reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

dziewczyny, ja sie nie nadaje na takie maratony po miescie, po 4-godzinnych zakupach z tesciowa teraz cierpie, boli mnie cale podbrzusze i kluje, leze, ruszyc sie nie moge :( Tomek powiedzial, ze ostatni raz z nia pojechalam...nastepnym razem on jedzie po pracy

reklama
dziewczyny, ja sie nie nadaje na takie maratony po miescie, po 4-godzinnych zakupach z tesciowa teraz cierpie, boli nie cale podbrzusze i kluje, leze, ruszyc sie nie moge :( Tomek powiedzial, ze ostatni raz z nia pojechalam...nastepnym razem on jedzie po pracy
To trochę dlugiw zakupy. Ja jak jade do sklepu to pochodze troche, potem odpoczywam, itd. Chodze powolutku i bez nerwow. Inaczej bym chyba urodzila na srodku sklepu [emoji23]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Izulka tez tak z tym czopem slyszalam. Ze jak krwisty to porod szybko. Ciekawe ktora z nas będzie następna. Ja jeszcze tydz min musze wytrzymac bo mam ta wizyte w szpitalu. No i juz bedzie skończony 35 tydz to tez inaczej.

Ja juz nie chodze ja sie tocze.

Izulka tez tak z tym czopem slyszalam. Ze jak krwisty to porod szybko. Ciekawe ktora z nas będzie następna. Ja jeszcze tydz min musze wytrzymac bo mam ta wizyte w szpitalu. No i juz bedzie skończony 35 tydz to tez inaczej.

Ja juz nie chodze ja sie tocze.

Mi z Ola troche czopa odeszlo miesiąc przed porodem, a w trakcie porodu reszta taka juz mocno krwista.

Z Olivka czop dopiero przy porodzie mi odchodzil.

A teraz to tak mysle ze po troszku bedzie, ale ze wytrzymam jeszcze :)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

dziewczyny, ja sie nie nadaje na takie maratony po miescie, po 4-godzinnych zakupach z tesciowa teraz cierpie, boli mnie cale podbrzusze i kluje, leze, ruszyc sie nie moge :( Tomek powiedzial, ze ostatni raz z nia pojechalam...nastepnym razem on jedzie po pracy
To kochana mamy to samo, mama wyciągnęła mnie do innego miasta, 5 godzin na nogach, kurde mówię jej że źle się czuje, że nic do jedzenia nie mam, a syn 2letni od wczoraj ma bunt i w wózku wariowal. No tak była zahipnotyzowana zakupami że szok. W końcu powiedział dosyć i wróciliśmy do domu i mnie przeprosiła.
Fakt kupiłam kilka rzeczy, ale taka długa przerwa w jedzeniu mnie wyczerpała, czuję się kiepsko, teraz na szczęście leżę.
A miałyśmy tylko na 1,5 godziny jechać....

reklama
Dziewczyny czy was też boli jak lekarz bada wam szyjke? Podczas seksu też na początku nie jest zbyt ekstra, czuje sie jak dziewica :) aż się boję jak ja ten porod przezyje.

Do góry