjenci dzwonili do szpitala zeby go pochwalic :) masowal też kilku pracowników szpitala w tym przelozona poloznych (która podobno jest straszna jedza) była tak zadowolona z masazy i powiedziala mężowi ze w razie gdyby ktos z jego rodziny rodzil to niech się do niej zglosi. No i trzeba to teraz zrobic :)

reklama
Przestań się zadreczać. Dobrze mówisz, tyle kobiet nie chodzi do szkoły rodzenia a radzą sobie doskonale ;) Ja tez nie chodziłam i nic sie nie stało :)
Będziesz wspaniałą mamą nawet bez tej szkoły, zobaczysz ;)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
ja do szkoly rodzenia nie chodze co spotkalo sie z oburzeniem kilku znajomych, ktore....... nigdy w ciazy nie byly :D no coz...:D

Do góry