Na widok ciasta mam minę jak ten stworek z koszulkiZobacz załącznik 779067 11-latek potrafi. Trochę trzeba było pomoc
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na widok ciasta mam minę jak ten stworek z koszulkiZobacz załącznik 779067 11-latek potrafi. Trochę trzeba było pomoc
Jaki zdolny !!!!Zobacz załącznik 779067 11-latek potrafi. Trochę trzeba było pomoc
U nas teraz beda spotkania 2 razy w tygodniu .... Troche mnie to przeraza bo mi sie po prostu czasami nie chce z domu ruszacNo i przekonalyscie mnie, olewam tego lekarza. Niech sobie sam idzie jak to takie niezbędne. Ja juz bylam na jednych warsztatach na temat szczepień, pielęgnacji noworodka, bezpieczenstwie w podrozy. Teraz w piątek sa jeszcze jakies fajne w moim mieście i może się wybiore. Z tym, że warsztaty są za darmo a poza tym, wiem w jaki jest dzień i jeżeli mam wtedy czas to ide, jest to jednorazowe spotkanie a nie jak szkola rodzenia już w konkretne dni jestem uwieziona i to przez 4 tyg.
mi nic lekarka nie mowila na temat kapieli, byleby woda goraca nie byla to spokoJa biore tylko prysznic, mam zakaz kąpieli w wannie od lekarza w szpitalu. Nie siadam to latwiej mi wchodzic/wychodzic ale tesknie juz za kąpielą taką z bąbelkami
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
mmmm ale bym zjadlaZobacz załącznik 779067 11-latek potrafi. Trochę trzeba było pomoc
ja do szkoly rodzenia nie chodze co spotkalo sie z oburzeniem kilku znajomych, ktore....... nigdy w ciazy nie byly no coz...Przestań się zadreczać. Dobrze mówisz, tyle kobiet nie chodzi do szkoły rodzenia a radzą sobie doskonale Ja tez nie chodziłam i nic sie nie stało
Będziesz wspaniałą mamą nawet bez tej szkoły, zobaczysz
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom