reklama
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Napisalam, nie doszlo ?Tak. Priv na forum mi napisz
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
xXxIzuLQaxXx
A ja sie "pochwale" ze wczoraj zaczął odchodzić mi czop sluzowy. Z jednej strony byl delikatnie podbarwiony takim brazowym czyms.
Mysle ze to przez te 3 dni skurczy i bólu brzucha.. Ale z Olusia czop mi odszedl tez jakos miesiac przed porodem
Teraz nie bylo tego duzo. Na razie, o dziwo, dzis skurczy nie mam brzuch nie boli, jest miekki.. az dziwne. Tylko czuje sie kiepsko, glowa mnie boli :/
Mysle ze to przez te 3 dni skurczy i bólu brzucha.. Ale z Olusia czop mi odszedl tez jakos miesiac przed porodem
Teraz nie bylo tego duzo. Na razie, o dziwo, dzis skurczy nie mam brzuch nie boli, jest miekki.. az dziwne. Tylko czuje sie kiepsko, glowa mnie boli :/
@Saranta dobrze, że lekarz czujny. Trzymaj się dzielnie.
@Lola Lolitta cukrzycowa dieta bywa fajna damy radę! U mnie też rybka dziś.
Ja już po usg, wrzucę info na wizytowym. Generalnie wszystko ok. Miłego dnia mamy.
@Lola Lolitta cukrzycowa dieta bywa fajna damy radę! U mnie też rybka dziś.
Ja już po usg, wrzucę info na wizytowym. Generalnie wszystko ok. Miłego dnia mamy.
xXxIzuLQaxXx
Rozmawialam z mezem przed chwila, mowilam mu o tym czopie itd, i od jutra bierze pare dni wolnego, zebym mogla odpoczac kochany ten moj mąż Teraz pojechal do dentysty, ja czekam na córki, dzis na obiad nalesniki
xXxIzuLQaxXx
Czop to nie tragedia [emoji4] byle nie krwisty, wtedy porod szybko, ale taki zwykly to nic takiego i ja chce jeszcze wytrzymac przynajmniej do połowy listopada, ja dopiero 32 tydzien jestem :/Dziewczyny stresujecie mnie, jedna urodzila, drugiej czop odchodzi....
xXxIzuLQaxXx
pajuinka
Fanka BB :)
Izulqa jestem pod wrażeniem twojego spokoju. Wiem, że akurat w naszym przypadku stres jest jak najmniej wskazany, ale ja to bym już chyba panikowała.A ja sie "pochwale" ze wczoraj zaczął odchodzić mi czop sluzowy. Z jednej strony byl delikatnie podbarwiony takim brazowym czyms.
Na samą myśl boli mnie głowa.. Nie, czekajcie - ogólnie dzisiaj od samego rana boli mnie głowa. Myślę, że to od tego leżenia, ale czego nie robi się dla maleństwa. Jak lekarz nakazał tylko chodzić do toalety to trzeba się trzymać. Powiem wam, że nie spodziewałam się że to takie trudne. Na głowę można dostać
Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
xXxIzuLQaxXx
Az tak spokojna nie jestem, wiadomo ze sie martwie, przejmuje, itd, ale czekam na rozwój wydarzen po prostu. Co wiecej moge zrobic ? Jem magnez, no spe, luteine biore, odpoczywam od 4 dni dosc duzo jak na mnie.. jak sie gorzej poczuje lub bede miala skurcze to wiadomo -szpital..Izulqa jestem pod wrażeniem twojego spokoju. Wiem, że akurat w naszym przypadku stres jest jak najmniej wskazany, ale ja to bym już chyba panikowała.
Na samą myśl boli mnie głowa.. Nie, czekajcie - ogólnie dzisiaj od samego rana boli mnie głowa. Myślę, że to od tego leżenia, ale czego nie robi się dla maleństwa. Jak lekarz nakazał tylko chodzić do toalety to trzeba się trzymać. Powiem wam, że nie spodziewałam się że to takie trudne. Na głowę można dostać
Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom